2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
فعلا آزمایش نداده شاید هفته آینده بریم آزمایش،شبی یکی ۱۰ میلی گرمه ۱۰ شب تازه میاد سری اول ساعت ۲ ش ...

انشالله ک اوضاع عالی شده.انشالله آز دادین خبرشو بهم بده ک پیشرفت داشتن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آها پیش دکتری که رفتم کارامو باید تو مرکزی که اوجا کار میکنه اجام بدم؟ممنون عزیزم از پاسخگوییت

عزیزم بله اگه مطبش بری باید تابع دکترت باشی....

ببینی کاراشو کجا انجام میده....

مثلا من مطب ط ر ا ز ی رفتم ایشون بیمارستان آبان کاراشو انجام میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علتش چی بود؟

والا هنوز معلوم نیست قراره بررسی کنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها كسي هزينه ي pgsرو ميدونه تو ابن سينا چقدره؟

والا دقیق نمیدونم اما فکر کنم به تعداد جنینا بستگی داره.....

من وضعيت رحمم خوبه و جنين هامم خوبن  به نظرتون بگم pgsاين دفعه انجام بدن؟

خوب ظاهر جنینات خوبن از باطنشون که خبر نداری.....

سانازی جون تستهای تکمیلیو دادی؟

به نظرم پی جی اس آخرین مرحله از بررسیه.....

اگه آزهای تکمیلیو دادی و همه چیو بررسی کردی نشده نوبت پی جی اسه نه اینکه اول کاری....

دوستانه عزیزم بتا اولم 65 بود امروز که 3 روز گذشته و روز 30 سیکل هستم 265 شده به نظر خوبه یا رشدش کم ...

عزیزم عالیه شک نکن.....

بتای منم تقریبا روز آخر سیکلم اگه انجام داده بودم تو این بارداری طبیعیم حدود دویست بوده.....

عزیزم گوارای وجودت.....

دوستانه عزیزم بتا اولم 65 بود امروز که 3 روز گذشته و روز 30 سیکل هستم 265 شده به نظر خوبه یا رشدش کم ...

خوبه عزیرم خییییییلی تبریک میگم بهت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ایندفعه هم منفی شد بتا1.6 😢 دیگه جنین فریز هم ندارم خدایا خودت صبر بده😢😢😢😢

عزیزم ناراحت شدم.....

ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه....

میدونم گلم میگم ک کدوم عادتت سیاه رنگ بودش ؟

این سری.ببنید خرداد انتقال دادم بتام چهل بود بعد صفر شد پری شدم ماه بعدش خیل  کم در حد لک بینی پری شدم این سری یعنی پری سومم کم و تیره و بریده بریده.انا جون خیالمو راحت کرد خدا رو شکر

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ایندفعه هم منفی شد بتا1.6 😢 دیگه جنین فریز هم ندارم خدایا خودت صبر بده😢😢😢😢

عزیزم ناراحت نباش برای بیشترما این اتفاق افتاده دوباره ازاول شروع کن کاریه که منم بعد کلی شکست دارم باز شروع میکنم

عزیزم ایشالله امروز یکی از بهترین روزای زندگیته.....

انا جون بنظرت چی میشه یهو بتا میاد پایین مثلا روز سیزده بتا صد میشه دو روز بعد صفر.یعنی لانه گزینی میشه بعد میفته.تلبته اثر امپولم نباشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه