2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
سلام آنا جون  من هرچی تو گوگل سرچ میکنم ANA مثبت  میزنه بیماری لوپوس  یعنی چی ؟ م ...

عزیزم خیلی اطلاعات ندارم اما در کل به بیماری خود ایمنیه....

باید ببینی دکتر ایمونولوژ یا روماتولوژ نظرش چیه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه آنا جون چشه؟

عزیزم در کل بد نیستم اما خوب روز به روز داره سختتر میشه....

یه چند روزی انقباض زیاد داشتم.....

بهتر شدم.....

بعد تزریق بتامتازونمم یه کم استخون درد اذیتم میکنه.....

اما در کل بارداری با یه وروجک شیطون سخته و روز به روزم سختتر میشه.....

همش بازی دلش میخواد.....

منم دیگه توانم کمتر شده.....

نفس کم میارم.....

بغل میخواد نمیتونم.....

خلاصه بازم شکررر.....

ایشالله قسمت خودت بشه با دوقلوهات فرصت شونه کردنم پیدا نکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم در کل خوبه برا میکرو که عالیه...... مورفولوژی که ۷% هست و تحرکم بد نیست..... تندش ۱۰% و کندش ...

مورفولوژی طبیعی چنده؟؟؟واینکه چند ملیونه؟؟ببخشید من که از این چیزا سر در نمیارم؟؟؟؟دی اف آی چیه...؟؟ممنونن که با حوصله جواب میدی..من اطلاعاتم خیییلی کمه

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
آخیییی خیالم راحت شد فکر کردم زبونم لال چی شده

دور از جونت عزیزم.....

مورفولوژی طبیعی چنده؟؟؟واینکه چند ملیونه؟؟ببخشید من که از این چیزا سر در نمیارم؟؟؟؟دی اف آی چیه...؟؟ ...

عزیزم گفتم که ۷ درصد اسپرما مورفولوژی یعنی شکل نرمال دارن......

تعداد در واحد حجمم ۳۳ میلیونه.....

یعنی ۷ درصد این ۳۳ میلیون شکلشون نرماله....

عزیزم دی اف آی همون شکست دی ان ای اسپرمه که میزان تیکه تیکه شدن دی ان ای اسپرم رو میسنجن.....

از رو نمونه اسپرم انجام میشه.....

عزیزم در کل بد نیستم اما خوب روز به روز داره سختتر میشه.... یه چند روزی انقباض زیاد داشتم..... بهت ...

عزيزم انشالله خدا اين ماماني گل رو واسه دو تا فينگيليش حفظ كنه🙏🏻🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
خوبهمشون ک جنین نمیشن . شوهرمم ضعیفه

عزيزم منم ٩ تا تخمك داشتم كه ٥ تاش جنين شد

و از كيفيتشون خيلى راضى بودن

ايشالا براى شما بيشتر و با كيفيت عالى تشكيل مى شه اميدت رو هيچوقت از دست نده🙏🏼💕

بله عزیزم اهوازم   من دکترم تهرانه .. دنبال یه دکتر خوب توشهرمون میگردم که زیر نظر اونم ...

دكتر نجمه سعادتي، والا مورد تاييد دكتر نيكبخت هستن، منم خيلي راضيم شكر خدا، انشاالله هركدوم رو انتخاب كردي بهترين نتيجه رو بگيري

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
نه دیگه نه تا داری همه رو لقاح میدن حالا با توجه به شرایط اسپرم جنینات مشخص میشن.....

یعنی نه تایی تخمک ک ازم کشیدن نه تاشون با کیفیت خوب هستش ک کشیدن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی نه تایی تخمک ک ازم کشیدن نه تاشون با کیفیت خوب هستش ک کشیدن ؟

عزيزم اون نه تا تخمك تا با اسپرم لقاح پيدا نكنه و جنين نشه نميشه تشخيص داد خوب بود يانه.از روى كيفيت جنينات مى تونن تشخيص بدن.همچنين اسپرم هم بايد كيفيتش خوب باشه.

فكرتو درگير نكن بسپار دست خدا

🙏🏻🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه، ترجيحا ...

عزیزم خوانده شد انشالله که همگی حاجت روا بشیم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .