2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
میکرو. همسرم.تعداد و تحرک کمه.اما نه انقد ک نشه .چون یک پسر دارم و قبلا طبیعی باردار شدم. الانم دک ...

انشاالله

خدا رو شكر شما طعم مادر شدن چشيدي

اميدوارم بعدي هم به زودي بغل كني

ميدوني چه كسايي هايپر ميشن؟؟؟من هنوز پانكچر نكردم ولي خيلي ميترسم از هايپر شدن،راستي پانكچر درد داره؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما بعد از پانکچر یعنی ماه قبل هم نزدیکی داشتین منظورم بعد از پانکچر هستش . و اینکه بعد از پانکچر در ...

نه نداشتم.چون هایپر بودم.تخمدان هام بزرگ شده بود.۳ هفته منع داشتم.حتی ضربه هم نباید به پهلوهام میخورد.

سه هفته که منع نزدیکی بودم ، اولش قبل از پری بود.بعدم ده روز پری بعدم سه چهار روز تا بازه سیکل تخمک گذاریم وقت بود.

همه اینا رو صبر کردم توی بازه ۱۶ تا ۱۲ پری اقدام داشتم و البته بعدشم.ک محکم کاری باشه

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انشاالله خدا رو شكر شما طعم مادر شدن چشيدي اميدوارم بعدي هم به زودي بغل كني ميدوني چه كسايي هايپر ...

میگن اونا ک ذخیره تخمدانشون بالاس .یا  مرزه.

نه درد نداشتم.

من هایپرم خفیف بود.

۲۵ تا تخمک و ۱۴ تا جنین شد.

درد نداشت.

من بعدش کمی سرگیجه و تنگی نفس داشتم.

شما بعد از پانکچر یعنی ماه قبل هم نزدیکی داشتین منظورم بعد از پانکچر هستش . و اینکه بعد از پانکچر در ...

درد نداشتم.

بیحال بودم و تهوع و تنگی نفس.شاید بخاطر بیهوشی بود.چون تجربشو تا حالا نداشتم.

میگن اونا ک ذخیره تخمدانشون بالاس .یا  مرزه. نه درد نداشتم. من هایپرم خفیف بود. ۲۵ تا تخمک و ...

من ذخيره تخمدانم ٢.٧ بود

اميدوارم هايپر نشم.شنيدم اونايي كه هايپر ميشن انتقالشون دو سه ماه عقب ميفته،درسته؟؟؟من كه دلم ميخواد زود زود ني ني دار بشم اصلا نميخوام عقب بيفته 

از بس تو كف بچه موندم خسته شدم

دلم ميخواد از اين به بعد مثل مونگل ها بچه هاي مردم رو نگاه نكنم و حسرت بخورم دلم نميخواد ديگه مغازه پوشاكي بچه گانه رو از دور ببينم و حرص بخورم چرا يكي ندارم واسش يه جفت جوراب بخرم،سهم من ازشون فقط أشك و آه شده،اونايي كه بچه ندارن درك ميكنن،سنم هم داره ميره بالا يكي بهم نگفت مامان😔😔😔😔

من ذخيره تخمدانم ٢.٧ بود اميدوارم هايپر نشم.شنيدم اونايي كه هايپر ميشن انتقالشون دو سه ماه عقب ميفت ...

به نظرم شما نشین.

آره عقب میفته.چون ممکنه شکم آدم آب بیاره و ... بارداری تشدید میکنه هایپری رو.

منم بعد از پانکچر ، البته بعد از پری شدن و در بازه تخمک گذاری ، یک شب در میون اقدام کردم‌ . یک شنبه ...

عزیزم اگه تاخیر داری بی بی بذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاالله خدا رو شكر شما طعم مادر شدن چشيدي اميدوارم بعدي هم به زودي بغل كني ميدوني چه كسايي هايپر ...

عزیزم هر کسی هایپر نمیشه.....

ذخیره باید بالا باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ذخيره تخمدانم ٢.٧ بود اميدوارم هايپر نشم.شنيدم اونايي كه هايپر ميشن انتقالشون دو سه ماه عقب ميفت ...

عزیزم با این ذخیره نگران هایپری نباش.....

ولی برا راحتی خیالت کلا از وقتی آمپولات شروع شدن سفیده تخم مرغ آب پز و گوست و مرغ و ماهی و آب زیاد بخور.....

برا تقویت بدنتم خوبه.....

آنا جون نفخ جز علایم بارداریه؟

عزیزم بله میتونه باشه....

از داروهام میتونه باشه.....

از تغذیه هم میتونه باشه.....