2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048078 بازدید | 684642 پست
بستگی به نوع سیکل و اینکه انتقالت فرش باشه یا فریز..... اگه انتقالت فرش باشه نهایت حدود ۴۵ روز حالا ...

واه براي من ك هنوز درمان شروع نشده وتازه از همسرم ٨مهرماه اماده ميشه 

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واه پس چطور گفتن موقع برداشت تخمك تخمدان درميارن وازاين حرفا

جل الخالق......

ازشون میپرسیدی تخمدانو چطور برمیگردونن سر جاش؟

چیا میگن واقعا میمونما.......

عزیز دلم اولا پانکچر با بیهوشیه.....

دوما تخمکارو از داخل تخمدان با سرنگ میکشن.....

قبل اینکه بهوش بیایی مسکن میزنن یا شیاف میذارن.....

عملا نهایت دردت در حد پریودیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به خدا شرایطتون بد نیست.... چرا انقدر انرژی منفی به خودتون میدین؟

اناجون پس چرا دکتر گفت اصلا ای یو ای هم صلاح نیس و‌ سریع مستقیم میکرو؟؟؟ اناجون غصه منو کشته یه هفتس،والا نمیفهمم اصلا چی ب چیه

...
واه براي من ك هنوز درمان شروع نشده وتازه از همسرم ٨مهرماه اماده ميشه 

خوب پس بذار آز همسرت بیاد.....

نگران سیکلتم نباش بعدا خودت تایید میکنی که راحت بوده.....

فقط خواهشا استرستو از الان کنترل کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان شما ميكروكردين ؟چندتاش گذاشتي وچندتاگرفت

عزیزم بله اولی میکرو بود.....

سه تا گذاشتن یکی گرفت.....

خدا پرنسسمو بهم داد.....

این یکی وروجکم که از نوع یهوییاست.....

خوب پس بذار آز همسرت بیاد..... نگران سیکلتم نباش بعدا خودت تایید میکنی که راحت بوده..... فقط خواهش ...

عزيزم خيلي استرس دارم بهم گفتن انقد درد داره كه فك ميكني قراره بميري دورازجون 

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
اناجون پس چرا دکتر گفت اصلا ای یو ای هم صلاح نیس و‌ سریع مستقیم میکرو؟؟؟ اناجون غصه منو کشته یه ...

عزیزم خوب برا میکرو عالیه شرایطتون.....

یعنی مورفو و تحرک که خوبه.....

ببخشیدا.....

چرت گفتن!!!!!!

پناه بر خدا 🙄🙄🙄 به قول نقی معمولی "وقتشه دست بندازم دهنه منو جر بدم" 😂😂😂🤣🤣🤣

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
اره دیگه منظورم از اینکه گفتم بر حسب تاریخ انتقال، همین بود که تعداد روزای بعد از انتقال +14 روز رو ...

منظور م اینه بخوام بدونم دقیقا جنین تو چه هفته ای هستش نه هفته رو باید در نظر بگیرم ؟ 

اتفاقا شنیدم درد بگیره و ول کنه طبیعیه . من یه ده دقیقه درد داشتم یه کم خوب میشدم دوباره درد می گرفت 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...