2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048024 بازدید | 684638 پست
سلام بچه ها تازه با تاپيك خوبتون آشنا شدم  منم روزهاي خيلي سختي رو پشت سر گذاشتم و همه اميدم ب ...

عزیز دلم مطمئن باش اون روزا و سختیا همچین رنگ ببازن خودتم بمونی......

من بعضا میگم یعنی من بودم که ۱۵-۲۰ سال زجر کشیدم و هر ماه زمینو چنگ زدم؟

اما الان دو تا فرشته دارم یکی زمینی شده یکی به زودی به لطف خدا و دعای دوستان زمینی میشه.....

ایشالله این روزای شیرینو تو و بقیه دوستای گلمونم به زودی میبینین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به خونه خودت خوش اومدی..... ایشالله این خونه به زودی شاهد خبر خوشگل مادر شدنت بشه..... عزیزم ...

مرسی عزیز دل مهربونم،حتما میخونم

دلم نمیخواد خیلی نوبت دهیشون طولانی باشه،ولی خب دکتر و کارشون خوب باشه و آرامشم داشته باشن چون من خودم استرسیم،حالا تیم ورک نبودنشون زیاد مهم نیست ولی بالاخره چچون مشکل هردوتامونه فکر کنم دوتا دکتر بخوایم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😂 من از بعدش بدم مياد قبلش كه خوب بود مخصوصا من كه اولين نَفَر رفتم و زود هم اومدم شانس ...

اره اخه تو زود رفتي ماي بيچاره شاهد عمل همه بوديم😅 من هم قبلش هم بعدش😷

منو اوردن تو ريكاوري فاميليمو صدا كرد پرستاوه منم تا چشم باز كردم گفتم بهم مسكن بزنين😂 سريع زد برام

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اون پرستار توپوله بود ها خانم پارسا همون كه بهمون ميگفت چيكار كنيم بعد از عمل بهم گفت سه تا آمپولت ت ...

خيلي بامزه بود خانوم پارسا

ا خب خيلي خوبه بعدش ميري ببيني كي انتقالته

من والا امروز درد دارم ولي مث يه پريود ضعيف

بيشتر دردم ذهنيه فكر كنم

ديروز از تو ذهنم پاك نميشه من روحيه م خيلي حساسه

ولي تخمدانام حساسه هنوز باد داره مثانه م هم مث چي زود زود پر ميشه و ميفته درد هي بايد برم دسشويي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خدا نکشتت کلی خندیدم مامان سارا. دقیقا تصور کردمش!!

قشنگ واستون نوشتم كه تجسمش كنين😅 

قسمت هيچ كي نشه

دختر چرا سر ببرن..... بگو یکی یکی صدا میزدن دردونه هامونو گلچین کنن....

😅😅😅خوشبحالت چه رمانتيك به قضيه نگاه ميكني

اصلا روحيه م با بيمارستان سازگار نيس 

اره ب خدا ارزو من از جَوِشم كه ترسناك بود زده شدم اصلا جو خوبي نبود نفر به نفر صدا ميزدن انگار ميخوا ...

من برام عادی شده...😂😂سارا انتقال اینقدر راحتهههه...فقط یه کوچولو درد داره خیلیم زود تمدم شد مال من ..یعنی الکی انتقال داد؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
من نمیخوام برم عزیزم.من که وضعیتم مشخصه طبیعی باردار نمیشم همسرم گیر داده فکر میکنم باز واریکوسلش دو ...

عزيزم من از يكي از دوستام پرسيدم گفت انگار ديگه تو قم كار نميكنه و رفته مشهد، مثل اينكه وزارت بهداشت گير داده به كارش

حالا نميدونم تا چه حد درست باشه .

ولي منم يخاطر اين گفتم كه يه سري چيزاي منفي شنيده بودم ولي خب چون مطمن نيستم نميتونم بگم حتما بده يا خوبه

فدااااات شم نی نی تپل جون، معلومه که مامان و بابا میشین. نی نی های تپل مپلی با یه عالمه لپ. راستش عج ...

انشالله عزیزم انشالله 

مرررسی بابت دعای قشنگت 

به شدت مشتاق شنیدن خبر مادر شدنت هستم 💗💗💗💗💗

خداجونم شکرت       
منم هایپر نیستم 😭😭😭  انشالله که این آمپولا عوارض هایپری رو کم کنه  یعنی کارشناس گف تع ...

اها فهميدم

ولي واسه ارزو فقط بخاطر اين امپول دكا عقب افتاد انتقالش

حالا دقيق نميدونم چرا

اصلا شايد شرايط تو فرق كنه بهت انتقال بدن

تا اون روز هيچي معلوم ني

توكل ب خدا

انشالله هم برای شما هم برای بقیه منتظرا  عزیزم انشالله جنینات زیاد میشه و فریز میکنی بقیه رو&n ...

واي ايشالا عزيزم🙏🏽😍 همچنين براي تو بهترين ها رقم بخوره

من برام عادی شده...😂😂سارا انتقال اینقدر راحتهههه...فقط یه کوچولو درد داره خیلیم زود تمدم شد مال من ...

نه منم شنيدم بدون درده

راستي مباركه ني ني هات😍😍😍♥️

چندتا انتقال دادن

بابا مگه ميشه عادي شه ماهرخ اون پانكچر لعنتي😑

اها فهميدم ولي واسه ارزو فقط بخاطر اين امپول دكا عقب افتاد انتقالش حالا دقيق نميدونم چرا اصلا شاي ...

نمیدونم ولی تورویان به ما گفتن تخمک بالا۱۵ هایپر هست و انتقال نمیدیم من فک میکردم برای آرزوجان علتش هایپری هس 

بعد اینکه مگه آمپول دکا چیکار میکنه که بعدش نباید انتقال داد؟؟؟

خداجونم شکرت