2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
انا تو چندبار ای وی اف انجام دادی مشکلتون چی بود

عزیزم سه بار.....

هر سه بارم از اول شروع کردم چون جنین فریز نداشتم.....

سه بار پانکچر و سه بار انتقال.....

بار سوم + شدم.....

مشکل اسپرم (مورفولوژی بین صفر و یک و تحرک خیلی پایین)، آندومتریوز (قبل میکروی سوم درمان شد)، مشکل ایمنی و انعقادی.....

بار سوم + شدم و دخترمو به لطف خدا بغل کردم و الانم مجدد معجزه خدا شامل حالم شده و طبیعی باردار شدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان بسلامتی ان شاءالله که مثبت میشه بنطرت انتقال جنین دردش قابل تحمل هست حتی اگه با گریه همراه ب ...

عزیرم انتقال در حد معاینست خیلی راحته.....

پانکچرم با بیهوشیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها. من آندومتریوز دارم.دکتر گفته اول باید ivf بشی ازت تخمک برداشت کنیم بعد لاپاراسکوپی بشی. ...

عزیزم دیفیرلین برا نوع سیکلته که سیکل تحریک تخمدانت از نوع بلنده.....

با دیفیرلین هم سیستم باروریتو مهار میکنه هم یه جورایی آندومتریوزتو خاموش نگه میداره.....

بعد روز دوم پریودیت میری که سونوت کنه و بر اساس شرایطت داروهای تحریک تخمدان بده.....

یعنی همون آمپولهای اصلیتو.....

تخمک گیری که همینطوری نیست.....

تخمداناتو با دارو تحریک میکنن که ایشالله کلی فولیکولت بالغ بشه و از اونا تخمک بگیرن البته با بیهوشی.....

سلام و صب بخیر.بچه ها من دستام خیلی وقتا خواب میره جوریکه بیشتر صبحا ک بیدار میشم دستم کاملا خشک و ب ...

عزیزم خوب میتونه دلایل متفاوت داشته باشه فکر کنم یکیش میتونه مشکل انعقادی باشه.....

مشکل غلظت خونم داری؟

پس میگی حتی بامورفو۱ و تحرک‌پایین بازم اسپرم سالم و خوب هست

چرا که نه عزیزم.....

ببین بالفرض همسر من ۱۲ میلیون اسپرم داشت فرض کن یه درصدش مورفولوژیشون نرمال باشه یعنی ۱۲۰ هزار اسپرم با مورفولوژی نرمال......

حالا فرض کن طبق شرایط ما فقط ۵ درصدش تحرک تند داشته باشه.....

یعنی پنح درصد ۱۲۰هزار تا میشه ۶۰۰۰ اسپرم با تحرک تند و مورفولوژی نرمال......

۶۰۰۰ اسپرم کم نیست خوب!!!!!!!

اخه منو ترسوندن گفتن که مثانه باید در حد ترکیدن باشه واژنو اینقد باز میکنن که دردش خیلیه و گریت میاد

عزیزم به این حرفها توجه نکم نه عزیزم این خبرام نیست......

اخه منو ترسوندن گفتن که مثانه باید در حد ترکیدن باشه واژنو اینقد باز میکنن که دردش خیلیه و گریت میاد

ضمنا انتقال اگه با سونو باسه مثانه باید تا حدی پر باشه نه در حد ترکیدن.....

اما خوب هر جایی انتقال با سونو نیست مثلا من همه انتقالام بدون سونو بود و مثانمم قبلش گفتن خالی کنم......

چرا که نه عزیزم..... ببین بالفرض همسر من ۱۲ میلیون اسپرم داشت فرض کن یه درصدش مورفولوژیشون نرمال با ...

😭اینجوری که میگی دوس دارم گریه از خوشحالیه نمیدونم از چیه 

من ۲میلیون اسپرم دارم ۱درصدش ۱۰۰۰تا ینی ۱۰۰تا اسپرم ولی با همینشم راصیم‌ان شاءالله دامنم سبز شه

😭اینجوری که میگی دوس دارم گریه از خوشحالیه نمیدونم از چیه  من ۲میلیون اسپرم دارم ۱درصدش ۱۰۰۰ت ...

یه درصد دو میلیون میشه ۲۰هزار اسپرم جیگر پس امیدت بیست برابر بشه!!!!!!!

واقعا😢😢 خداکنه مال منم مث تو باشه

عزیزم با سونو هم باشه واقعا کاری نداره......

تا حالا معاینه شدی؟

پاپسمیر انجام دادی؟

مثل هموناست عزیزم......

ای جان بسلامتی ان شاءالله که مثبت میشه بنطرت انتقال جنین دردش قابل تحمل هست حتی اگه با گریه همراه ب ...

تخمک کشی بیهوش کامل نمی کنن در حد نیم ساعت بیهوشی و تمام

انتقال هم که مث معاینه معمولیه و درد نداره کلا

داروهام تقریبا دو ونیم میلیون شد