2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام انا جان ، یه سوال بی ربط دارم ببخشید ، اگه بخوام دو سه روز پریودی عقب بیوفته میشه کاری کرد ؟ اخ ...

عزیزم من کلا دستکاری هورمونی برا کسی که میخواد سیکل شروع کنه رو قبول ندارم.....

چون ممکنه همه چیو خراب کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم مرسي 😍😍😍😍😍 ديگه باباشه حالا يا زشت يا خوشگل مجبوره شكل اون شه خودم از بچگيم عكس ندارم ن ...

خخخخخخخخ....

ایشالله تو وروجکاتو میبری آتلیه جبران میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه،شما برای پذیرفتن میکرو پیش مشاور رفتین  ؟از نظر روحی بیشتر و توجیهات علمیش

عزیزم والا وقتی میری تو پروسه خودش میبردت.....

یهو سر بلند میکنی میبینی انتقالم دادی.....

ایشالله که با اولین انتقال مامانی.....

آخه کرمان کسی رو نمیشناسم، تهرانم جای مطمئن بلد نیستم متاسفانه. به همسرم بگم مسافرت بریم کرمان!!!!!

یه سفر برین بد نیست.....

هم فاله هم تماشا.....

چرا عزيزم جور در مياد  من از روز دوم پريود تا روز پنجم روزي ده منوپيور داشتم پنج تا صبح پنج تا ...

يا خود خدا

خوب شد به جرم احتكار منوپيور دستگير نشدي دختر

أسمت رو بايد گذاشت سلطان منوپيور

اي ول به اين بدن كه اينهمه دارو رو تحمل كرده

بعد از اينهمه امپول چند تا تخمك داشتي؟؟؟ لابد ذخيره كلي شوك بهش وارد شده؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ببخشيد اشتباه متوجه شدم، پس فرقتون ميشه شما روزي دو منوپيور بودين و سارا روزي يكي،، چه گيري دادم ببخ ...

عزیزم قرار نیست داروها مشابه باشن.....

مثلا من روزی پنج تا مریونال زدم با ۲ تا فوستیمون یعنی کشتم خودمو با هورمونتراپی......

قرار نیست با هم مقایسه کنیم فقط باید با یکی که شرایطش مشابهمونه مقایسه کرد.....

منظورم عفونت مربوط نواحي رحم و واژن و اينا

خوب درسته.....

عفونت قارچی و باکتریایی با هم فرق دارن خوب.....

برا همین باید تجویز درست و مناسب باشه.....

الكارنتين چه طور؟؟؟؟ ميتونم بدم؟ ببين ويتامين سي حتي در صورتي كه شما گفتي مسئله ايمني باشه باز د ...

گلم من هنوز الکارنیتین شروع نکردم ولی به نظر میاد خوب باشه، چون برای کبد چرب خوبه و باعث میشه عملکرد کبد بهتر بشه و مواد سمی رو بهتر از خون جمع آوری و دفع کنه

ویتامین سی هم چون از اسپرم محافظت می کنه مشکل نداره، این جور نیست مکانیسمش که حرکت یا تعداد رو به طور مستقیم بالا ببره، 

ویتامین سی فقط چون از اسپرم در برابر عوامل کشنده و مخرب محافظت می کنه باعث میشه اسپرم های سالم ساخته شده مقاوم بشه

ولی بقیه داروها مستقیما باعث افزایش تعداد و تحرک میشن که واسه همسر من باعث میشه بدنش آنتی بادی بیشتری علیه اسپرم بسازه

نمی دونم تونستم منظورم رو بگم یا نه

خدا کنه ..دعام کنین دوست جونیا..سلامت باشی عزیزم انشالله که به اون مرحله تبریک هم من برسم هم همه اقد ...

از الان تبریک میگم عزیزم....

بچه ها جاي امپول پروژسترونم بد درد ميكنه قرمز شده كهير زده😭😭😭

هنوزم از ديروز عمل درد دارم اي خدا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

دوستان

هزینه میکرو تو مراکز خصوصی چقدره؟

هزینه دارو چی؟ نسبت به 4 سال قبل خیلی بالا رفته؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
نمیدونم من چرا نمیتونم راحت قبول کنم،شاید اینجا بگم تفکرات غلط غولوطمو رو بقیه هم تاثیر بذاره،ولی من ...

عزیزم اتفاقا دغدغه هاتو بگو چون اینجا کاملا درکت میکنن و مطمئن باش بهتر میتونن کمکت کنن و شرایط رو برات قابل هضم کنن.....