2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم تا یادم نرفته یه موردو فکر کنم اشتباه میکنین..... اونم پیاده روی تنده..... البته مطمئن نیستم ...

اناجونم خيلي ممنونم از پاسخ هاي باحوصله ت🌹

والا راستش كار همسرم بيشتر پشت ميز نشينيه، چربي خونش رفته بالا، براي لاغر شدن و كم شدن چربي خون مجبورشديم مسير برگشت از سركار به خونه كه مسير كمي هم نيس و تقريباً سه ربعي طول ميكشه رو پياده برگرده خونه، طي اين مدت دور شكم خيلي كمتر شده كه فكر كرديم قطعا برا اون قضيه هم ميتونه مفيد باشه،،حالا ايشون كه غير از اين پياده روي هيچ فعاليت جسمي ديگه اي تقريبا ندارن، در اين حد هم ضرر داره؟ بازم مرسي كه گفتي حتما سعي ميكنم از يه اورولوژ سوال كنم

اون شلوار خيلي گشادو برا بيرون تهيه كردم بپوشه طفل معصوم😂 لباس زير هم كه از اون شلواركاي مامان دوز مثل مال بابا بزرگم گذاشتم تو كشو يه ساله بيچاره با همونا سر ميكنه😅😆كلا خيلي خوشتيپش كردم😂😂 اميدوارم كم اثر نباشه اينهمه تحمل و كاراي عجيب😟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ي سوال ديگه هم دارم لطف ميكنيدجواب بديد اينكه من هركي ديدم جنيناش 3روزه ب بالابوده جنيناي من48ساعتس! ...

عزیزم ربطی نداره.....

مهم سلامت جنینه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE= 65968941 ]عزيزم ب سلامتي انتقال بدي ان شاءالله  و دو هفته ي ديگه خوش خبر باشي  اگر ...

عزیزم یعنی چی چاره ای نیست؟

عزیزم یبوست برات مثل سمه.....

مگه من و خیلیای دیگه نشاسته نخوردن حواب نگرفتن؟

عزیرم نشاسته انقدری اثر نداره که یبوست بشی تاثیر منفی میذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها معمولا روز چندم پانکچر انجام میدان؟

نمیشه گفت اما معمولا روز ۱۲-۱۳ به بعده.....

من خودم سه بار پانکچر شدم هر سه روزاش فرق داشت.....

۱۲ و ۱۳ و ۱۶ سیکل پانکچر شدم.....

یه سوال دیگه اینکه من یک ماه هست اینوفولیک هم خوردم الان هم ادامه بدم تا روز پانکچر تاثیر داره؟

فکر کنم تا پانکچر موردی نداره فقط بعد انتقال بعضی مکملارو قطع میکنن.....

لاله جون گفت هلال احمر ولی اونجا نداشت . ۱۳ آبان هم نداشت . اصلا دیگه گیر نمیاد داروها . آخه آدم م ...

تقلبی باشه یعنی اینکه برند اصلی نباشه
مال یه شرکت دیگه باشه که معروف نیست
منظور دکتر نصر اینه که برند اصلیش خریداری بشه چون خب کیفیتش خیلی فرق میکنه با بقیه

کاراییش هم مثل مقایسه ی سینال اف با گونال اف هست!!
سینال هم یه تعداد فولی و تخمک تولید میکنه اما خب این کجا و اون کجا

عزیزم دو تابشه چیه !!
چیزای خوب بگو
بگو همه اش جنین میشه و چند بسته دارم برای نی نی های بعدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم والا من سه بار پانکچر شدم همیشه دقیقا سر تایم پانکچر شدم..... فکر کنم وقتی تایم عمل میدن باید ...

مال خودم رو که خودم قبول کردم
اما کلا پیش میاد مراکز مختلف که تاخیر هم بشه
وگرنه در کل درست میگی و این کوتاهی مرکز هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
😁😁😁 نمیبرمش.. به خدا نمیدونم از دست کاراش بخندم یا گریه کنم. اونروز میگه همسایه مادرمینا تریاکی ...

اتفاقا برای همین مورد هم مثال دارم
بازم شوهر خودم !!!!

نه اهل سیگار بوده هرگز نه اهل دود نه مشروب نه الکل نه قلیون
اما بقیه برادراش که بودن همه سر چندمین ماه اقدام بچه دار شدن
چند تاشون تو عقد باردار شدن !!!!!!!دیگه فکرشو بکن

به اینا نیست

سلام دوستای خوشگلم❤ دلم برا همتون تننننننگ شده بود👄  آنا جون آتی جون لاله جون ایشالا خودتون و نی نیا سلامت باشین 😙 همین طور همه مامانای دیگه.

همه دوستای انتقالی ایشالا با یه بتای خوشگل خوشحالمون کنین😍

همه منتظرام از جمله خودم مامان بشیم🤗

داشتم پست ها رو میخوندم.. خاستم بدونم قضیه این واکسنا چیه؟فقط خانوم های باردار میزنن یا برا ماهم لازمه و همسرمون😁؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بعد یعنی که چی دکتر به مکمل اعتقاد نداره . من می دونستم فولی هام اینجوری میشه خوب فرتیل اید یا اووبو ...

درشت تر نمیشدن
اما رو کیفیت تاثیر داره

اعتقاد نداره یعنی میگه اینا همه اش چرته !!

این سونوی من مال روز ۹ بود آناجون بعد دکتر می خواد روز ۱۲ هم پانکچر باشه . خب به نظرت چرا صبر نمی ک ...

اگه صبر کنه اونایی که بزرگن ممکنه ازاد بشن اخه
مشکل اصلی اینه فولی ها یک دست نیستن

نه آزمايشم براي قبل از عملم بود 

خب پس حتما چیزی بوده دیگه که کوتر کردن
حتما بنا به دلایل دیگه پوسته اش ضخیم بوده و نیاز بوده سوزونده بشه