2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
زیر میکروسکوپ بررسی میکنن و هر کدوم کیفیتش خوب بود لقاح میدن اما خب وقتی تعداد کمتر و در حد نرمال ه ...

یعنی هر ۱۲ تا جنین شد؟و دفعه قبلی هم هر ۱۵ تا قوی جنین شد؟

چند بار انتقال دادین که اولی ها کم اومد باز مجبور به پانکچر شدین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهي كه توي استراحت بودم كه بعدش انتقال بدم، انشاالله لطف خدا شامل شما هم بشه و به انتقال نرسيده مام ...

عزیزم شمام ال دی بهتون ندادن بین پانکچر و انتقال ک بخورین؟

هایپر شده بودین؟

عزیزان منم که ۲۷تخمک داشتم۶تاجنین ۵روزه ودوتا ۶روزه باقی موند واسم دارم ال دی میخورم ماه بعد اگه خدا ...

ميتونم سوال كنم شرايط همسرتون چه طور بوده؟ ببخشيد بري اين سوال ميكنم كه بدونم ايا كم تحركي باعث ميشه نصف تخمك ها جنين بشه يا به خاطر كيفيت خود تخمك ها اين اتفاق ميوفته؟

...
ميتونم سوال كنم شرايط همسرتون چه طور بوده؟ ببخشيد بري اين سوال ميكنم كه بدونم ايا كم تحركي باعث ميشه ...

من ۲۵ تا تخمک داشتم .۱۴ تا جنین شد.

هر دو مهمه.

من هایپر شدم.

و کلا مشکلمون هم تعداد و تحرک اسپرمه

اين سوال منم هست🌹

شما ال دی میخورین؟ 

به من هم هیچی ندادن بعد از هایپر.فقط دو روز بعد پانکچر رفتم و سرم زدم.

اولین بار که بعد از پانکچر پرس شدم خیلی زیاد بود.هم مقدارش هم زمانش.

بعد از اون اقدام کردم .تا خدا چی بخاد.شاید مثل اون دوستمون به انتقال نرسیدم.

سلام  لک لانه گزینی چند روز بعد از انتقال دیده میشه؟ امکانش هست روزهای آخر قبل آزمایش دیده بشه ...

من دفعه پیش روز 7 انتقال لک لانه گزینی داشتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راضی بودی و چجوری وقت گرفت

خيلى راضى بودم اول رفتم مطب دكتر سحرخيز ويزيتم كرد سونوها مو اونجا رفتم و بعدش بيمارستان رفتم براى عمل.اما از اول مى تونى برى بيمارستان شمارشو مى دم زنگ بزنى وقت مى دن.من كه نتيجه گرفتم خداروشكر.٢٢٤٣٢٥٥٨

عزيزم خيلي تبريك ميگم اين هديه خدا رو🌹قدمش مبارك باشه،،، عزيزم چرا بعد از پانكچر  يه ماه استرا ...

ممنون روزي خودت بكنه انشاالله، من بعد از پانكچر هايپر شدم، قرار بود دو ماه بعدش انتقال بدم، كه من ماه بعدش به خواست خدا باردار شدم، فقط فوليك اسيد ميخوردم.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم