2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

خانوما من يه خوراكيه جديد كشف كردم واسه يبوست(ببخشيد)😅😅چغندر سفيد! براي من موثر بود و تو نت سرچ كردم ديدم منعي نداره براي مصرف خانوماي باردار، ولي اگه خواستين مصرف كنيد بنا به شرايطتون باز تحقيق كنيد لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من ی سوال دارم خواهشا اگه میشه جوابمو هر کدوم ک میدونین بدین.من اگه برم آزمایشگاه شخصی برا آز ...

عزیزم والا الان خیلی نمیشه در مورد بیمه ها نظر داد......

والا زمانی که من آز دادم دفترچه سلامتم برا آزها تاثیر داشت تامین و هر بیمه دیگه ای......

اما الان مدتیه خیلی از مراکز دارن قراداداشونو با بیمه ها فسخ میکنن.......

البته فعلا بیمه های پایه فکر کنم هستن اما خوب سلامت الان فقط تو مراکز دولتی کاربرد داره البته اگه همچنان داشته باشه.......

مثلا خیلی از مراکز با بیمه دانای ما قرارداد داشتن الا یکی یکی میبینم داره فسخ میشه......

هر روزم فرق داره با روز قبل......

پس قبل اینکه هر جایی بخوایی بری زنگ بزن بپرس چون در عرض یکی دو ماه هزار بار من بابت بیمه م سورپرایز شدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امروز رفتم پانچكر خيلى راحت بود. و بدون درد  اما وقتى متوجه شدم كه فقط فقط ٣تا تخم ...

عزیزم خوب ده تا تعداد فولیات بودن اینکه توشون چه خبره بعد پانکچر معلوم میشه......

به تعداد فکر نکن ایشالله با همینا مامانی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من سری اول با مثانه خالی انتقال داشتم سری دوم با مثانه پر هیچ فرقی هم نداشت با هم مثانه در ح ...

قبدل نمیکنم حرفاشونو ولی همین که نیبنم اینجوزی نوشتن یه دلهره ایی میاد سراغم

منظور از بلاست جنین چند روزه س؟

معمولا پنج روزه هست اما خوب ممکنه جنین پنج روزه باشه ولی بلاست نباشه......

مثلا من میکروی دوم چهار تا جنین پنج روزه داشتم که دو تاش بلاست بودن دو تا کامپکت.... 

معمولا پنج روزه هست اما خوب ممکنه جنین پنج روزه باشه ولی بلاست نباشه...... مثلا من میکروی دوم چهار ...

فاصله پانکچر و انتقال من سه روز بود

به این فک می کنم که چرا تا روز پنجم صبر نکردن

اخه چجورى  ميشه ١٠در هر تخمدان ٥تا  ٣برداشته بشه براى لقاح

عزیزم فولیکولها مثل کیسه هستن.......

اینکه توشون پر باشه یا خالی بعد پانکچر معلوم میشه......

سلام دوستان امروز رفتم پانچكر خيلى راحت بود. و بدون درد  اما وقتى متوجه شدم كه فقط فقط ٣تا تخم ...

انشالله سه تاشم جنین با کیفیت میشن برات عزیزم 

گریه نکن بگو بخند عزیزم با روحیه بالا و خوب بزار فرشته کوچولوهات بیان تو دلت 

خداجونم شکرت       
علتش رو نمی دونین؟ من جنین های خودم رو دیدم که ۸تا سلول داشتن در واقع بلاست نبودن می گم چرا در مرح ...

خوب عزیزم اینکه به جنین فرصت بدن تو انکوباتر به مرحله بلاست برسه ریسکه چون ممکنه نرسن در حالی که اگه زودتر انتقال میدادن احتمال اینکه تو رحم به مرحله بلاست برسن بود......

برا بلاست کردن جنینا بهتره تعداد خیلی بالا باشه که نهایتا بدونی یه تعدادی شانس دارن به مرحله بلاست برسن.....

کلا چند تا جنین داشتی؟

خانوما من يه خوراكيه جديد كشف كردم واسه يبوست(ببخشيد)😅😅چغندر سفيد! براي من موثر بود و تو نت سرچ كر ...

ممنون از انتقال تجربت عزیزم......

فاصله پانکچر و انتقال من سه روز بود به این فک می کنم که چرا تا روز پنجم صبر نکردن

سلام عزیزم

من امروز انتقال داشتم

قبل از انتقال ننو سونو کردن و گفتن یه جنین انتقال میدیم یکی فریز میکنیم

منم رفتم پیش دکتر جنین شناس آزمایشگاه و گفتم میخوام جنینم پنج روزه بشه و انتقال بدین

اونم گفت پنجاه درصد احتمال داره تا روز پنج از بین بره

و گفت ما خودمون جنین هایی که میتونن پنج روز خارج از رحم دوام بیارن، نگه میداریم و پنج روزه انتقال میدیم

فقط یه سوال

به من گفتن جنین را هاچینگ کردیم میددنید یعنی چی؟