2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
بله هر دوسری در جریان بود  شما یادمه قبلا گفتی  برای انتقال داروی ضد آلرژی خوردی؟میشه بپر ...

والا من توصیه نمیکنم دارویی سر خود بخوری
جریان مکمل ها فرق داره خب

اما دکترم گفت این داروها بی ضرر هستن حتی تو بارداری و شیر دهی هم میشه خورد
لوراتادین
مونته لوکاست
کلر فنیر امین

سیتریزین و اینا بهتره خورده نشه وقتی اون داروهای سیف هستن اما اگه کسی نیاز داشته باشه با تجویز دکتر سیتریزین و ترجیحا مشابه اون لتیزن هم تجویز میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون از دعاي خوبت عزيزم انشالله خودت هم به سلامتي اين مراحل رو انجام بدي و بهترينها در انتظارت باش ...

سلام بچه ها منو ارزو اميد امروز ابن سينا پانكچر داشتيم اينجا همو ديديم ارزو حالش خوبه عمل شده ولي من هنوز موندم😁♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ فرمول ریاضی عدد ذخیره هم پس کشف شد!!!!!!!! من که 21 دونه داشتم سری قبل پس عدد ذخیره ام باید بش ...

احتمالا منظورش کل فولیکول های آنترال بوده که اونم باز دقیق نیست با سونو و آزمایش درسته

هزینه ها تو این سینا چجوریه؟

هزينه داروها واسه هر كسي فرق داره من حدودا ٢.٥ تا ٣ تومن داروهام شد و عمل پانكچرم ٢٥٣٠

هر روزي هم كه ويزيت داشته باشي و سونو ٧٠ تومن 

اينا تو ابن سيناست

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

دوستاي خوبم سلام

امروز پانكچر داشتم خدا رو شكر خوبم الان، ١٥ تا تخمك هم داشتم

اينجا يكي از دوستاي تايپيك هم  هست هلوسارا

خيلي جالب بود اينجا ديدمش

انشالله همه موفق باشن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها ازروز تخمک کشی چند روز باید بگذره تابگن چند تا جنین داری؟؟

دو روز عشقم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
دوستاي خوبم سلام امروز پانكچر داشتم خدا رو شكر خوبم الان، ١٥ تا تخمك هم داشتم اينجا يكي از دوستاي ...

ايشالا همه ش واست ني ني بشه😍♥️

هزینه ها تو این سینا چجوریه؟

براي منم ٢/٥ اينا

بازم براي هركس متفاوته

سارا جون من چهارشنبه عمل شدم الان زنگ زدم خانومه گف فردا زنگ بزن بگیم چندتا شده؟یعنی درست چهار روز😭 ...

كجا عمل كردي

فكر نكنم غير عادي باشه عزيزم استرس نگير