2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
اى خدا يعنى مى شه براى يه بار هم كه شده اين لك براى من لك پريود نباشه و لك لانه گزينى باشه🙏🏼😢

ان شالله عزیزم ، استرس نگیر توکلت به خدا باشه😘❤❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسى از همتون❤️❤️واقعا شماها منو با تمام وجود درك مى كنين كه الان چه حالى دارم

مامانمو خواهرم ناراحت مى شن شك ندارم اما مى گن فداى سرت مى خوان من بيشتر ناراحت نشم اما واقعا نمى دونن كه اين اميد داشتنهاى هر دفعه چه قدر سخته كه نااميد بشه با اين همه انتظار و زحمت.

خدايا از ته قلبم مى خوام كه اميد كسى رو نا اميد نكنه🙏🏼🙏🏼🌸

عزیرم کجا موندی پس؟ چه خبر؟ اسمتو دیدم ذوق کردم.... رفتی سونو؟ دیروز نبود سونوت؟

آنا جوون من؟؟؟؟

سونو؟؟ سونوی چی ؟؟؟؟🤔🤔

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انشالله میرم یزد انشالله...خخخ استرسم دارم...جی بهت دارو داده؟؟

سلام عزیزم.شما بودی که یزدمیومدی.الان یزدی؟من امروز پانکچر شدم مرکز..

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیزم ی چیزی بهت بگم ...من مطمعنم دفعه بعد شما مامانی ایشالاااااااا🤗

ای جوووووون😍😍😚😍😚 قربونت برم بهار جون.ایشالا...

با قلب مهربونت و نی نی نازت دعا کن برام😚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
والا منم موندم زنگ بزن بپرس..... نه از روز پانکچر شروع میشه اما به شرطی که انتقالت فرش باشه.....

به پرستاری که اومد توضیح داد برامون گفتم که من اینجوریم.یکی دیگه هم بود اونم باید 2ماه فریز میکرد.

پرستار گفت عیب نداره همتون باید شیاف رو بزارین.5تا داده ساعت 10شب و 10صبح.

حالا فردا میرم میپرسم.

اخه بخاطر فریز باید تا 4شنبه هم بمونم.4شنبه ویزیت هم میشیم.

انا جون بنظرت من شکمم اب اورده یا این درد طبیعیه؟

رحالت عادی دردی ندارم فقط وقتی خم میشم یا زیاد میشینم همونجا تیر میکشه.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
والا منم موندم زنگ بزن بپرس..... نه از روز پانکچر شروع میشه اما به شرطی که انتقالت فرش باشه.....

انا جون منم با اینکه هایپر بودم و انتقال فریز داشتم سه تا امپول پروژسترون داشتم. ۴تا سرم و قرص‌...

سلام عزیزم.شما بودی که یزدمیومدی.الان یزدی؟من امروز پانکچر شدم مرکز..

سلام عزیزم بله من بودم...نه هفته دیگه انشالله میرم یزد برای انتقال

وضعیتت چطوره؟؟چند تا تخمک کشیدن؟؟هایپز که نشدی؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
ممنونم عزیزم.لطفا باهام در تماس باش که بدونم چه کارا کردی.من قرار دیگه توی سیکل طبیعیه خودم برم برای ...

حتما.

یه مکمل کمکیِ حالا باید برم تو سیکل ببینم این دارو ها جواب دادن یا نه.

تهران.

دکتر زاده مدرس

انشالله خبرهای خوب بیاری عزیزم🌷

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جوون من؟؟؟؟ سونو؟؟ سونوی چی ؟؟؟؟🤔🤔

شرمنده قاطی کردم.....

مامان باران منظورم بود.....

از دیروز سردرد گرفتم تمرکز ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به پرستاری که اومد توضیح داد برامون گفتم که من اینجوریم.یکی دیگه هم بود اونم باید 2ماه فریز میکرد. ...

در این حد طبیعیه دردت.....

اگه در حالت عادی دردت غیر قابل تحمل شد جای نگرانیه....

راستی چرا خممیشیخوب خم شدن خوب نیست واست کلا به شکمت فشار نیار و دولا راست نشو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون منم با اینکه هایپر بودم و انتقال فریز داشتم سه تا امپول پروژسترون داشتم. ۴تا سرم و قرص‌...

جالبه نمیدونستم.....

احتمالا میخوان با قطعش دیواره کامل بریزه....

آتریسا جون عزیزم در مورد خودت بیخبرمون نذار.....

خیلی به فکرتم عزیزم.....