2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
خدايا ممنونم اناجون،، من هم بارداري قبلي كه سقط شد قبل از اينكه متوجه بشم باردارم ورم داشتم و سي نه ...

نگران نکن خودتو ماها که کلی دارو داریم به هیچ وجه نمیشه با هم مقایسه کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان من تازه پريود شدم  پريود بعدي ميخوام برم ميكرو حالا به نظر شما اين ماه و لتروزول بخورم ...

والا راستشو بخوایی من توصیه نمیکنم.....

مگه مشکل تخمکگذاری داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من امروز رفتم بیمارستان بهمن برای هیستروسکوپی که تو اتاق عمل فهمیدم قراره خراش هم انجا ...

به سلامتی عزیزم.....

ایشالله اولین قدم برا مامان شدنتو برداشتی.....

سلام انا جون.امپول زولادکس رو خودم میتونم تزریق کنم یا باید ببرم جای خاصی برام تزریق کنن؟ یه تزریقا ...

عزیزم والا اون زمان که برا من تجویز کردن، کلینیک یه بروشورم دادن واسه تزریقش ظاهرا کاری نداشت.....

مثل دیفیرلین و مابقی زیر جلدیاست دیگه کار خاصی فکر نکنم داشته باشه.....

البته خوب بعدا برا من کنسل شد تزریقش.....

سلام به همگی من امروز رفتم بیمارستان بهمن برای هیستروسکوپی که تو اتاق عمل فهمیدم قراره خراش هم انجا ...

اااا چه جالب. من مریضشم و تو سیکلم.اما منو نفرستاده، هیچی هم راجع به هیسترو و اینا نگفته بهم

حتما حتما اینبار مامانی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم فکر نکنم زیاد باشه..... لازم باشه بعد سونوی اول کم میکنه..... فقط آب زیاد بخور..... به خاطر ...

فدااااااااات آنا جونم. چشم میخورم. بدبختیم اینه آب دوست ندارم اصلا. اما میخورم حتما. ممنون از یادآوری و حساسیتت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
کار خوبی کردی عزیزم..... اینطوری بهتره..... دست پر میری دکترتم دیگه نظر همکارشو ببینه خیلی راحت نم ...

قربونت برم عزیزم انشالله زرنانی برام بنویسه و تکلیفم معلوم. بشه

وقت از رزاقی گرفتم برای سه ماه دیگه داد 

منم عجولم گفتم از زرنانی بگیرم تو بیمارستان گاندی شاید زودتر بدن

جنینام هم همونجان 

دکتر نصرم با همونجا کار میکنن شاید. پیگیریهام راحتتر باشه 

یه سوال آزمایشا رو همون. گاندی بدم یا برم نیلو؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
فدااااااااات آنا جونم. چشم میخورم. بدبختیم اینه آب دوست ندارم اصلا. اما میخورم حتما. ممنون از یادآور ...

آب میوه بخور.....

خلاصه مایعات بخور....

عزیزم والا اون زمان که برا من تجویز کردن، کلینیک یه بروشورم دادن واسه تزریقش ظاهرا کاری نداشت..... ...

اون سینال اف یه بروشور داره کامل توضیح داده ولی زولادکسه کلا انگلیسیه نمیتونم بفهممش.

بازم ممنون ازت عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
قربونت برم عزیزم انشالله زرنانی برام بنویسه و تکلیفم معلوم. بشه وقت از رزاقی گرفتم برای سه ماه ...

فکر کنم چون با زر نانی و ن ص ر طرفی شاید همون گاندی بدی بهتر باشه.....

نمیدونم جای خاصی مد نظرشونه یا نه حالا از زر نانی بپرس ببین کجارو قبول دارن.....

والا راستشو بخوایی من توصیه نمیکنم..... مگه مشکل تخمکگذاری داری؟

چي بگم آنا جون 

خيلي حرصم گرفته ٣ ماه از ميكرو م گذشت و حامله نشدم 

همه ميگفتن بعد ميكرو  خودت حامله ميشي و ....

گفتم تا برم تو سيكل بعدي يه دوره دارو بخورم شايد فوليام كوچيكه حامله نميشم

انا جون اصلا  كلا كلافه شدم بخدا خوبه بچه دومه ....

آخه با داروهاي ميكرو اندازش شده بود ١٨ اينا  حالا بدونه قرص  و دارو خوب حتما خيلي كوچيكه ديگه😞😞

بعد شما كه غريبه نيستين خيلي اين مدت حساس شدم تا شرهرم طفلك ميگه فدايه سرت ميزنم زيره گريه و كلافه ميشم ديگه حوصله سكس دم به ديقه رو ندارم 😭😭😭

اااا چه جالب. من مریضشم و تو سیکلم.اما منو نفرستاده، هیچی هم راجع به هیسترو و اینا نگفته بهم حتما ح ...

ممنون گلم

کدوم؟ عارفی یا رزاقی؟انشالله هممون تو این یکی دو ماه تو دلمون نی نی بشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
فکر کنم چون با زر نانی و ن ص ر طرفی شاید همون گاندی بدی بهتر باشه..... نمیدونم جای خاصی مد نظرشونه ...

ممنونم مهربون. لطف کردی. همیشه از راهنماییهات استفاده کردم انشالله خدا بهترینها رو برات همیشه رقم بزنه 😘😘🙏🙏

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس