2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
دکتر خودش بهت گفت 3 تاش آزاد شده؟ لاله جون با یان توضیحی که دادین آمپول hcg رو اگر یکم دیرتر زده بش ...

اره خودشون گفتن

بستگی داره تعداد پانکچری ها چند نفره
من این سری میخواستم دیرتر بزنم
اول پرسیدم دیدم 5 6 نفر بیشتر نیستیم
سر وقت زدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ميخوام ببينم اينجوريه؟

نه عزیزم بلاست یعنی پر سلولی کامپکت یعنی 16 سلولی /جنین سه روزه هم میتونه 4 تا 8 سلولی باشه
گرید آ و ب و سی میتونه مربوط به جنین 3 روزه باشه یا 4 روزه و ....
در واقع تعداد سلول ها با گرید فرق دارن
اما خب گرید ها با تعداد سلول ها هم ارتباط دارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی ناراحتم دیروز سونوی پانکچر شدم . اینه وضعیتم فولی ها : ۱۶  ۱۴  ۱۳  ۱۲   ...

منم یه بار مراجعه کردم به ایشون متوجه شدم که فقط یه سری داروی از پیش تعیین شده به همه میده و سونو نداره تو سیکل پانکچر.واسه همین دودلم تو انتخاب ..

ناراحت نباش عزیزم

انشاالله باهمون انتقال اول نی نی میاد دلت.توکل کن به خدا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فدااات ماهی کوچولو. دکتر خوبیه مهربون هم هست. حتی میتونی بگی رفتی بیمارستان بهمن دیدیش، بهت گفته زود ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 🙏🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
مرغ به خاطر شرایط هورمونیش مشکل داره نه تنها برای مردا بلکه برای خانوما مثلا کسی که مشکل دور از جو ...

بازم سپاسگذارم لاله ي مهربون🌹🌹🌹

روزي سه تا دوهزار؟؟؟  از اون ويال ها كه مثل آمپول مايع است؟

...
آهان شنیدم آمپول ویتامین دی برا اینکه جذب بشه اگه بتونی بعد تزریقش در معرض آفتاب باشی بهتره.....

آناجون امپول ويتامين د هورمون مردانه رو بيشتر نميكنه؟؟؟شمام قبل از اي وي اف زدين؟

من ويتامين د توي آزمايش ٢٠ بود ميتونم يكي بزنم؟

...
منم یه بار مراجعه کردم به ایشون متوجه شدم که فقط یه سری داروی از پیش تعیین شده به همه میده و سونو ند ...

سلام سارا جون با دکتر نصر ادامه بده

صارم خیلی وقتت رو میگیرن 

همونطور که لاله سرخ جان گفتن پیش برو

دکتر نصر با توجه به آزمایش ذخیره تخمدان و سونو دارو میدن و اینطور که میگی نیست دوز داروها متفاوته 

داروها شاید. تقریبا یکسان باشه اما دوزشون متفاوته

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
من خیلی ناراحتم دیروز سونوی پانکچر شدم . اینه وضعیتم فولی ها : ۱۶  ۱۴  ۱۳  ۱۲   ...

عزیزم چرا فکر میکنی کمه این تعداد؟
11 تا کم نیست
برای عدد ذخیره شما 11 تا تعدادش نرماله
فکر نکن اگه بیشتر داشتی بهتر بود چون به شدت کیفیتش پایین میومد
عزیزم با عدد ذخیره 5.2 ، 17 تا فولی داشتم
دو سال قبل هم 21 دونه !!

این تعداد برای من نرماله
11 تا هم برای شما نرماله

مهم کیفیت جنین هاست که خب مربوط به کیفیت تخمک و اسپرمه
ان شاء ا... همه اش جنین عالی میشه

صارم خیلی گرونه الکی هم گرونه دکتر صارم هم که ویزیت نمیکنه و دستیاراش هستن دکتر نصر دکتر خوبیه ...

عزیزم همسرمن چندبار تو صارم ازمایش داد و هرسری دکترم دید گفت خیلی خوبه .همسرمم پیشم بود و حالا قانع نمیشه که بیاد دکتر دیگه.میگه من سالمم.خیلی ناراحتم .سه بار الکی ای یو ای کردم به هیچ.کلی خرج الکی کردم.به من گفتن طبیعی باردار میشی .برو.ولی بعدا یکی از دوستام جواب ازمایشو دید گفت مشکل داره همسرت.تو صارم اینجوری شد ..نصر روهم که میگن سونو نمیکنه واسه پانکچر و اینا.خیلی ها که تو مطب بودن فقط دوتا جنین داشتن.چون سونو نمیکنه از تعداد فولی ها خبر نداره .دارو عوض نمیکنه و ...دیگه نمیدونم چه خاکی سرم بریزم.😢😢😢😢

سلام  روزتون بخیر بچه ها  ازمایش اسپرم همسرمو ببینید.به نظرتون به درد میکرو هم نمیخوره؟

عزیزم مرکز ناباروری این آزو داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسي گلم من ايندفعه كه نگرفت ١مولارو و ١ هشت سلولي داشتم😭

عزیزم اگه جنین فریز داری غصه نخور
توکل به خدا دوباره انتقال میدی

سلام سارا جون با دکتر نصر ادامه بده صارم خیلی وقتت رو میگیرن  همونطور که لاله سرخ جان گفتن پی ...

صارم منو بدبخت کرد.الکی دوسال رفتم و اومدم..

شوهرمم لج کرده دیگه اصلا نمیاد باهام.اونم راضی به صارم نیست.نمیدونم چرا من همه ش گیر کردم رو این بیمارستان لعنتی 😔 خاک تو سرم😢

بس همون میرم نصر با راهنمایی شما و لاله جان ❤

مرسی گلم ❤