2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
99 درصد بیمارهاش ازش راضین. حالا فردا باید دوباره برم سونوگرافی تا سایز تخمک هام مشخص بشه .برام احتم ...

عه تو سیکل هستین
من فکر کردم تازه میخواین شروع کنین
خب پس هیچی
دیگهمجبورین با رفتارش کنارش بیاین
ان شاء ا... بر عکس اخلاقش ، دستش سبک باشه براتون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بابا من خییییلی صبورم ولی یه جواب درست و منطقی نمی ده به ادم. خوب من دارم پول می دم رایگان که نمی خو ...

نه عزیزم بیمارش نبودم
من عمرا بتونم با همچین دکتری سر کنم :)))))))))))
خوبه که صبورین
من تو این زمینه اصلا صبور نیستم و دمار از روزگار دکتر در میارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون ی نظری بهم میده خواهر.من 9مرداد انتقالم بود روز یازده سیکلم انتقال دادم الان اگر دهم شهریور ...

22 روز تو مرداد + 10 روز تو شهریور + 14 روز قبل انتقال = 46 روز
میشه 6 هفته و 4 روز
اصولا تو پایان 6 هفته تشکیل میشه اما خب گاهی دیرتر هم تشکیل میشه
اما به نظرم با توجه به خاطره بدی که داری بمون اخر هفته 7 برو
مثلا 7 هفته و 6 روز

ممنون لاله عزیز....فک کنم صابونهای دست ساز....دیدم تو عطاریها

اره عزیزم صابون صنعتی نیست
کارگاهیه و گرده 

آخه من الان توی سیکلم .کلی سونوگرافی. آزمایش، ویزیت، دارو  و...   36 تا آمپول menopure است ...

اره عزیزم نمیدونستم
تو پست قبلی که خطاب به شما نوشتم گفتم
ان شاء ا... با همین دکتر نتیجه عالی میگیرین

پس هیوسینم داری گفتم شاید به جای ایزوپرین هیوسین یا داروی دیگه ای بده..... پس فعلا با همون داروی آل ...

انا جون هیوسین اصلا قوی نیست
یعنی یه ضد اسپاسم خیلی خیلی ضعیفه
من حتی با ایزوکسوپرین تنها هم انقباض شدید و زیاد دارم
از دیروز نیفدیپین رو قطع کردم گفتم شاید به اون حساسیت دارم
اما دیدم نه بازم بعد از خوردن ایزوکسو همین خارشها و دونه ها سر در میارن
جالبه از دیروز که قطع کردم نیفدیپین رو امروز خیلی انقباض داشتم هم شدید و تعداد زیاد
یعنی نیفدیپین اثرش خیلی قوی تره

آناجون و لاله جون من امروز نوبت دکترم بود. دکترم از اون روزهایی بود که سر شیفت و روزهای کاری و اینا ...

عزیزم شکمت رو معاینه کرد؟
اگه معاینه کرد حتما از رو معاینه متوجه شده رحمت به قول دکترم ارامش نداره
همه انقباض ها رو نمیشه بیمار بفهمه
همین که دکتر دست بزنه و رحمت سفت باشه از نظر دکتر باید درمان دارویی شروع بشه

اما اینکه روزی 2 تا بخوری یا یکی رو تماس بگیر بپرس

هفته دیگه که وقت دارم میشم 7 هفته و یک روز آخه الان تازه وارد 6 شدم

خب خوبه همون موقع هم
نمیدونم چرا فکر کردم تو یه پست خوندم که اخر هفته 8 میخواین برین

سلام بچه ها خوبین  عشقا ی سوال من جنین فریز دارم حالا رفتم واس انتقال از روز سوم پریم بهم قرص استرادیول داد نطرتون چیه چیزی هست ک بهتر باشه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم شکمت رو معاینه کرد؟ اگه معاینه کرد حتما از رو معاینه متوجه شده رحمت به قول دکترم ارامش نداره ...

نه عزیزم.کلا دکترم اصلا اهل دست زدن به شکم و معاینه و اینا نیست.همون طور که با تلفن حرف میزد برام نوشت. 

واه پس چطور گفتن موقع برداشت تخمك تخمدان درميارن وازاين حرفا

کی گفته؟
دکتر یا افراد عادی؟
خب عزیزم اگه افراد عادی گفتن که نباید به حرف هر کسی گوش کنی
بعید میدونم دکتر همچین چیزی گفته باشه

متشکرم عزیزم، شما هم الکارنتین میدادین؟

اره عزیزم
من طب سنتی و کلاسیک رو کنار هم دنبال کردم
مثلا شوهرم زالو درمانی هم کرد
ال کارنتین هم روزی 2000 واحد میخورد

منظور م اینه بخوام بدونم دقیقا جنین تو چه هفته ای هستش نه هفته رو باید در نظر بگیرم ؟  اتفاقا ...

وقتی میشی 8 هفته و 1 روز یعنی داخل هفته 9 هستی

عزیزم درد گرفتن و ول کردن مداوم منظورم بود که خوب نیست
یعنی قطع نشه

اناجون یعنی من فکر کردم از بس شرایطمون اورژانسیه حتی دکتر جرات نکرد ای یو ای پیشنهاد کنه، حالا به نظ ...

عزیزم شرایط اسپرم همسرتون چطور بود؟
میشه تعداد و تحرک و مورفو رو بگی؟
تحرک ها رو جدا جدا بگو یعنی گرید آ  ب و ...

عزیزم خوب ظاهرا فقط دو تا سی دی مارکر بود و یه چند تا آز دیگه.... یکیش پایینتر از رنج بود که فکر نک ...

الان مشکل من چیه ..برم دکتر چی بهم میده ...

اینا که گفتی بالاس باعث سقط میشه یا ناموفق شدن میکرو ....تاثیری داره اینا....