2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
سلام لطفا یکی منو از نگرانی در بیاره.من روز ۲۱سیکلم آمپول واریوپپتیل دور نافم زدم .خیلی درد داشت.الا ...

عزیزم یه کم بد زدی نگران نباش حل میشه.....

اما اگه فکرتو درگیر کرده به دکترت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من با ذخیره ۱/۴ سه بار پانکچر شدم و بار سوم مامان شدم الانم طبیعی باردارم..... پس به این راحت ...

نديده خيلي بهتون محبت و ارادت دارم آناجون، هر پيامي رو در پاسخ به سوالا تو اين تاپيك ميخونم اشك امون نميده چشمم پيامو ببينه،،، خدا انشالله خودش حافظتون باشه و عاقبت بخير بشين🌹🌹🌹🌹

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون آدرس یه کانالی که برای درآمد زایی هست رو میتونم اینجا بذارم؟ چون هزینه ها خیلی بالاست گفتم ش ...

عزیزم چرا که نه اینجا خونه مونه.....

هر چه میخواهد دل تنگت بگو......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب دوستان عزیزم...آنا جون آمپول پروژسترون تا هفته چند باید هر روز بزنیم؟

والا معمولا تا ۱۲ هفته داریم بعد تبدیل به پرولوتون میشه.....

سلام اناجون من بعدازپانكچرچندجورقرص بهم دادن يكيش كلرفنيرامين داده ك وقتي ميخورم خيلي خوابالودوسرگيج ...

عزیزم اسمش آشناست اما الان حضور ذهم ندارم......

لاله جون حتما کمکت میکنه.....

[QUOTE=65723818]داروی خاصی نبود یعنی همون داروهایی که همیشه میخورد : فرتیل اید و آمپول اچ ام جی و ... ولی کار متفاو ...[/QUO

مرسی....پس چرا کروماتین زیاد شده عددش؟

دکتر گفت هر روز انزال داشته باشه؟دیگه چی گفت

بخشيدفدات شم ميشه بيشترتوضيح بديد؟واسه چ كسايي فريزبهتره؟

ببین در کل جنین فرش بهتره از فریز.....

اما وقتی بدن تحت هورمون تراپیه خوب شرایطش بدتر از بدنیه که دارو نگرفته......

حالا اگه یکی بدنش بهتر باشه یعنی خیلی تحت تاثیر هورمون نباشه بهتره فرش انتقال بده اما اگه بدن خیلی تحت هورمون تراپی بوده باشه بهتره فریز انتقال بده......

بستگی داره کدوم مورد غالب باشه!!!!!

مثل این میمونه بار میوه رو وانت باشه......

اگت وانت خوب و تازه نفس و باکس پر باشه چه بهتر سریع میوه ها رو به مقصد برسونه.....

اما وقتی میبینی وانت از نفس افتاده و فشار زیادی بهش وارد شده بهتره میوه رو تو سرخونه نگه داری تا وانت جون بگیره و بعد با تمام توانش میوه هارو به مقصد برسونه......

وای خیلی ناراحت شدم...... خدا به بچش نگاه کنه رحم کنه......

فوت کرد آناجون متاسفانه.منم که استراحتم و نمیتونم برم کل فامیل متوجه میشن اینم ی درد دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام .میگم آیا همسرم میخواد ازمایش دی اف آی بده. شرایط خاصی داره  ... کجا هزینه اش کمتره البت ...

عزیزم حتما مرکز ناباروری بدین.....

سرایطشم مثل آز اسپرمه.....

چطوری میشه دقیق فهمید طبع ادم چیه. چون من هر چی مطالعه میکنم .متوجه نمیشم .اخه تو هر طبعی مقداری خص ...

عزیزم بهترین راه ویزیت با دکتر طب سنتیه.....

عزیزان منم که ۲۷تخمک داشتم۶تاجنین ۵روزه ودوتا ۶روزه باقی موند واسم دارم ال دی میخورم ماه بعد اگه خدا ...

به سلامتی عزیزم.....

سلام  لک لانه گزینی چند روز بعد از انتقال دیده میشه؟ امکانش هست روزهای آخر قبل آزمایش دیده بشه ...

دقیق نمیشه گفت عزیزم.....

مثلا من روز ۱۱-۱۲ لک دیدم نمیدونم برا لانه گزینی بود یا نه.....

يعني ممكنه من كه تا همين ماه قبل پرولاكتين بالا داشتم و خبر نداشتم، همون مانع بارداري بوده؟؟؟ رنج از ...

عزیزم بعید نیست حتما پیگیری کن.....

نديده خيلي بهتون محبت و ارادت دارم آناجون، هر پيامي رو در پاسخ به سوالا تو اين تاپيك ميخونم اشك امون ...

فدات بشم عزیزم.....

ایشالله اشک شوق مامان شدنتو ببینیم.....