2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047803 بازدید | 684626 پست
وااااااااااي خيلي سخته عزيزم دو هفته است خونه ام رو جارو نكشيدم بدم مياد از اين وضع لإله جان من ال ...

عزیزم ریسک نکن فعلا جارو نکش.....

ریسک تورشن تخمدان داری.....

باید سایزشون پایین بیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااااااااي خيلي سخته عزيزم دو هفته است خونه ام رو جارو نكشيدم بدم مياد از اين وضع لإله جان من ال ...

والا دکتر من هه همه هایپری ها میگه تا وقتی سونو نشدن و سایز تخمدان تقریبا نرمال نشده حق جارو زدن و از پله بالا پایین رفتن و خم و راست شدن ندارن
شما اگه سایز تخمدانت رو میدونی تو اخرین سونو ، و بیشتر از دو برابر بود فعلا باید رعایت کنی
اگرم نمیدونی سایزش چند بود برای احتیاط باید رعایت کنی

جارو زدن باعث میشه دقیقا به شکمت فشار بیاد و اگه خدای نکرده تخمدانت بزرگ باشه خیلی میتونه پیچ بخوره
میفهمم خونه کثیف بودن چقدر سخته مخصوصا اگه مثل من وسواسی باشی !!
اما بهتره رعایت کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون بهتره ال دی رو شبا بخوری که احتمالا عوارضش و حالت تهوعی که میده کمتر اذیتت کنه همون پنجشنبه شب ب ...

مرسی عزیزم ممنون ک جواب دادی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان  من امروز جواب عکس رنگی رحم رو. گرفتم کسی میتونه تفسیرش کنه تا هفته آینده که برم پ ...

عزیزم این جواب لاله جونه!!!!!

یه مقدار تورم تو ناحیه سرویکس داری که میتونه ناشی از عفونت باشه 
لوله هات که قبلا برداشته شده بودن و تو عکس هم تایید شده 

فقط پاراگراف دوم رو نمیدونم چیز بدیه یا مهم نیست 
اینکه نوشته ماده حاجب از جدار رحم جذب شده 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من چند ماه اخير هربار رفتم سونو ضخامت اندومترم ١٠-١٣ بوده.من پريودم مدتيه كم شده.دكترم جرات ندارم به ...

خب تو انتقال فرق داره اخه
میگم که اصولا تخمک گ مهار میشه
مگر اینکه سیکل نچرال باشه
شما مجبوری بگی
هر چند این قدر فکرت رو درگیرش نکن
میگم که منم فیبرو کیستیک بودم
استرادیول میخوردم و مشکلی هم ایجاد نشد شکر خدا
تازه مگه خطر داروهای هورمونی برای مشکلات پستان تو داروی استرادیوله؟
همه ی داروهای میکرو این ریسک رو زیاد میکنن
تازه بعد از انتقال که ماه ها پروژسترون داری
اونو که نمیتونی مصرف نکنی
پس بهتره دیدت رو مثبت کنی عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نميدونم والا دكتر ارزو اومد بالا سرش گفت انتقالت عقب ميفته ارزو گفت چرا دكترم گفت چون امپول دكا داشت ...

رو حساب این گفته که بیشتر سوال جواب ایجاد نشه !!
وگرنه خیلی ها با دکا انتقال هم داشتن

خب تو انتقال فرق داره اخه میگم که اصولا تخمک گ مهار میشه مگر اینکه سیکل نچرال باشه شما مجبوری بگی ...

مرسي عزيزم از توضيحاتت😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
والا دکتر من هه همه هایپری ها میگه تا وقتی سونو نشدن و سایز تخمدان تقریبا نرمال نشده حق جارو زدن و ا ...

تو سونو آخرم اصلا دكتر عارفي هيچي نگفت فقط به ماما گفت شنبه پانكچر و جنين فريز

نه سايز تخمدانها رو گفت نه ضخامت اندومتر رو نه تعداد فولي ها رو هيچي نگفت 

روز پانكچرم هم بعد از عمل كه دكتر اومد بالا سرم ازش پرسيدم هايپر شدم يا نه گفت نه گفتم چرا انتقال فرش ندارم گفت بخاطر دكا،نميدونم پس اگه هايپر نشدم چرا اين رژيم رو بايد بگيرم به قول انا جون شايد ضعيف بوده علايمش اخه انا ميگه اين رژيم فقط واسه هايپري هاست و به همه اونايي كه پانكچر ميشن نميدن

اون روز با من چند نَفَر ديگه هم پانكچر شدن به همه رژيم سفيده و مواد غذايي پرپروتئين رو دادن به كناري من گفت هايپر شدي سارا هم بعد از مرخص شدن من اومده ظاهرا به اون هم همين رژيم رو دادن

من فردا بايد برم مركز واسه فريز جنين به نظرت برم دوباره ويزيت شم تا هم انتقالم بدونم كي هست هم اينكه ببينم تا اون موقع چي بايد مصرف كنم؟؟؟ 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم ریسک نکن فعلا جارو نکش..... ریسک تورشن تخمدان داری..... باید سایزشون پایین بیاد.....

آنا جان قرمه سبزی چون توش جعفری داره برای منی که تازه انتقال دادم ضرر داره؟؟نخورم ؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
آنا جان قرمه سبزی چون توش جعفری داره برای منی که تازه انتقال دادم ضرر داره؟؟نخورم ؟

نه بابا عزیزم جعفری قورمه سبزی در حدی نیست مشکل ساز باشه.....

بخور نوش جونت....

نمیشینی یه کیلو جعفریو یه جا بخوری که!!!!!

سلام انا جان با مورفو ۶ درصد ای وی اف جواب میده؟یا حتما باید میکرو بشه؟

عزیزم مورفو اصلا ربطی به فرق میکرو و آی وی اف نداره تحرکه که برا آی وی اف ملاکه.....

وگرنه اسپرمهارو گلچین میکنن و شستشو میدن میذارن کنار تخمکها یا بهشون تزریق میکنن...

نه بابا عزیزم جعفری قورمه سبزی در حدی نیست مشکل ساز باشه..... بخور نوش جونت.... نمیشینی یه کیلو جع ...

نمیدونم میترسم از اون جواب منفی که اتشالله نیست  بخاطر همین میخوام رعایت کامل بکنم حداقل توی خورد و خوراکم که بعد زبونم لال  خودمو مقصر ندونم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...