2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
یعنی تعدادش شده دو تا...... متوجه شدم عزیزم..... آزشو تکرار کنه احتمالا استرسم بیتاثیر نبوده.....

خاک برسر ازمایشگاش میخوام دوباره برگردم بزنم لهشون کنم

عکس ازو فرستادم چک کن

میخوام به امین چیزی نگم بگم نمیدونم میبرم دکتر ولی به دوکترم نشون نمیدم میگم گفته دوباره باس بری اونجا ازمایش بدی این ازمایشگاه قبول ندارم

بچه ها ببینید اسپرمش زده ۲تا نه دوملیون دیگه دارم‌دیووونه میشم‌به قران

مریم جون منظورت کدومه همون دو دهم منظورته؟

Sperm concentraion منظورته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبم آیا من باید خوردن ویتامین دی ۳ را ادامه بدم؟ قبلا دکتر گفته بود روزی یکی دیروز ا ...

عزیزم رنگ بزن بپرس بستگی به دزشم داره.....

دز بالا رو نمیتونی ادامه بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هوم اره

جیگر دو چیه؟؟؟

واحدشو چک نکردی؟؟؟

خودتو کلی عذاب دادی.....

زده ۰/۲ میلیون در لیتر......

یعنی دویست هزار در واحد حجم.....

هوم اره

عزیزم منم شوهرم آزمایش داد۶ میلیون بود بعد واسه میکرو آزمایش داد ۳ تا دونه شده بود داشتیم دیونه میشدیم بعد از چند هفته تکرار کرد شد ۳ میلیون نگران نباش چند وقت دیگه تکرار کنید 

عزیزم منم شوهرم آزمایش داد۶ میلیون بود بعد واسه میکرو آزمایش داد ۳ تا دونه شده بود داشتیم دیونه میشد ...

اره خودمم تو‌همین‌فکرم همون ۱شهریور میفرستم همون جایی که دکترم گفته بود دکترم گفت ببر ازمایشگاه که خودم‌توش کار میکنم ولی امین چون چندروز علافش وردهوبدد از عصبانیت رفت اونجا

عزیزم مورفوشو نزده.....

تحرکشم کلا صفره ولی گفتم که چون تحت استرس بوده خیلی بهش اعتباری نیست.....

عزیزم دویست هزار کجا دو تا دونه کجا؟

همچین گفتی دو تا دونه گفتم کجا اینو نوشته.....

عزیزم حتما تکرار کنین.....

به همسرت بگو اینجا آزمایشگاه خوبی نبوده حتی مورفولوژی رو هم نزده.....

تشویقش کن یه جای بهتر تکرار کنه.....

حتما مرکز ناباروریم باشه.....

عزیزم مورفوشو نزده..... تحرکشم کلا صفره ولی گفتم که چون تحت استرس بوده خیلی بهش اعتباری نیست..... ...

اره دکترمم گفت برو همون مرکزی که قراره ivf کنم ولی خوب گفته ۱شهویور تا اونوموقع چیزی بهدشوهرم نمیگم

تحرکش همون موقع هم صفر بود متسفانه 

سلام به همگی...

من رفتم پانکچر شدم با سونویی که فقط ۲تا تخمک خوب داشتم.بعد تو اتاق عمل معلوم شد که یکی از تخمک ها که احتمالا خوب هم بوده آزاد شده و اون یه تخمک رو گرفتن و جنین شد اما رشد نکرد و انتقال صورت نگرفت😔

حالا فردا باید برم پیش دکترم تا ببینیم داستان چی بوده و چرا شکل نگرفته که البته باید خیلی خوش شانس باشم با یه تخمک جنین بشه اون هم گرید A

توکل به خدا....

ممنون از دوستانی که حالم رو پرسیدن گفتم اینجا بگم برای تک تک شون پیام ندم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم متاسفانه نمیشناسمش پس نمیتونم نظری بدم

آخه رزاقی هم هزینه هیسترو خیلی زیاد میگیره واقعان اصلا من نمیتونم با این هزینه بتونم عمل کنم .

خدا به همگیتون زیادتر بده .البته خرج خوشی هاتون کنید.

من نمیتونم با هزینه های دو میلیونی و پنج میلیونی و 14میلیونی یا و...واقعان نمیتونم .حتی به قرض.

مجبورم پیش دکتر دیگه ای باشه...انشاالله که کارش خوب باشه...بالاخره همه دکترای غیر معروف هم بد نیستن...

آدم ندار ....از آرزوهاشم باید بگذره.

عزیزم فیبروم ربطی به پی سی اُ نداره دکتر حتما از شرایط تخمدانت گفته پی سی اُ هستی حالا تست عدد ذخی ...

لاله عزیز دوباره برگه سونوگرافی رو نگاه کردم نوشته هر دو تخمدان فولیکولهای 3 تا 7 میلی متری مشاهده شد تطبیق بالینی کلینیکی از نظر فیزیولوژیکال و یا پاتولوژیکال pco توصیه میشود

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
سلام به همگی... من رفتم پانکچر شدم با سونویی که فقط ۲تا تخمک خوب داشتم.بعد تو اتاق عمل معلوم شد که ...

عزیزم توکلت به خدا باشه ایشالله که بهترینا منتظرته.....

ما هم با تغییر سبک تغذیه هم با درمان با مکمل و انتی اکسیدان هم با خنک نگه داشتن و هم زالو درمانی

مرسي عزيزم، ميشه يه خلاصه اي منم راهنمايي كنين تغذيه شونو چيكار كنم؟؟

و اينكه چه مكمل و چه انتي اكسيداني بدم؟

...