2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
بله دوستان سعی کنین تا حد ممکن غذای تازه بخورین..... با زودپز هم تا حد امکان غذا درست نکنین!!!! رع ...

وااای زودپزبده؟دیگه من دوباربازودپز غذا درست کردم نمیتونستم واییسم سر پا کمرم دردمیکرد میخاستم یه غذا یی باشه سریع درست بشه دیگه نمیدونم آنا جون خیلی ضرر داره؟

😍😍خدایا شکرت
دیگه این دودلی و ترس شده بخشی از وجود همه ما میکرویی ها سعی کن باهاش کناربیایی من بار اول خیییییلی ا ...

کی انتقال میدی.منم سعی میکنم بیخیال باشم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای زودپزبده؟دیگه من دوباربازودپز غذا درست کردم نمیتونستم واییسم سر پا کمرم دردمیکرد میخاستم یه غذ ...

نه عزیزم با یکی دو بار چیزی نمیشه اما کلا نه الان تو زندگیتونم سعی کنین کمتر از زودپز استفاده کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنا جان ببخشید الان دکترم گفت ازمایشم تکرار کنم ولی اون دوتا آزمایش یه جا دادم الان اومدم یه شهر دیگه اونجا نمیتونم برم ازمایش سوم یه جای دیگه برم اشکال داره؟؟؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
عزیزم احتمالا خارج رحمیت تزدیک صفره.... باز اگه دلت آروم نمیگیره برو اما استرس نباید بگیری.....

سلام دکترم گفت برم بازم ازمایش بدم اما من اومدم یه شهر دیگه ازمایش سوم برم یه آزمایشگاه دیگه اشکال داره؟؟

بعد ازطهر میتونم برم بدم؟؟

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
سلام به همگی. من دیروز نوبت داشتم پیش دکتر رزاقی. پرونده هامو دید آزمایشهای انعقادی و انسولین وپنل ...

والا گلم فکر می کنم همون سرم که تا حالا نزدی بهت کمک کنه، دریا دل رو یادت میاد بار سوم سرم زد بتاش عالی رشد کرد ولی بار دوم که سرم نداشت بتاش کم بود

وااای زودپزبده؟دیگه من دوباربازودپز غذا درست کردم نمیتونستم واییسم سر پا کمرم دردمیکرد میخاستم یه غذ ...

عزیزم ضرر مستقیم نداره زودپز، اما به جهت اینکه تو فشار خیلی بالا مواد رو میپزه بیشتر مواد مغذی غذا رو از بین میبره ، از این جهت کمتر استفاده بشه بهتره

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
والا منم اولین باره دیدم فقط یه جا داشت اونم دو ورق!!!شما کی انتقال داری؟

دو تا پریود بعد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود