2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
من امشب  دومین امپول رو زدم هر روز یکی میزنم دیروز هم پروژسترون زدم هم هاش سی جی.

واي خدا خيلي بده امپول روغني

ولي هاش سي جي اذيت نميكنه

اين پروژسترونه لعنتي بده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رژیمت برا اینه که هایپر شدی دیگه کی گفته نمیشه با زدن دکا پپتیل انتقال داد؟ منم دکا زدم چون ه ...

واااایی سلاااام لاله جون 

مرسی از نگرانی درم آوردی 😙😙😙😙😙

راستی لاله جون شمام قبل انتقال آزمایش استرادیول دادین؟؟؟

مال من بالاتر از ۳۰۰۰ بود گفتن جنینا باید فریز شه 

ولی امروز با خانم دکتر اشرفی ویزیت شدم گفت اگه رحم و تخمدانات خوب باشن و شکمت ورم نداشته باشه انتقال دومرحله ای انجام میدیم به امید خدا 

یعنی امکان داره استرادیولم کنترل بشه؟

خداجونم شکرت       
واااایی سلاااام لاله جون  مرسی از نگرانی درم آوردی 😙😙😙😙😙 راستی لاله جون شمام قبل انتقال ...

انتقال دو مرحله اي چطوريه

راستي ديدي شرايط هر كسي فرق داره يكي هم با دكا انتقال داده😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من امشب  دومین امپول رو زدم هر روز یکی میزنم دیروز هم پروژسترون زدم هم هاش سی جی.

سلام افسون جون 

اون موقع آناجون به من گفتن واسه پروژسترون ازاین سوزن بلندا بگیرم 

با اون واقعا پروژسترون خیلی راحتتر زده میشه و کبود نمیشه من از ۴ اسفند زدم تا اوایل اردیبهشت ولی خداروشکر اصلا جاش کبود نشد حتی کمپرس هم نمیزاشتم 

امتحان کن شاید خوب باشه

خداجونم شکرت       
انتقال دو مرحله اي چطوريه راستي ديدي شرايط هر كسي فرق داره يكي هم با دكا انتقال داده😍

آره عزیزم همینطوره واقعا نمیشه مقایسه کرد 

نمیدونم دقیقا ولی دکتر گف یکی از جنینارو روز انتقال ،انتقال میدن یکی دیگشو فرداش یا چند روز بعدش 

من از آناجون پرسیدم گفتن این نوع انتقال اسمش دومرحله ای هستش

خداجونم شکرت       
سلام افسون جون  اون موقع آناجون به من گفتن واسه پروژسترون ازاین سوزن بلندا بگیرم  با اون ...

سوزن بلندا كدومه عزيزم

مگه سرنگ ٢/٥ سي سي رو نميگي؟

آره عزیزم همینطوره واقعا نمیشه مقایسه کرد  نمیدونم دقیقا ولی دکتر گف یکی از جنینارو روز انتقال ...

اااا چقدر جالب اصلا نشنيده بودم😍 تو چه شرايطي اينطوري انجام ميشه؟

بچه ها جاي امپول پروژسترونم بد درد ميكنه قرمز شده كهير زده😭😭😭 هنوزم از ديروز عمل درد دارم اي خدا

راستی ساراجون تا چند ساعت بعد زدن آمپول پروژسترون حموم نرو 

یه موقع خدایی نکرده آبسه میکنه

خداجونم شکرت       
راستی ساراجون تا چند ساعت بعد زدن آمپول پروژسترون حموم نرو  یه موقع خدایی نکرده آبسه میکنه

نه نرفتم اتفاقا تازه كمپرس اب سرد گذاشتم

واي خدا من خيلي حالم بده كمر و پهلوم چرا افتاده درد

نصيب گرگ بيابون نشه

من خيلي قوي هستم تو درد ببينين چيه كه دارم مينالم

سوزن انسولین

با سوزن انسولين ميزني پروژسترونو؟ ميشه؟ ب منم بگو دقيقا چيكار كنم

عزیز دلم مطمئنا هایپر شدی..... عزیز دلم فرق بین هایپر شدن با بروز عوارض هایپری وجود داره..... خیلی ...

انا جون مشکل از دکتراس که برای بیمار غلط عنوان میکنن
نمیدونم چه کاریه خب
یا اطلاعت نده یا اگه چیزی میگی اطلاعات غلط نده خب!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه نرفتم اتفاقا تازه كمپرس اب سرد گذاشتم واي خدا من خيلي حالم بده كمر و پهلوم چرا افتاده درد نصيب ...

ای وای عزیزم 

انشالله زووودی خوب بشی 

یه چیزی میگم نخندیااا 

به خودت تلقین کن حالت داره بهتر میشه دردت داره کم میشه تا نیم ساعت دیگه حاالم خوبه 

من وقتی درد دارم یا یکمی حالم خوب نیس اینارو با خودم میگم خوب میشم👻👻👻👻👻 

مثلا امروز گفتم بخوابم بلند شم سردردم خوب میشه شاید نیم ساعت بیشتر نخوابیدما ولی سردردم خیلی بهتر شد و الانم خداروشکر خوبم 😂😂😂

خداجونم شکرت