2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
دکتر سهیلا عارفی زنگ بزن مطب بگو زنگ زدم دکتر، بهم گفت سریع وقت بگیر بیا مطب ببینمت. ببخشید ناچارمو ...

ممنونم عزیزم محبت کردی پاسخ دادی🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جوووونم خييييلي عالي بود توضيحاتت، ممنونم ازت عزيييييزممممم،،،، من هم همه اينا رو رعايت مي ...

مرغ به خاطر شرایط هورمونیش مشکل داره
نه تنها برای مردا بلکه برای خانوما
مثلا کسی که مشکل دور از جون همه سرطان داره (پستان یا رحم و تخمدان) بهتره کلا مصرف نکنه
یا باعث بروز بلوغ زود رس تو دخترا میشه

بله با رعایت همینا این قدر تغییر کرد
البته ما دو سال رعایت کردیما !!

شوهر من روزی یکی ال کارنتین میخورد چون وزنش خیلی اضافه نداشت
اما گاهی تا 3 تا دکتر تجویز میکنه برای اونایی که خیلی اضافه وزن دارن

دی اف ای هم بهتر شد
شد 17

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی آنا جان، الان داروهام اینان که میگم. میشه اگه میدونی جوابم رو بدی؟ میخوام بدونم تداخلی چیزی که ...

عزیزم والا فکر نکنم موردی باشه فقط داروهاتو جوری تنظیم کن بینشون دو ساعت یا حداقل یه ساعت فاصله باشه.....

انوکسانتم اگه شبها قبل خواب بزنی بهتره فکر کنم چون شبها تحرک کمتره اونم جبران میکنه.....

سینافکتتو که فکر کنم صبح میزنی.....

پیورگان و منوگان بود چی بود اونم که عصرا میزنی.....

مکملارم فاصله بده.....

یکی دو ساعت قبل و بعد فولیک هم چایی و لبنیات و قرص کلسیم نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جان، الان داروهام اینان که میگم. میشه اگه میدونی جوابم رو بدی؟ میخوام بدونم تداخلی چیزی که ...

آهان شنیدم آمپول ویتامین دی برا اینکه جذب بشه اگه بتونی بعد تزریقش در معرض آفتاب باشی بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم محبت کردی پاسخ دادی🙏❤️

فدااات ماهی کوچولو. دکتر خوبیه مهربون هم هست. حتی میتونی بگی رفتی بیمارستان بهمن دیدیش، بهت گفته زود وقت بگیر بیا مطب. راستش من چندبار مجبور شدم همچین دروغایی بگم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بلاست گريد a مولارو b هشت سلوليc؟؟؟؟؟؟

عزیزم بخواد بگیره سی هم باشه میگیره.....

عزیزم والا فکر نکنم موردی باشه فقط داروهاتو جوری تنظیم کن بینشون دو ساعت یا حداقل یه ساعت فاصله باشه ...

فداااااااااات شم دکتر آنای مهربون. انشاءالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی.      

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فداااااااااات شم دکتر آنای مهربون. انشاءالله به سلامتی و دل خوش زایمان کنی.       ...

فدات عزیزم ایشالله جشن زایمانتو بگیرین.....

شوهرم واریکوسل نداره شوهرم موقعی که سرباز بوده بعد معافیش رفته شکر صنایع وار کرده اونم با جوش کاری ا ...

این چیزایی که میدی طبعش گرمه مخصوصا گرده نخل خرما
میتونه شرایط کسی که طبعش گرم و خشکه بدتر کنه !!
اول از طبع همسرت مطمئن شو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سوجان اناجان و لاله جان ممنون از جوابتون ویتامین دی ۳ دوزش هزار هست.الان شک کردم که نکنه نباید روزی ...

دوز هزار روزانه اس عزیزم نترس اشتباه نخوردی
دکتر من با اناناس مخالف بود
کلا هم اناناس ریسک انقباض داره
بعضی دکترا قبولش دارن اما

این چیزایی که میدی طبعش گرمه مخصوصا گرده نخل خرما میتونه شرایط کسی که طبعش گرم و خشکه بدتر کنه !! ا ...

انا هم میگه ولی چیکار کنم امین نمیره طب عصر میاد خستش میگه من حوصله ندارم مرخصی هم نمیاد دیگه میگه تو این اوصاع مشعلم زیاده پس نمیدم این جیزا رو بهش همون داروهاشو تنها بخوره