2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سعی کن روحیتو تقویت کنی..... اگه میتونین سفر برین..... آب زیاد بخور..... پیاده روی...... به تغذی ...

سلام انا جون

من از صبحی تخمدان چپم درد داره.

حتی اروم که لمسش میکنم هم درد میگیره.طبیعیه؟

از پریروز هم شیاف رو نمیذارم دیگه.کی پریود میشم؟

بر طبق ماه قبل میشم یا تاریخش عوضش میشه اینماه ؟ماه قبل 28ام شدم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام مریم جان و دوستانی که هفته پیش میکرو کردن بیان لطفا حالتون چطوره ؟؟؟علائم دارید؟؟؟؟ فردا کی ...

سلام عزیزم من میخاستم برم ازمایش ولی منصرف شدم من امروز دل دردو کمردرد شدید داشتم فقط خوابیدم نمیدونم این درداخوبه یابد؟شما چه علائمی داری؟

😍😍خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه

به نیت همه دوستان تاپیک، دعای مقاتل رو خوندم.

انشالله مامانامون زایمان راحتی رو تجربه کنن و دوستان و خودم که منتظر آزمایشیم، جواب مثبت بگیریم و دوستانی که منتظر شروع سیکل هستند براشون همه چی عالی پیش بره🙏🏻

اسم ثمین جان، جور خاصی مدام تو ذهنم میچرخید، به حق ماه محرم و علی اصغر(ع) ،خدا خیلی زود با خبر بارداری سالم ثمین جان خوشحالمون کنه

آمین

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزيزم رژيم بگيرباشگاه برو

بگو یک گرم اصلا کم نمیشم 17ساله این وزنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همه به نیت همه دوستان تاپیک، دعای مقاتل رو خوندم. انشالله مامانامون زایمان راحتی رو تجربه ...

مرسی عزیزم الهی حاجت روا شی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بگو یک گرم اصلا کم نمیشم 17ساله این وزنم

واي سرزايمان قبلت هم همينقدربودي بعد چندسالته عزيزم

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
واي سرزايمان قبلت هم همينقدربودي بعد چندسالته عزيزم

زایمان؟من؟33

سلام دخترا ثمین جون انا جون و همگی

من دیروز رفتم سونو شدم چهار روز بود استرادیول خارجی میخوردم و روز شش پریودیم بود ضخامت اندومتر ۵/۶بود دکتر گفت خوبه و چهار روزم استرادیول رو چهار تا چهار تا باید بخورم دو شنبه مجدد میرم ببینم شرایط چطوره فک کنم چهار روز سوم هم شش تا شش تا باید بخورم بعدش دیگه استرادیول خارجیم تموم میشه مجبورم ایرانی بخورم بنظرتون واسه چهر رز ضخامت۵/۶خوب بود؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

دوستای گلم گفتم یه خبری از خودم بدم.....

شکر خدا خوبم و فقط خیلی خسته و کم جون بودم خوابیدم.....

خودمو پیدا کنم بهتون سر میزنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون خانمي  بادام رو مطمئن هستين؟ آخه چرا بادام كه ميگن براي بارداري خيلي خوبه 🤔

عزیزم من میخوردم ولی فکر کنم تعداد زیاد نباید خورد.....

من بیشتر از ده تا در روز نمیخوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جانمممم عزيزم نگران نباش، ان شاءالله كه گل پسرت به موقع و صحيح و سالم دنيا مياد، واقعا با داشتن ...

عزیزم کلسیم رو به خاطر انقباضا قطع کرد.....

گفت قطعش کنی انقباضات کمتر میشن.....

منیزمم تجویز کرد.....

والا سعی میکنم بیخیال باشم یعنی واقعا هم فرصت فکر و خیالو ندارم اما ظاهرا شرایط فیزیکیم یه کم حالا به خاطر فشار بچه کوچیک و دست تنهایی یا چی هست نامساعده اما دلم به رحمت خدا و دعاهاتون خوشه....

فعلا برا ۳۴ هفته یه سونو نوشت گفت برو ببینیم شرایطت چطوره.....

توکل به خدا.....

اناجون دكتر طرازي همون اول آز ايمني مينويسه برا مراجع؟

عزیزم برا بار اول بعید میدونم بنویسه اما اگه قبلش تجربه منفی و سقط با دکترای دیگه داشتین احتمال زیاد بنویسه.....

سلام خانوما🌺🌺🌺 من ديروز انتقال داشتم دكتر عارفي از سه روز قبل انتقال به من قرص ايكويين(استروژن) ...

خوب احتمالا مشابهشو داشتی.....