2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
از بس تو كف بچه موندم خسته شدم دلم ميخواد از اين به بعد مثل مونگل ها بچه هاي مردم رو نگاه نكنم و حس ...

ایشالله یه جفت چیه کلی جوراب و لباسای خوشگل موشگل میخری واسشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوگلی جون سیکل بعدش بود...... زین جون فکر کنم منظورش همون سیکله که پانکچر کرده و جنینارو فریز کردن ...

ولی آنا جون یادمه یکی از دوستان بعد پانکچر باردارشده بودن.

شایدم من اشتباه متوجه شدم..

خدابخاد همه جوره میشه😊توکل به خودش❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست پاپسمیر تو روال کار مرکزه میتونی به خانوم دکتر بگی انجام بده..... برا منم بعد زایمان یه بار گفت ...

آها.. چون من جلسه اول که پیشش رفتم هرچی مدارک و آز و سونو داشتم بردم.. که بعد از اون خودش آز سونو عکس رنگی و غیره فرستاد.

حتی گفت آز اسپرم شوهرت رو قبول ندارم.که گفت برین ابن سینا .. ماهم دوباره انجام دادیم و خدارشکر هیچ مشکلی نداشت.

برا پاپ اسمیر گفت لازم باشه خودم میگم.حالا باز یه بار دیگم میگم..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ولی آنا جون یادمه یکی از دوستان بعد پانکچر باردارشده بودن. شایدم من اشتباه متوجه شدم.. خدابخاد همه ...

بعد پانکچر بود ولی فکر کنم نه دقیقا بعد پانکچر سیکل بعد پانکچر بود فکر کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام تورک آنای عزیز.

الان یک سوالی ذهنمو درگیر کرد.ببینید من اردیبهشت ۵ام پری شدم.

خرداد ۴ ام ، 

اول تیر هم یادم نیست .یادداشت نکردم.

چهاردهم تیر پانکچر شدم.

یک هفته بعد دقیقا ۲۱ تیر پریود شدم.

حالا سوالام اینه، من هفته اول تیر هم پریود شده بودم؟ گیج شدم.یادم نیست و یادداشتم نکردم.

یعنی توی تیر دو بار شدم؟ بعید میدونم.احتمالا بخاطر تزریقات و دارو ها پری نداشتم تا بعد از پانکچر، که همون ۲۱ تیر بوده.

حالا برای این ماه باید به روال خودم که هفته اول ماهه برگردم یا به آخرین بار که دهه آخر ماه شدم نگاه کنم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دوستان من امروز رفتم بیمارستان و با جنین شناس صحبت کردم،4 تا جنین گرید b دو تا 8 سلولی و دو تا 6 سلولی تشکیل شده.نظر جنین شناس خوب بود ،من اینجا از دوستان در مورد گرید ab شنیده بودم،ولی جنین شناس گفت گرید a داریم گریدb داریم و گرید c.دوست دارم دوستان نظرشون رو در مورد گرید جنینهایی که برام تشکیل شده بدن

فرش 16 روز ازش گذشته

پس مامانی عزیزم ایشالله.....

عزیزم با این ذخیره نگران هایپری نباش..... ولی برا راحتی خیالت کلا از وقتی آمپولات شروع شدن سفیده تخ ...

باشه 

ممنونم از راهنمايي هات

أنشالله هر چي از خدا ميخواي بهت بده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام تورک آنای عزیز. الان یک سوالی ذهنمو درگیر کرد.ببینید من اردیبهشت ۵ام پری شدم. خرداد ۴ ام ،&nb ...

عزیزم نه اوایل تیرم احتمالا پریود شدی چون نمیشه که بدون پریودی ۱۴ تیر پانکچر شده باشی......

اما چون بعد پانکچر پروژسترونت قطع شده زودتر پریود شدی.....

وقتی تحت هورمون تراپی هستی نمیشه سیکلتو با قبلیا مقایسه کنی.....

حتی ممکنه یکی دو سیکل پریودات به هم بریزن جای نگرانی نیست.....

ممکنم هست دقعه بعد با احتساب آخرین پری که ۲۱ تیر بوده سر تایم پریود بشی.....

دوستان من امروز رفتم بیمارستان و با جنین شناس صحبت کردم،4 تا جنین گرید b دو تا 8 سلولی و دو تا 6 سلو ...

عزیزم جنینات خوبن... 

انرژی خوب واسشون بفرست.....

عزیزم نه اوایل تیرم احتمالا پریود شدی چون نمیشه که بدون پریودی ۱۴ تیر پانکچر شده باشی...... اما چون ...

ممنون عزیزم.پس خیلی نباید منتظر این باشم که دقیقا ۲۱ ام بشم.

من میخواستم اگر عقب افتاد بی بی چک بزنم.با این اوصاف ، نمیشه روی تاخیر حساب کرد.😏🤔😁

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار