2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
يه سوال ديگه م رو هم لطفا جواب بدين🌺 براي جاي آمپولا كه متورم و قرمز و خارشناكه چي كار كنم؟ تازه ...

عزیزم اولا پروژسترونو آروم تزریق کنین مثلا هر تزریق حداقل سی ثانیه تا یه دقیقه طول بکشه.....

۲۴ ساعت بعدش کمپرس گرم بذار.....

با سرنگ با سرسوزن بلند مخصوص تزریق عمیق عضلانی تزریق کنین.....

برا خارش برا من شربت پرومتازین تحویز کرد که تا روزی سه قاشق میشد بخوری البته من یه قاشق میخوردم تا چند روز دیگه خارش نداشتم......

ایشالله به زودی خبر بتای تپلتو بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون يه نفر درد پريودي نداشته باشه و فقط كمر درد بگيره قبل از پري خداي ناكرده ميتونه اندو متر ...

عزیزم والا من بیشتر زردم تو کمرم بود چون لگنمو درگیر کرده بود.....

به عصب ساکرال نزدیک بود برا همین دردم فاجعه بود.....

عزیزم آندومتریوز جاهای مختلفو میتونه درگیر کنه.....

تخمدانا، لگن، حفره شکمی، روده ها، مثانه، ریه و حتی قلب و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون و دوستان ی سوالی برام پیش اومده. دکتر رزاقی بهم امپول ب 12 و قرص ویتامین ب 6 و ویتامین د سه ...

عزیزم فکر کنم با اونا میتونی.....

اما به نظرم به حرف دکترت گوش کن و دیرتر بده و تو این دو ماهم مسافرتی چیزی برین روحیت شار ژ بشه.....

جدي پس بايد چكاركني ك بچه بمونه وقتي كاشت انجام دادي چكاركردي

زندگی عادی با احتیاط بیشتر.....

مگه اونایی که طبیعی اقدام میکنن استراحت مطلق دارن؟

من نمیگم کار کنین اما یه بند خوابیدن باعث میشه خون به جنین خوب نرسه و میتونه عامل شکستم باشه.....

جدي پس بايد چكاركني ك بچه بمونه وقتي كاشت انجام دادي چكاركردي

من دو سه روز اول کار نکردم ولی همشم نخوابیدم.....

تو خونه دور میزدم.....

اما بعدش دیگه غذامونم خودم درست میکردم.....

کارای سبک انجام میدادم.....

فقط خودمو خسته نمیکردم....

@تورک_آنا     آنا جون من با اینکه مارلین میخورم بازم ترشحات تخمک گذاری دارم ک... مگ ...

خوب دکتر گفته نداشته باش حتما چیزیو در نظر گرفته.....

مارلین از خانواده استروژن بود درسته؟

سلام  دوستاي عزيزم ان شاءالله هر جا هستين و در هر مرحله اي از درمان هستين موفق باشيد  بع ...

والا من گردو و بادوم و پسته و مویز میخوردم اما در کل زیاده روی نمیکردم.....

آب میوه هم حاضری نباشه خودت بگیر......

هر میوه ای که برات خوبه میتونی.....

من که به جاش خود میوه رو میخوردم....

ممنون عزيزم ان شاءالله بارداري موفقي خواهي داشت 🌺 آنوكسان رو براي چي به شما دادن؟ آسپرين هم داري ...

انوکسان برا مشکلات انعقادیه و غلظت خون.....

سلام مریم جان و دوستانی که هفته پیش میکرو کردن بیان لطفا حالتون چطوره ؟؟؟علائم دارید؟؟؟؟ فردا کی ...

ایشالله خوش خبرین همه تون.....

عزیزم روزهای اول میوه نخور گلابی سیب به خوبه ....ابمیوه صنعتی نخور...والله من هر جا دیدم گفتن گردو ب ...

والا من که موز و خرما و بادوم و گردو و ماهی خوردم اما در کل هر چیزی در حد اعتدالش.....

سلام مریم جان و دوستانی که هفته پیش میکرو کردن بیان لطفا حالتون چطوره ؟؟؟علائم دارید؟؟؟؟ فردا کی ...

سلام عزیزم خوبی

منم همه امیدم به خدا بعد به امام حسینه‌.هرچی میگذره استرسم بیشتر میشه

مامانم دو روزه مهمون داره یه کم کمکش کردم ترشحاتم بیشتر شده

کلا  راه میرم ترشحم زیاده

زیر دلم و تخمدونامم همچنان درد میکنه

سلام خانوما ببخشید چنتا سوال داشتم یکی اینکه آمپول گونال اف باید تو یخچال نگهداری بشه؟؟؟ بعد اینکه ...

عزیزم ببین روش دماشو چند زده.....

سر سوزن بلند و کلفت برا کشیدن و باریک و کوتاه برا تزریقه.....

چند قطره موردی نداره برا هواگیری بوده خوب.....

سلام انا جون من از صبحی تخمدان چپم درد داره. حتی اروم که لمسش میکنم هم درد میگیره.طبیعیه؟ از پریر ...

عزیزم طبیعیه اما در کل به تخمدانت فشار نیار.....

جارو نکش.....

دولا راست نشو...

بعد قطع شیاف سه الی ده روز بعد ایشالله پریود میشی....

سلام دخترا ثمین جون انا جون و همگی من دیروز رفتم سونو شدم چهار روز بود استرادیول خارجی میخوردم و رو ...

خوبه عزیزم فقط خیلی آب بخوریا.....

غلظت خونتو بالا میبره.....