2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
اين آمپول يخچالى هستش؟؟؟مى خوام به دكتر بگم اگه صلاح دونست برام بنويسه با خودم ببرم قبل انتقال بزنم

عزیزم والا یادمه یخچالی بود چون من با یخ بردمش بیمارستان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، من بخاطر جنین ناهنجاری که داشتم بعد از سقط بچم رفتم آزمایش کاریوتایپ و فهمیدم خودم جابجایی کر ...

عزیزم بازم شکر فهمیدین مشکل از کجاست.....

ایشالله به زودی دردونه خوشگلتو صحیح و سالم بغل میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جان آیا خوردن ال دی باعث بهترشدن ضخامت آندومتر میشه ؟توی ال دی ها کدوم بهتره؟ دکتر به من مارلی ...

ربطی به ضخامت نداره
باعث کارایی بهتر تخمدان میشه همین طور یک دست تر بودن فولیکول ها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام ، من بخاطر جنین ناهنجاری که داشتم بعد از سقط بچم رفتم آزمایش کاریوتایپ و فهمیدم خودم جابجایی کر ...

اطلاعات خاصی مد نظرته؟

خود پی جی دی منظورته؟

خوب میکرو میکنی جنین که تشکیل شد میفرستن برا سلامت جنین و نهایتا جنین سالم برات انتقال میدن.....

سلام بچه ها.آنا جون من چند باره هی سوالمو تکرار میکنم همون ک گفتم بعد از تحریک تخمدان درد و اینا داش ...

عزیزم ۳-۴ روز تاخیر کمه تا ده روز دو هفته صبر کن اگه خبری نشد آز بده.....

بعد برو دکتر نیاز باشه پروژسترون میده فقط کاری نکن پریودت جلو بیفته یا باید طبیعی پریود بشی یا طبق تجویز دکتر.....

سلام بچه ها منو ارزو اميد امروز ابن سينا پانكچر داشتيم اينجا همو ديديم ارزو حالش خوبه عمل شده ولي من ...

عزیزم به سلامتی.....

ایشالله هر دوتون به زودی خبر مامان شدنتونو بدین.....

لاله جون یه چیز دیگه..... شما ذخیرت پنج بود درسته؟ پس برو شکایت کن باید پنجاه تا تخمک تحویلت میداد ...

ها ها اره
 ای وای تخمکام کو ؟؟؟؟؟؟؟؟ :)))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
احتمالا منظورش کل فولیکول های آنترال بوده که اونم باز دقیق نیست با سونو و آزمایش درسته

عزیزم والا من که میگم این فرمول کاملا غلطه چون اگه دکتر یه پروتکل نامناسب واست بنویسه میتونه نتیجه خوبی از پانکچرت به دست نیاد......

مثلا بدن من به سیکل اگونیست (میکروی اولم) خوب جواب نداد و با کلی دارو به زور ۶ تا تخمک ازم گرفتن در حالی که ذخیرم ۱/۴ بود....

هزینه pgd رو میدونی؟

عزیزم فکر کنم به تعداد جنینا بستگی داره.....

بچه ها ازروز تخمک کشی چند روز باید بگذره تابگن چند تا جنین داری؟؟

حدودا سه روزی باید بگذره.....

دوستاي خوبم سلام امروز پانكچر داشتم خدا رو شكر خوبم الان، ١٥ تا تخمك هم داشتم اينجا يكي از دوستاي ...

خدارو شکر عزیزم.....

آره خبرشو داد.....

ایشالله به زودی هر دوتون خبر مامان شدنتونو بدین.....

احتمالا منظورش کل فولیکول های آنترال بوده که اونم باز دقیق نیست با سونو و آزمایش درسته

خب در این صورت هم باز عدد ذخیره واقعی با عددی که از این رابطه به دست میاد همخوانی نداره که
باید بیشتر بشه اما کمتره

اطلاعات خاصی مد نظرته؟ خود پی جی دی منظورته؟ خوب میکرو میکنی جنین که تشکیل شد میفرستن برا سلامت جن ...

ینی واقعا امکانش هست؟ من خودم میترسم دوباره بچم مشکل دار باشه یا نگیره ، شوهرمم انقد مضطرب شده که حتی حاضره خیلی زمان بگذره