2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
[QUOTE= 65865959 ]عزیزم خوب پانکچر شدی دردت طبیعیه خصوصا که هایپرم هستی.....[/QUOTE] هايپر شدم  ...

عزیزم مگه نمیگی 10 تا فولیکول داشتی؟
هایپر نیستی بر اساس این تعداد
مگر اینکه دوز استرادیولت خیلی بالا بوده باشه و در اثر داروها هم بالاتر رفته باشه
که خیلی بعیده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون تا کی بدون علامت بودی ؟ منم الان علائم خیلی کم و به ندرت دارم . یه چند باری تپش قلب داشتم و ...

عزیزم والا من تقریبا بدون علامت بودم.....

فقط سر دخترم از هفته ۵ تا ۷-۸ یه کوچولو حالت تهوع داشتم که حدس میزنم اونم برا بالا رفتن تب اس هاشم بوده......

این سریم راستشو بخوایی من چون ویزان میخوردم منتظر پری نبودم برا همین حدودای ۶ هفته حالت تهوع جزئی داشتم و چون قبلا با ویزان اینجوری نشده بودم شک کردم و بی بی زدم...

تازه فهمیدم باردارم.....

که اونم خیلی کم و جزئی بود.....

در کل غیر اون تهوع خیلی جزئی عملا بعد بتای + تنها علامت بارداریم همون بزرگ شدن شکم و تکوناشونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هماتوم لخته هست..... مثلا من هماتوم یا همون لخته پشت جفت داشتم و واسه همین به خونریزی افتادم. ...

وای چقدر سخت 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

[QUOTE=65902004]عزیزم مگه نمیگی 10 تا فولیکول داشتی؟ هایپر نیستی بر اساس این تعداد مگر اینکه دوز استرادیولت خیلی بال ...[/QUOTE]

نه هايپر نيستم 

تا اخرين سونو كه هفته پيش سه شنبه بود ١٠تا داشتم اما موقع عمل فقط ٣تاش به درد مى خورد 

دليل چى هست ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم والا من تقریبا بدون علامت بودم..... فقط سر دخترم از هفته ۵ تا ۷-۸ یه کوچولو حالت تهوع داشتم ک ...

برای منم شکمم بزرگ شده . با این که اولاش هستم . همین دلمو خوش کرده .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
وای چقدر سخت 

عزیزم بزرگ نبینش همه این سختیا گذران.....

ایشالله تجربش نمیکنی اما کردیم تنها کاری که میتونی  و باید بکنی حفظ خونسردی و آرامش و استراحت مطلق و پروژسترونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمبن جون و su ی عزیز کزاز فقط برا کسایی هست که وقت واکسنشون رسیده درسته؟ برا من هنوز ده سالش نشده.. ...

آره عزیزم دقیقا هر 10سال یکبار باید تزریق شه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره عزیزم دقیقا هر 10سال یکبار باید تزریق شه

پس من ۱۴۰۰ به بعد باید تزریق کنم.....

سلام بچه ها  من امروز ۹ روزه که سه تا جنین انتقال دادم و اصلا اصلا یه ذره علایم ندارم  ک ...

دنبال علامت نباش عزیزم
اکثرا بدون علامت بودن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم بزرگ نبینش همه این سختیا گذران..... ایشالله تجربش نمیکنی اما کردیم تنها کاری که میتونی   ...

انا جون من الان آمپول پروژسترن و شیاف و آمپول انوکساپارين میزنم تا کی ادامه داره؟

عزیزم پس چطور میگی پلی کیستیک هستی؟

پلی کیستیک از کیست و فولیکولهای زیاد داخل تخمدانه دیگه.دکتر گفته پلیکیستیکم.کلی هم علامتشو دارم.مثلا موی زاید تخمدان پرازفولیکول.پریود نشدن.بعدم ذخیره تخمدان با پلی کیستیک فرق داره

کزاز رو مراکز بهداشتی می زنن  همون جاهایی که واسه بچه ها واکسن می زنن لازم نیس تو دفترچه نوشت ...

ممنون عزیزم
یعنی باید برم پرونده باز کنم؟ :(((
چقدرم بدم میاد از بهداشت!!

بعد اینکه تا هفته چندم فرصت دارم؟