2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

بچه ها من ی سوال دارم خواهشا اگه میشه جوابمو هر کدوم ک میدونین بدین.من اگه برم آزمایشگاه شخصی برا آزهای ایمنی و انعقادی دفترچه سلامت تاثیری تو هزینه ش داره؟تو مراکز دولتی چی؟میگم اگه تاثیری نداره تا خودمو تو زحمت نندازم ک حتما ببرم پیش دکتر زنان بنویسه بدم دکتر عمومی بنویسه و آزاد انجام بدم.من دفترچه سلامت عادی دارم بیمه تکمیلی هم نیستم.بعدش آز دی اف آی رو هر دکتری بنویسه فرقی نمیکنه؟ممنون میشم جواب بدین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
یا مشکل کمبود ویتامین دی هست یا مشکل انعقادیه یا در اثر بالا رفتن وزن و اینکه رو دستت میخوابی هست ام ...

مرسی عزیزم اضافه وزن ندارم رو دستمم نمیخوابم قرص ویتامین دی هم مصرف میکنم چون پایین بود ویتامین دی ام.احتمالا همون بحث انعقادی یا عصب باشه.ممنون بابت جوابت😍

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز رفتم پانچكر خيلى راحت بود. و بدون درد 

اما وقتى متوجه شدم كه فقط فقط ٣تا تخمك داشتم ديوانه شدم تا اخرين لحظه گريه كردم 

چطور مى شه ١٠تخمك باشه در هر سونو حتى سونو اخر.

يك دفعه بشه ٣تا در بيارن براى لقا 

حالا بايد ٤٨ساعت صبر كنم تا نتيجه اين كه از اين ٣تا چند تا تشكيل شد😞

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
انشاالله بادعاي شماعزيزان .من فقط تعجبم ازاينه ك پنجشنبه گفتن ازبين ميره چطورتاالان مونده ازبين نرفت ...

خوب بچه مون زرنگ تشریف داره خواسته بگه شما چیکاره این؟

اونی که گفته باش منم هستم ایشالله قراره یه عمر مونس مامان بابام بشم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ی سوال دارم خواهشا اگه میشه جوابمو هر کدوم ک میدونین بدین.من اگه برم آزمایشگاه شخصی برا آز ...

نیوا جان اگه خواستی آزمایش انعقادی بدی برو آزمایشگاه مرکزی میدان جوانشیر اونجا هم جوابش دقیقه هم کمتر میگیرن نسبت به خصوصی ها،ایمنی نمیدونم داشته باشه یا نه

سلام دوستان امروز رفتم پانچكر خيلى راحت بود. و بدون درد  اما وقتى متوجه شدم كه فقط فقط ٣تا تخم ...

سلام خواهری خودتو ناراحت نکن ما به 1دونه جنین محتاجیم تا مادر بشیم فکرتو درگیر نکن به خدا توکل کن انشالله که خیره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
یعنی فاصله پانکچر و انتقال باید ۵ روز باشه درسته؟ اما اکثرا اینجا فاصله پانکچر و انتقال سه روزه

اصولا بله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عاتی جان خدا رو شکر که بهتری عزیزم من خودم بابت مساله دست شویی خیلی در عذاب بودم هیچ دارو و مواد خو ...

ممنون لاله جون اره عزیزم اتفاقا منم تازه خوردم خشک خوردم . خودم فک میکنم چون فعالیت ندترم یبوست میگیرم البته تو ماه های اخر بارداری طبیعیه . انجیر تازه خوردم منم بهتر شدم . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عه من چرا حساب میکنم 20 مرداد میشه روز 21 پری؟

ممنون عزیز مهربون.من از 30ام که روان بود حساب میکنم میشه همون18 مرداد.شنا خودِ30ام رو هم حساب کن واینکه ماه 31روزه هستش

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام آنا جون . به لاله جونم گفتم رفتم پیش آتوسا مهدوی .دکتر سقط مکرر و هیسترو و... تو کلینیک ویژه ب ...

عزیزم من اصلا نمیشناسمش......

فقط همونطور که لاله جون گفتن در مورد کسی که بخواد رحمتو دستکاری کنه خوب تحقیق کن و ببین کارش چطوره......

ببین مثلا من لاپراسکوپی قرار بود انجام بدم برا همین عزممو جزم کردم حتما با دکتر خز علی عمل کنم چون رزومه شو قبول داشتم و با خیال راحتتری تونستم خودمو بهش بسپرم......

پس باید خوب تحقیق کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com