2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
نمیدونم من چرا نمیتونم راحت قبول کنم،شاید اینجا بگم تفکرات غلط غولوطمو رو بقیه هم تاثیر بذاره،ولی من ...

ببین دقیقا مثل این میمونه که یه نفر که مریض میشه بگه دکتر نمیرم و درمان نمیکنم و دارو مصرف نمیکنم چون اگه خدا میخواست من سالم میموندم، البته قطعا شما با این تفکرات به مشاوره تخصصی نیاز داری، نمیدونم هم رشته تون چیه که میگین مرتبط، اما بچه های میکرویی هم مثل همه بچه های دیگه ان، حداقل از نظر خیلی هامون. تازه توی میکرو بهترین تخمک و اسپرم انتخاب میشه.

در هرصورت امیدوارم خدا بهتون آرامش بده تا بتونین بهترین تصمیم رو بگیرین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😂😂😂 حق داری عزیزم من انقد میترسیدم تخت من سر راه بود هی میدیدم همه شلو ول رو تخت اینور او ...

پس فیلم هندی ای بوده برا خودش 😂😂🤭🤭🤭

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ببين وقتي يك راه طولاني در پيش داري و كلي هم خسته اي بهتره پياده نري يه تاكسي بگيري كه هم زود برسي ه ...

خیلی تمثیل جالبی بود، فک کن اونوقت کسی مریض شد اصلا نباید بره دکتر تا چرخه طبیعت ب هم نخوره، باید نره دنبال درمان و بشینه تماشا کنه بمیره چون اگر درمان شه زنده بمونه چرخه طبیعتو به هم زده

ارزو انشالله ب زودی با بتای عالی هممممه رو شاااد کنی🌺🌹

قطعا خود خدای قادر متعال این دانش رو ب بشر عنایت کرده تا در مسیر درست به کار بره و مفید باشه، پروردگار مهربانم اگرچه عاجزیم از به جا آوردن شکری که لایق این نعمت ها باشه ولی با این حال با همین عجز و ناتوانی خیلی بینهایت شاکریم همه به خاطر این همه درهایی که با لطف و رحمتت برای بنده ها گشودی،،، دوست عزیز لحظه ای که لقاح به نشانه ی عظمت الهی اتفاق می افته حالا چه توی بدن چه توی آزمایشگاه مگر غیر از اینه که به اذن الهی و به کمک خدا و با نظارت خود پروردگار متعال اتفاق میوفته؟؟ پس خدا خودش شاهد و ناظر دعاها و توکل و امید و اشک ها و التماس ها و تلاش های ما بنده هاست و نعمتشو بهمون خواهد داد چه توی ازمایشگاه چه توی بدن

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

...
نمیدونم ولی تورویان به ما گفتن تخمک بالا۱۵ هایپر هست و انتقال نمیدیم من فک میکردم برای آرزوجان علتش ...

عزیزم آمپول دکاپپتیل یه آمپول آهسته رهش هست به این معنی که موادش به صورت بسیار آهسته و پیوسته در خون رها میشن ، اگه اشتباه نکنم کل مدت آزادسازی ش حدود ۲۸ روز بود . از طرفی هم این آمپول به شدت ممنوعیت مصرف در زمان بارداری داره . ینی در زمان مصرف دارو نباید حاملگی اتفاق بیفته . حالا با توجه به این دوتا موضوع، من فکر میکنم علتی که دکتر عارفی اجازه ی انتقال رو نداده و گفته باید فریز بشه این مساله باشه تا اثر دارو از بدن آرزو جان بیرون بره . این حدس منه 

@آرزوواميد    

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم آمپول دکاپپتیل یه آمپول آهسته رهش هست به این معنی که موادش به صورت بسیار آهسته و پیوسته در خون ...

مرسي از توضيحت عزيزم 

من كه ديگه پذيرفتم انتقال فرش نخواهم داشت 

منم انشالله به وقتش مامان ميشم فعلا هم عجله اي ندارم تو اين مدت هم كارهاي عقب مونده ام رو انجام ميدم و بدنم رو اماده پذيرفتن ني ني نازم ميكنم به حول و قوه الهي

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
آخي عزيزم پس تا بعد از عمل هم كلي ناشتا بودي يعني حدود ١٤ ساعت هيچي نخوردي اي ول زنده موندي من بودم ...

😂😂😂😅😅😅

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

سلام خانوما من ٢ ماه پيش همسرم آزمايش اسپرم داد كه جوابش افتضاح بود همه ميگفتن كه بايد ميكرو كنيم . دكتر بهش دارو داد و خورد الان بعد ٨٠ روز دوباره آزمايش داد . ميشه برام تفسيرش كنيد ؟ خواهش ميكنم 😔

سلام عزيزم  خوبم ممنونم  خدا بچه نازت را برات نگه داره  روز ١١انتقالم نشون داد&nbs ...

ممنونم عزيزم  آمين 

ان شاءالله شما هم ب سلامتي نينيت رو بغل ميكني و شاهد خوشبختيش ميشي 

برا منم دعا كن ك ان شاءالله خداوند روزيم كنه و باردار بشم 

هفته آينده دوشنبه آزمايش دارم ب اميد خدا  

فك كردم تو پستي كه گذاشتم اشتباه تايپي داشتم برگشتم خوندمش بخدا درست توضيح دادم دوست عزيزمون بد بردا ...

اره فهميدم اشتباه متوجه شد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
انشالله عزیزم ..وای باورم نمیشه انتقال دادم چی میشه اگه بمونه برام

تو مامان شدي وفت😍😍😍

فك كردم تو پستي كه گذاشتم اشتباه تايپي داشتم برگشتم خوندمش بخدا درست توضيح دادم دوست عزيزمون بد بردا ...

چرا عزيزم جور در مياد 

من از روز دوم پريود تا روز پنجم روزي ده منوپيور داشتم پنج تا صبح پنج تا شب با دو آب مقطر مخلوط ميكردم قبلش هم نصف دكا ميزدم 

دكا رو داشتم تا قبل از انتقال 

ديگه از روز پنج منوپيور شد ٤ تا صبح ٤ تا شب 

بعد از سونو روز ٨شد صبح ٤تا منوپيور شب ٣مريونال 

باز روز نه  صبح ٣منوپيور شب ٣ مريونال 

روز ده صبح و شب هر كدوم ٣ منوپيور 

روز يازده صبح ٣ منوپيور عصرش يك منوپيور و يك پرگوريس 

شب هم ساعت ده آمپول هاش سي جي 

😀روز سيزده هم پانكچر 

ب نظرم بيشترين منوپيور رو من زدم 😂

من قندم لب مرزه گفت متفورمین رو ادامه بده روزی یکی میخورم همون گلوکوفاژ .مشکلی نداره

مرسی گلم 

تاین روزا انقد دکتر رفتم و اومدم گیج شدم زنگ زدم به همسرم میگم قرص بهم نساخته سردرد دارم میگه گوشی و قطع کن برو بخواب خوب میشی 

اصلا حواسم به خودم نیس که ۳ صبح خوابیدم ۶ صبحم بلند شدم رفتیم دکتر 

بعلاوه دیروزم که ۸ صبح رفتم دکتر ۸ شب برگشتم 

از دوستانی که لطف داشتن راهنماییم کردن تشکر میکنم فداتون 

خداجونم شکرت