2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هنوزم دکترتون ظهیریه؟

خدا نکنه :))))))
من فقط بعد از مثبت شدن و هفته 5 بارداری رفتم پیشش
بعد از اون پیش دکتر خودم مهر افزا میرم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هفته ۲۸ بهترین زمانه اما یه بازه زمانی داره مراکز بهداشتی متاسفانه تو شهرای بزرگ طرفدار ندار ...

والا حق دارن مردم
اون قدر تو مراکز بهداشت ادم بی سواد ریخته
حالا بعد از زایمان که ادم مجبوره برا بچه ها و واکسن هاشون بره دیگه!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هپاتیت رو باید ازمایش تیتر بدی اگه پایین بود واکسن بزنی اینا یه چیزای خیلی ساده ای هستن اما خیلی مه ...

دادم
منفی بودم و ایمن هم نبودم دیگه
یعنی نه هرگز گرفتم نه هرگز واکسن زدم

سرخجه هم همین طور
اما دکتر گذاشت به بر خودم
گفت مجبور نیستی بزنی

خدا نکنه :)))))) من فقط بعد از مثبت شدن و هفته 5 بارداری رفتم پیشش بعد از اون پیش دکتر خودم مهر افزا ...

خوب خداروشکر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه من اخرین باری که ازمایش دادم ال اچ بالا بود.بقیه خوب بودن

خب پس من اشتباه خوندم
فکر کردم نوشتین اف اس اچتون بالاست

میدونم.خوب وقتی بالا بره ینی خوبه دیگه؟

تا یه جاییش خوبه از یه حدی به بعد بده
تا 5 6 خیلی عوارض نداره
بالای 7 میشه پلی کیستیک شدید و عوارضش خودش رو نشون میده

سلام بچه ها  من امروز ۹ روزه که سه تا جنین انتقال دادم و اصلا اصلا یه ذره علایم ندارم  ک ...

سلام منم 8 روزه 3 تا جنین انتقال دادم هیچ علائمی ندارم به قول آنا جون اولین علامت بارداری آز مثبت هست انشالله که شنبه با خبرهای خوش بیای و خوشحالمون کنی

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
دادم منفی بودم و ایمن هم نبودم دیگه یعنی نه هرگز گرفتم نه هرگز واکسن زدم سرخجه هم همین طور اما د ...

سرخجه رو که حین بارداری نمی شه زد

اما هپاتیت ب رو می تونی بزنی

سلام منم 8 روزه 3 تا جنین انتقال دادم هیچ علائمی ندارم به قول آنا جون اولین علامت بارداری آز مثبت هس ...

من 5 روزه انتقال دادم نمیدونم چرا اینبار زمان نمیگذره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون من الان آمپول پروژسترن و شیاف و آمپول انوکساپارين میزنم تا کی ادامه داره؟

پروژسترون که تا ۱۲ هفته معمولا داری و بعدشم نیاز باشه به پرولوتون هفتگی تبدیل میشه.....

شیافم تا وقتی شرایطت استیبل بشه داری......

انوکسان معمولا تا چند روز قبل زایمان داری مگه اینکه برا بعضیا که مشکل انعقادی ندارن و احتیاطا تجویز شده زودتر قطع کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پلی کیستیک از کیست و فولیکولهای زیاد داخل تخمدانه دیگه.دکتر گفته پلیکیستیکم.کلی هم علامتشو دارم.مثلا ...

عزیزم ذخیره تخمدان یه بازه وسیعه.....

ذخیره پایین تا متوسط و بالا و خیلی بالا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com