2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
جواب گرفتم.شد ۲۱۱۶

خدارو شکر.....

چطور بود در مقایسه با قبلی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كى مى گه عزيزم  حتى قبل انتقالم چند روز قبلش همسرم خودش تخليه كرد خودشو  دكترها مى گن&nb ...

عزيزم بسته به شرايطه فكر ميكنم ، چون دكتر من مثلا گفت كه توصيه ميكنم نزديكي داشته باشين شب قبل انتقال، به نظرم هركسي يايد از دكتر خودش بسته به شرايطش بپرسه

عزیزم این مطلب رو توی یه وبلاگ خوندم ؛ دكتره نیکتا جان در استراليا گفت :  خیالت تخت ...ر ...

عالی بود نازنین جان ❤خدا خیرت بده که اینو گذاشتی ، باعث آرامش فکری دخترای خوشگلو منتظر گروهمون میشه👏👏 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
تحملم كه خيلي پايينه

پس واسه همونه

من آستانه تحمل دردم بالاست وقتي ميخواستم برم واسه عكس رنگي تنهايي رفتم اونجا ديدم همه با حداقل دو نقر همراه اومدن برگشتني هم خودم تا خونه رانندگي كردم و قبل از رسيدن به خونه هم رفتم كلي ميوه و تره بار خريدم ،اينا سنگين بود يه كم خونريزي داشتم كه اونم فك كنم بيشتر بخاطر بلند كردن وسايل بود اصلا مهل نذاشتم و آشپزيمم كردم

هر چه بيشتر بهش فكر كني بيشتر اذيت ميشي

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

دوستای عزیزم امشب برای تمام بچه های گروه که تو هر مرحله ای از درمان و بارداری هستن ، یس خوندم و اگه قابل باشم دعا کردم .

اول از همه برای همه آرامش و دوم رسیدن به خواسته ای که براش تلاش میکنیم رو از خدا خواستم ❤❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
نه عزیزم زودتر آزاد باید بدی..... ببین عزیزم خوب ب۶ و ب۱۲تو که داده..... یعنی تو چند ماه باید اینا ...

مرسی آناجون از توضیحت فقط ی چیز دیگه.این ب 12 و ب 6 برا مشکل انعقادی بهم داده یا ایمنی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه یخ نزده امپول دونه دونه نشده مرسی عزیزم 

پس فك نكنم مشكلي داشته باشه

ببين تو بروشور نوشته تو چه دمايي نگهداري شه

احتمالا نوشته از يخ زدگي محافظت شه

باز واسه اطمينان بيشتر از داروخانه بپرسي و بگي اگه تو يخچال بذارم مشكلي داره يا نه خيال خودت هم راحت ميشه

بعدش هم اگه قرار شد تو يخچال نگهداري بپرس چه مدت قبل از تزريق  از يخچال درش بياري

سلام دوستان عزیز من تازه وارد این تاپیک شدم؛خوشحال میشم.از تحربیاتتون استفاده کنم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرسی آناجون از توضیحت فقط ی چیز دیگه.این ب 12 و ب 6 برا مشکل انعقادی بهم داده یا ایمنی؟

سلام ثمين جان

خوبي عزيزم

آمپول ب ١٢ و ب٦ معمولا  يا واسه كسايي كه كم خوني دارن يا واسه تقويت بدن تجويز ميشه