2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
گفتش ک از نه تا تخمک چارتاش دور ریختیم ب درد نخورده و پنج تاش لقاح دادیم و دیروز نگاه کردیم تا دوتاش ...

عزیزم قسمت اخرش رو بعیده این جوری گفته باشن
اگه گفتن 3 تاش جنین نشده که نمیذارن فریز بشه
حالا صبر کن تا دوشنبه همون موقع برو ببین ان شاء ا... چند تا جنین داری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جون خوبی. میگم رفتم پیش یه دکتر فلوشیب و نازایی و هیسترو و لاپاروسکوپی. ازمایشاتم رو نشو ...

خب قسمت مهمش اینه که میخوای پیش کی هیسترو بشی؟
به هر حال رحم عضو خیلی مهمیه دست هر دکتری نده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی خدا رحمتش کنه خیلی سخته وحشتناکه ثمین جون اگه نمیخوای کسی بفهمه میتونی یه سری بری چیزی نمیشه ...

فدات بشم مرسی خدا رفتگانتو بیامرزه .متاسفانه نه شوهرم اجازه میده نه مادرشوهرم.بعد من برم قطعا شیون و زاری میکنم چون اصلا نمیتونم سنگ بشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اناجون بنظرتون انتقال بدم اون يدونه رو؟9تافريزي دارم گفتن 3ماه ديگه انتقال ميدن ولي اين يدونه بلاسته ...

به نظرم انتقال بده
اگرم نمیخوای بدی بگو فریز کنن

به نظر من انتقال بده چیزی از دست نمیدی که خدا رو چه دیدی شاید خدا اینجوری میخواد زودی مامان شی

انشاالله بادعاي شماعزيزان .من فقط تعجبم ازاينه ك پنجشنبه گفتن ازبين ميره چطورتاالان مونده ازبين نرفته!!!!

فدات بشم مرسی خدا رفتگانتو بیامرزه .متاسفانه نه شوهرم اجازه میده نه مادرشوهرم.بعد من برم قطعا شیون و ...

خب پس نرو
از همین راه دور براش قران بخون
فکر فامیل هم نکن

انشاالله بادعاي شماعزيزان .من فقط تعجبم ازاينه ك پنجشنبه گفتن ازبين ميره چطورتاالان مونده ازبين نرفت ...

چون دکترا خدا نیستن و همه چیز در نهایت دست خداست
به همین راحتی :))))))))

انشاالله بادعاي شماعزيزان .من فقط تعجبم ازاينه ك پنجشنبه گفتن ازبين ميره چطورتاالان مونده ازبين نرفت ...

خدا اینجوری خواسته شاید همون ی دونه قراره ی سرنوشت توپ و شیرین برات رقم بزنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم دکتر نصر کلا به هیچی اعتقاد نداره میدونی که کلا حتی اعتقاد نداره که مردا مشکل ناباروری دارن ! ...

لاله جون خیلی جالبه من خیلی سرچ کردم به انگلیسی . اصلا همچین تستی انگار هیچ جای دنیا نمی گیرن !

chromatin structure هست که همون ساختار هسته اسپرمه و مربوط به DNA میشه و در اصل همون دی اف آیه ولی اصلا چیزی به اسم chromatin immaturity واقعا نیست !

تو آزمایش قبلی همین فاکتورش هم نرمال بود ۲۸ درصد بود . تو آزمایش جدید که DFI نرمال شده این شده ۴۵ درصد :(

.

حالا جنتی یه اعتقادی داره 

می گه تو آزمایش اسپرم وقتی عددها متفاوت بشه ما همیشه اون بهتره رو در نظر می گیریم . 

نمیدونم دیگه چیکار می تونم بکنم . بیخیال شم بهتره فکر کنم !

مرسی آناجون پیاده روی می رم هر روز . مشکلی نداره ؟ دیروز عروسی دعوت بودیم متاسفانه و رقصیدم یه کم : ...

عزیزم پیاده روی آروم موردی نداره......

خودت حواست به عکس العمل بدنت باشه......

نباید به تخمدانات فشار بیاد دیگه.....

بابت رقص دیروزم عیبی نداره به هر حال مهم اینه الان حالت خوبه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من مشکلم پلی کیستیکه از نوع شدیدش.به زور دارو پریود میشم.هورمون مردانه دارم.کسی مثه بوده ...

بله عزیزم دوستان زیادی اینطوری بودن و مامانم شدن.....

اتفاقا اگه سیکلت مناسب و دز داروهات کنترل شده باشه میتونه تعداد جنینات بالا هم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پیاده روی آروم موردی نداره...... خودت حواست به عکس العمل بدنت باشه...... نباید به تخمدانات ف ...

سلام آنا جون .

به لاله جونم گفتم رفتم پیش آتوسا مهدوی .دکتر سقط مکرر و هیسترو و... تو کلینیک ویژه بیمارستان شریعتی.میدان انقلاب .گفت ازمایشاتت خوبه.البته رفتم که برام ازمایش بنویسه.

اگه میخوای هیسترو کنم.بعد برو سریع انتقالت رو انجام بده.

به نظرت دکتر خوبیه...یا عمل رو با ایشون انجام ندم.چون من هیچ اشنایی ندارم به این دکتر.

انا جون دقیقا علت اینکه اینجا این همه سال دووم اورده فکر کنم همین بوده که احترام هم دیگه رو نگه داش ...

دقیقا رمز پایداری این تاپیک همینه......

یک دل بودن و تپیدن دلا واسه شادی هم و اشک ریختن تو شادیا و غمای همه....

وگرنه این همه سال غیر ممکن بود دووم بیاره.....

اکثر دوستان خیلی لطف دارن و فکر میکنن حضور منه که اینجارو نگه داشته اما با ایمان کامل میتونم بگم که به هیچ وجه این دلیلش نیست و تنها دلیلش همدلیه......

اینکه با روزشمارهای حساس تک تک دوستان تمام دلا لحظه شماری میکنن......

پس بهتره این قداست از طرف تک تکمون حفظ بشه.....

امیدوارم که کسایی که وارد این خونه میشن حرمتشو حفظ کنن!!!!!!

برای دختر گلت میگی یا خودت؟ اره منم موافقم متاسفانه باب شده چند سال اخیر از همون بدو تولد کلی دارو ...

چه خودم چه دخترم.....

اما دیگه خودت الان حس میکنی مادر بشی سپر بلای دردونتی.....

برا دخترم که برا هر قدمی مجبورم هزار بار فکر کنم......