2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

بعد از انتقال تو ریکاوری، ماما به یکی میگفت نشاسته خوبه اما ممکنه همین نشاسته رحم رو هم لیز کنه😒 

پس به نظرم در حد همون یک لیوان محلول در آب هر روز کافی باشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه فقط ایمنیارو میخوایی نسخه ۴ غیر پنج مورد اول بقیه رو بگو بنویسه...... فقط برا بیمه فکر کن ...

بسیار ممنون 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
[QUOTE= 65974194 ]منظور از نشاسته ،نشاسته گل هست که عطاری ها دارن[/QUOTE] چه نوع نشاسته اى ذرت يا گ ...

نمیدونم والا، واسه من همیشه شوهرم میره عطاری میگه نشاسته میخوام، و نشاسته گل میدن بهش

[QUOTE= 65974194 ]منظور از نشاسته ،نشاسته گل هست که عطاری ها دارن[/QUOTE] چه نوع نشاسته اى ذرت يا گ ...

من فرنی هم با همین نشاسته درست میکنم

اناجون يه مشورت خواهرانه ديگه هم باهاتون دارم جسارتاً اونم اينكه همسرم يكساله شلوار در حد كُردي دوخ ...

عزیزم تا یادم نرفته یه موردو فکر کنم اشتباه میکنین.....

اونم پیاده روی تنده.....

البته مطمئن نیستم، بهتره از اورولوژم بپرسین اما پیاده روی تند فکر نکنم براش خوب باشه.....

در مورد شلوارم خوب مطمئنا شلوار گشاد بهتر از تنگه اما اگه براتون مقدوره کلا تو خونه شلوار نپوشه.....

لباس زیرشم تنگ نباشه.....

در مورد آز اسپرمم والا الان حضور ذهن ندارم ولی به نظرم اگه میخوایی آی یو آی کنی و دارو بگیری، آز رو تکرار کنین اما اگه طبیعی میخوایی اقدام کنی ندادینم ندادین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فردا انتقال دارم به اميد خدا نشاسته ذرت بخرم؟؟؟؟؟  بعد از امروز بخورم چند ليوان ؟؟؟؟ طرز ته ...

عزیزم من نخوردم فقط یاداوری میکنم اگه مستعد یبویتی نشاسته نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من ك جنينام فريزشدن بايدحتما3ماه ديگه برم واسه انتقال يادوماه ديگه هم ميشه؟؟؟واينكه تازمان ان ...

عزیزم بستگی به آمادگی بدنت داره یکی زودتر بکی دیرتر آماده میشه.....

والا ورزش خوبه....

من خودم پیلاتس کار میکردم.....

آب زیاد بخور.....

پیاده رویم خوبه.....

طبعتو شناسایی کن و مطابق طبعت تغذیه تو تنظیم کن.....

عزیزم مطمئنا اولی نیستی اما خوب اینجا در موردش صحبت نشده.... شما استارتشو زدی..... حالا ببینیم به ...

مرسی عزیزم . حالا من تجربه که کردم میام براتون می گم. بنظرم باید روش خوبی باشه. حداقل برای آقایون سختگیر

ما ك ميگيريم كلا پودر هستش  اينو شما خودتون پودر ميكنين؟؟

نه اصلا پودر کردن نمیخواد،خودش خیلی سریع حل میشه

تو نت نوشته نشاسته گل همون نشاسته گندم یا نشاسته سنتیه