2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
انا جون بنظرت چی میشه یهو بتا میاد پایین مثلا روز سیزده بتا صد میشه دو روز بعد صفر.یعنی لانه گزینی م ...

عزیزم خوب بتای صد فکر نکنم اثر هاش سی جی باشه.....

خوب میتونه بارداری اتفاق بیفته اما متوقف بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله عزیزم خدا به ما هم معجزشو نشون بده

آمینننننننننن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ناراحت نباش برای بیشترما این اتفاق افتاده دوباره ازاول شروع کن کاریه که منم بعد کلی شکست دارم ...

میخوام عزیزم  که دوباره شروع کنم ولی هزینش رو چیکار کنم خدا هرچی خیره همونو واسمون قسمت کنه

سلام بهارجان طرازی میگفت بستررحمم مناسب نیست به خاطرزایمان دیواره رحمم گفت نازکه احتمالا جنینا فریز ...

سلام عزیزم ...درسته شما زایمان داشتی و الان رحم شما زمان میخواد برای آماده سازی عزیزم عجله نکن صبر کن در بهترین شرایط انتقال بده شک نکن ک حتما این دفعه نینی گوگولی ها میچسبن ب مامانشون و دیگه هم عجله نمیکنن برای بیرون اومدن😁😍...بهترینها در انتظارت هست

دوستان عزیز سلام....بچه ها خبری از لی لا جون نیست یادمه ک پانکچر داشتن و شاید هم انتقال داده باشه ک اگه اینطوره تا الان باید آزمایش داده باشه امیدوارم ک مادر شده باشه و این نیومدنش ب خاطر خوشحالی و حالت تهوع باشه😁😍

دوستان یه سوال داشتم :

کسایی که تو مراکز ( مثل رویان یا ابن سینا ) آی وی اف می کنن بعدا برای زایمان چیکار می کنن ؟

یا کسایی که شهرستان هستن و برای آی وی اف اومدن تهران . ماه های آخر شهر خودشون می مونن دیگه درسته ؟

منظورم اینه که دکترهای زنان عادی تو رو قبول می کنن وقتی جای دیگه ای آی وی اف کرده باشی ؟

بعد مشکلی نداره دکتر آی وی اف مثلا یه سری دارو و آمپول داده باشه . اونا سر در میارن ؟؟؟

سلام خوبید

من هفته پیش سه شنبه میکرو کردم.دیشب ازذوق بی بی مدیکور زدم.یه هاله خیییییلی خییلی کمرنگ دیدیم.من و همسرم کلی ذوق کردیم ..میشه روش حساب کرد؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...