2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
جواب گرفتم.شد ۲۱۱۶

ای خدااااا شکرت 😍😍🙏🙏 مبارکه عزیزم انقد که من نگران تو بودم چون خیلی استرس داشتی .خدا رو صدهزار مرتبه شکر که بتات حسابی تپل شد که دیگه آرامش بگیری 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=68527810]عزيزم بسته به شرايطه فكر ميكنم ، چون دكتر من مثلا گفت كه توصيه ميكنم نزديكي داشته باشين شب قبل انتقا ...[/QUOTE]

اما بهترين اين هست به خاطر بروز هر عفونتى نزديكى نباشه جونم 

🙈🙈🙈

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم شب قبل از امتقال باید مقاربت داشته باشیم ؟؟

من که این بار انتقالم فریز بود و دکتر تاکید داشت نزدیکی بدون جلوگیری داشته باشیم مخصوصا شب قبل از انتقال

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
نه یخ نزده امپول دونه دونه نشده مرسی عزیزم 

عزیزم اگر مایع داخل آمپول کاملا یکدست و شفافه و هیچ جسمی حتی کوچیک توش نمیبینی پس مشکلی نداره

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام ثمين جون و دوستانى كه پيش دكتر ظهيرى مى رن من هر چه قدر به مطبش زنگ مى زنم جواب نمى دن مى شه ل ...

عزیزم من درحال حاضر بیمارش نیستم ولی میدونم روزای زوج هستن از صبح ساعت 10 هم ماماهاش مطبن 33110812 اینم شمارشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس فك نكنم مشكلي داشته باشه ببين تو بروشور نوشته تو چه دمايي نگهداري شه احتمالا نوشته از يخ زدگي م ...

بروشور نوشته دما کمتر از 30از یخ زدگی محافظت بشه 

داروخونه گفته بود یخچالی نیست من گفتم میزارم یخچال اخه فکر نمی کردم مشکلی باشه 

خوش امدي عزيزم

ممنون گلم منم 10ساله نازایی دارم مشکل از شوهرم هست ولی ب مروز زمان خودم هم pcoشدم سال قبل ای یو ای کردم نشد؛امسال رفتم سراغ ای وی اف .دوهفته هست پانکچرشدم الان دارم ال دی مصرف میکنم ک ماه بعد برم سونو ببینم.شرایطم.چطوره واس انتقال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
والا گلم فکر می کنم همون سرم که تا حالا نزدی بهت کمک کنه، دریا دل رو یادت میاد بار سوم سرم زد بتاش ع ...

من حاضرم سرم بزنم دیگه ولی هم دکتر زنان خودم هم ایمونولوژم هم دکتر رزاقی معتقدن من به سرم احتیاج ندارم.دوشنبه میخوام برم به دکترم اصرار کنم برا خراش دفعه پیش که راضی نشد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....