2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من تازه وارد سیکل شدم و دفعه اولمه ۳ روزه امپول های منوگون میزنم برای منم دعا کنید

بهترینا منتظرته عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی، دوستان من دو روز پیش تخمک گیری داشتم که چهار تا تخمک بالغ برداشتن و میکرواینجکش انجام ...

عزیزم نگران نکن خودتو.....

یا سیکلت مناسب نبوده و کیفیت تخمکات پایین شدن.....

یا خوب تقویت نشدن.....

یا اسپرم مشکل داشته.....

ایشالله سیکل بعد نتیجه میگیری.....

عزیزم من دو سیکل اولم خیلی اونطور که بگی تخمکام خوب نبودن یعنی لااقل عالی نبودن اما بار آخر ده تا تخمک عالی عالی داشتم.....

پس امیدتو از دست نده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون چرا بچه های این گروه ای وی اف میگن ذخیره میشه تعداد فولیکولای راست و چپ تقسیم بر ده مثلا کسی ...

این دیگه واقعا از اون حرفها بودا......

چی بگم؟؟؟

خیلی ذهنتو درگیر این چیزای بی اساس نکن عزیز دلم.....

خب دکتر مرکز زورکی گف باید حتما یبار آی یو آی کنی هر چی میگفتم من مشکلاتم زیاده قبول نکرد سه تا فولی ...

عزیزم ایشالله خیره....

با احتیاط اقدام داشته باشین.....

هیچی نمیشه ایشالله مامان میشیو خلاص.....

عزیزم ایشالله خیره.... با احتیاط اقدام داشته باشین..... هیچی نمیشه ایشالله مامان میشیو خلاص.....

مرسی قربونت برم.آمین.انشالله همگی زود زود مامان شیم راحت شیم.انشالله شما و همه نی نی دارا نی نیاشون سالم بیاد بغلشون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم نگران نکن خودتو..... یا سیکلت مناسب نبوده و کیفیت تخمکات پایین شدن..... یا خوب تقویت نشدن... ...

گفتن که کیفیت اسپرم خوب بوده، در مورد تخمک هم چیزی نگفتن فقط با میکرواینجکشن انجامش دادن. این سیکل دوم بود. ممکنه که سیکل های بعدی با همین روش نتیجه بگیرم؟

خواهرای عزیزم به نیت همتون مخصوصا ثمین جونم پا به مراسم شیرخوارگان گذاشتم.التماس دعا دارم از همتون
 خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
خواهرای عزیزم به نیت همتون مخصوصا ثمین جونم پا به مراسم شیرخوارگان گذاشتم.التماس دعا دارم از همتون

انشالله ک حاجت روا بشی گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خب به دکتر گفتی این حالت رو؟ پرد هم میخوردی اخه باید اگه مشکل ایمنی مطرح بود با همینا کنترل میشد ...

بله هر دوسری در جریان بود 

شما یادمه قبلا گفتی  برای انتقال داروی ضد آلرژی خوردی؟میشه بپرسم کدومش بی ضررترین من از قبل انتقال شروع کنم به خوردن

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
این دیگه واقعا از اون حرفها بودا...... چی بگم؟؟؟ خیلی ذهنتو درگیر این چیزای بی اساس نکن عزیز دلم.. ...

اره والا من خودمم شاخ در اوردم آخه میگن اصلش با آزمایش ولی سونو اونم روز ۲_۴ سیکل دیگه این فرمول از کجا اومد خدا میدونه

سلام بچه ها😢

دیروز رفتم اندوماریوز ابن سینا ویزیت شدم ..دکتر 

معاینه ام کرد

الان پریود شدم باید 26 ام میشدم..جواب آز شوهرم این هفته میاد میخواستم اگه خوب باشه این هفته شروع کنم سیکلو😢

نمیدونم شاید قسمتم نیستش

سلام دوستان عزیزم انشااله همگی حاجت رواشیم 

چند سال بدون بچه میرم شیرخوارگان 😢 امسال از ته دلم واسه همه ی منتظرا و خودم دعا کردم تا سال دیگه همه با نی نی هامون بریم شیرخوارگان بچه هامونو بیمه علی اصغر و امام زمان کنیم 🙏🙏

خدایا...شکرت😍