2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684641 پست
شما دکتر خوب سراغ دارین؟ من مشکل اندومتریوز دارم. باید لاپاراسکوپی بشم.

والا مطمینا دکتر خوب هست اما من شخصا چون با خز علی لاپرا کردم و واقعا تا عمر دارم مدیونشم فقط ایشونو معرفی میکنم اما خوب ایشون کلا ایران نیستن برا عمل باهاش باید صبوری کنی تا بتونی باهاش عمل کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه من الان توی سیکلم .کلی سونوگرافی. آزمایش، ویزیت، دارو  و...   36 تا آمپول menopure است ...

ایشالله دستش واست خوب باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من یادم رفت ساعت 2:30 شیافمو بذارم الان گذاشتم یعنی دقیقا 2ساعت و نیم بعدش .الان با این تنظی ...

طبق روال قبل.....

عیبی نداره.....

دوستان یه سوال دارم

بپرس عزیزم.....

آناجون و لاله جون من امروز نوبت دکترم بود. دکترم از اون روزهایی بود که سر شیفت و روزهای کاری و اینا حسابی با یکی داشت صحبت میکرد.همین طور که با گوشی حرف میزد فشارم را گرفت.سونوم را دید.دارو نوشت. خلاصه من ایزوکسوپرین نمیخوردم.فقط پرولوتون داشتم.حالا که اومدم خونه و داروهام را دیدم ،متوجه شدم برام ایزوکسوپرین نوشته. هر 12 ساعت. اما 30 تا نوشته. یعنی برای 15 روز. در حالی که نوبت های مراقبتم یک ماهه است. حالا من موندم بخورم یا نه؟12 ساعته بخورم؟روزی یکی بخورم که همون یک ماه بشه؟آخه من انقباض ندارم.

نظر خودم اینه روزی یکی بخورم. نظر شما چیه؟

ممنونم😘 اناجون يه سيكل به خاطر عكس بايد صبر كنم متاسفانه😑😑 به نظرت طي اين ٥٠ روز اوضاع اس پ ر م چ ...

هیچی نمی شه گلم فقط خنک نگه داشتن رو رعایت و کن و در مورد ال کارنیتین هم از دکتر همسرت بپرس آناجون هم دکتر همسرش براش تجویز کرده بود

منم می خوام همین کار رو بکنم، یه طب سنتی هم واسه کبد چرب همسرم میرم ولی این بار اسمی از ناباروری نمیارم چون دفعه قبلی کلی تقویتی بی خود براش نوشتن اوضاعش خرابتر شد(مثلا هم جای معتبری رفته بودم) کلینیک عزیزخانی تو خ آیت

ولی اینبار صرافان میرم فقط واسه کبدش، ان شاء الله که جواب بگیریم

انا جان من خدارو شكر دردام كم شده ولي اون احساسي كه انگار ميخوام پريود بشمو دارم، انگار دهانه واژنم مثل زمان قبل پريودي  فرق كرده اندازش

اين موضوع خطرناكه؟! اگه رحم نتونه جنينو نگه داره علاعم خاصي داره؟

خانما اندومتریوز با چی مشخص میشه چون من لاپراسکوپی کردم گفت رحم نرمال و لوله ها بازه.یعنی اگه اندومت ...

بله گلم قطعا با لاپرا مشخص میشد، اصلا قطعی ترین راه تشخیص آندومتریوز لاپاراسکوپی هست، مال شما هم حتما نبوده و گرنه برمی‌داشتن

آناجون و لاله جون من امروز نوبت دکترم بود. دکترم از اون روزهایی بود که سر شیفت و روزهای کاری و اینا ...

عزیزم اگه انقباص نداری نخوری بهتره.....

به قول خودتم خواستی بخوری همون یکی بخور....