2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
سوال مخاطب : سیکلم ۳۰روزه هست. ماه گذشته ۷ روز پریودیم عقب افتاد سه بار بی بی چک گرونتره گذاشتم مثبت ...

عزیزم ببین من روزه شک دار نمیگیرم.....

چرا باید چیزی بخورم که بدنم بهش عادت نداره که ببینم عکس العملش چیه!!!!!

مگه من تو عمرم نشاسته خوردم که بخوام تو سیکل به این مهمی امتحانش کنم.....

ببین من تو بارداریم انبه نخوردم.....

میدونی چرا؟

چون من تا حالا انبه نخوردم.....

گفتم چرا تو بارداریم بخورم و بزنه بهش آلرژی نشون بدم.....

عزیزم من هزار بار گفتم تو تغذیه از کسی تقلید نکنین و کارای عجیب غریبم نکنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجونم خيلي ممنونم از پاسخ هاي باحوصله ت🌹 والا راستش كار همسرم بيشتر پشت ميز نشينيه، چربي خونش رف ...

عزیزم کلا ورزش و فعالیت بدنی تا جایی که میدونم زیاد خوب نیست.....

فکر کنم چون باعث گرم شدن ب ی ض ه میشه.....

ببین همسر منم چربیش بالا بود.....

کبدش چرب بود.....

با رژیم غذایی بدون چربی و غذاهای بخار پز و آب پز پایینش آوردم.....

شبهام بیشتر سالاد میخورد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تا اين حد زياد يبوست مى ده يعنى جونم ؟

عزیزم بستگی به بدنت داره.....

برا من اینطوره.....

برا بعضیام یبوست نمیاره.....

ببین عزیزم لااقل مثل مامانی طاها میخوایین چیزیو امتحان کنین تو سیکل نباشه.....

مال خودم رو که خودم قبول کردم اما کلا پیش میاد مراکز مختلف که تاخیر هم بشه وگرنه در کل درست میگی و ا ...

میدونم خودت قبول کردی و واقعا بزرگی کردی.....

اما چرا باید امثال ماها که کلی هزینه مالی و جانی و روحی و فشار کشیدن و برا دونه دونه تخمکاشون امید دارن باید تو همچین شرایطی قرار بگیرن.....

ببین همینا میان بگن سه تا دونه تخمکتو به خاطر بی برنامه گی ما از دست دادی بیا اینم خسارت سه تا تخمکت......

به خصوص برا کسایی که تعداد تخمکاشون کمه و به دونه هم براشون حیاتیه....

سلام دوستای خوشگلم❤ دلم برا همتون تننننننگ شده بود👄  آنا جون آتی جون لاله جون ایشالا خودتون و ...

عزیزم کسایی که واکسناشونو نزدن بحث اونا بود.....

مثلا باردارایی که از آخرین کزازشون بیشتر از ده سال گذشته ظاهرا باید واکسن بزنن.....

من کلا واکسن تکمیلمممممم.....

همسر من مدتیه قراره هپاتیت بزنه هی تنبلی میکنه چون اونم ایمن نیست.....

لاله جون واناجون ميشه لطفا ي نگاه ب ازمايش شوهرم بندازيدببينيدخوبه يان؟

عزیزم برا میکرو بد نیست، دی اف آی چی داده؟

سلام .. من این روزا همش استرس دارم...میگم نکنه این آمپول سینال اف وضع شوهرمو بدتر کنه... توروخد ...

عزیزم مگه دکتر تجویز نکرده؟

سایزا رو دقت کنی فقط پنج تاش ۱۳ الی ۱۶ هستن بقیه ریزترن..... اینها نهایت چقدر میخوان تا ۳ روز بزرگ ...

تازه اون کوچیکا هم چون همزمان رشد نکردن ریجکت میشن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم اگه تو آزمایشگاه ناباروری دادین همسر منم دقیقا تو همین مایه هاست ولی تعدادش بیشتره و ۳۰ میلیون ...

عزیزم شانس طبیعی که همیشه هست مهم زمانه.....

آیا حاضریم شانسمونو انقدر امتحان کنیم شاید نتیجه بگیریم....

وگرنه من با شرایط خیلی بدتری طبیعی باردار شدم.....

وقتی حتی یه دونه اسپرم سالمم باشه یعنی شانس هست.....

من دقیقا مثل دفعه پیش روز 6 ترشح قهوه ای دارم باز .شیاف اضافه کنم؟اخه روزی 2تا شیافه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها ، یکی از دوستان بود که بعد از پانکچر و قبل از انتقال طبیعی باردار شده بودن. هر چی میگردم پید ...

سوگل نبود؟

یه همچین اسمی بود فکر کنم....

آمپول tinagrast اين امپول را دكتر براى فردا ساعت ٩صبح داده  زدم در نت اصلا ربطى به حاملگى ivf ...

عزیزم من نمیدونم کاربردش چیه.....