2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
پس من ۱۴۰۰ به بعد باید تزریق کنم.....

حالا من 18ساله نزدم برا شما رفتم روی منبر نطق میکنما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون برا سوالایی که پرسیدی..... والا شربت ام ا ام هم برا من اثر نمیکرد..... در مورد سوال خو ...

خواهش میکنم عزیزم
عه پس ام ا ام نخرم الکی کلی شربت تا حالا خریدم هیچ کدومش اثر نداشته که!!

هپاتیت هم 10 ساله اس؟
خب من اینم نزدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس خیلی وقت ندارم تا 4 هفته دیگه میتونم بزنم حالا نزنم چی میشه ؟

والا چند روز پیش پژمان ی مقاله میخوند که اصلا چیز به درد بخوری نیست ولی بهرحال باید همرنگ جماعت شد دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راجب تزریقشم میری بهداشت میزنی دفترچه نمیخواد..... برا من که بهداشت زدن....

انا جون و بقیه بچه ها
اون طرفا هم کلاس زایمان طبیعی اجباریه؟
من گفتم خانم دکتر من اصلا به طبیعی فکر نمیکنم اما گفت ولی کلاساش رو باید بری حتما !!

چرا خب!!؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون و بقیه بچه ها اون طرفا هم کلاس زایمان طبیعی اجباریه؟ من گفتم خانم دکتر من اصلا به طبیعی فکر ...

هنوزم دکترتون ظهیریه؟

ممنون عزیزم یعنی باید برم پرونده باز کنم؟ :((( چقدرم بدم میاد از بهداشت!! بعد اینکه تا هفته چندم ف ...

هفته ۲۸ بهترین زمانه

اما یه بازه زمانی داره

مراکز بهداشتی متاسفانه تو شهرای بزرگ طرفدار ندارن

در ضمن رایگان هم هست

اگه نخوای پرونده باز نمی کنن

ثمبن جون و su ی عزیز کزاز فقط برا کسایی هست که وقت واکسنشون رسیده درسته؟ برا من هنوز ده سالش نشده.. ...

درسته انا جون چون دکتر منم دیروز ازم پرسید تو ده سال قبل کزاز زدی ؟

ممنون عزیزم یعنی باید برم پرونده باز کنم؟ :((( چقدرم بدم میاد از بهداشت!! بعد اینکه تا هفته چندم ف ...

لاله جون مجبوری عزیزم.انشالله واکسن های دردونتو باید بهداشت براش تزریق کنه خوب

انشالله عزيزم  فقط موندم چرا از ١٠فقط تاش ٣خوب بود !؟

خب پیش میاد گاهی کیفیت تخمک ها کمه
یا کلا داخل فولیکول پوچ هست

خواهش میکنم عزیزم عه پس ام ا ام نخرم الکی کلی شربت تا حالا خریدم هیچ کدومش اثر نداشته که!! هپاتیت ...

هپاتیت رو باید ازمایش تیتر بدی اگه پایین بود واکسن بزنی

اینا یه چیزای خیلی ساده ای هستن اما خیلی مهمن 

پلی کیستیک از کیست و فولیکولهای زیاد داخل تخمدانه دیگه.دکتر گفته پلیکیستیکم.کلی هم علامتشو دارم.مثلا ...

نه عزیزم ذخیره تخمدان با پلی کیستیک رابطه مستقیم دارن !!
هر کسی که عدد ذخیره بالا داره پلی کیستیک هست

خب اینکه علامتش رو داری پس احتمالا پلی کیستیک هستی چون انگار تو میکرو هم فولی زیاد داشتی

بنابراین احتمال اینکه اف اس اچت بالا باشه منتفیه
چون این هورمون در کسانی که در حال یائسه شدن هستن میره بالا
در واقع کسی که عدد ذخیره کم داره

کسایی که پلی کیستیک هستن اتفاقاamh شون بالا میره

شما مگه گفتی ای ام اچ بالا داری؟
به نظرم نوشته بودین اف اس اچتون بالاست

شایدم اشتباه خوندم