2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
خوبه مشکلی نیست و نشون میده فولی هات پوچ نیستن 

لاله جون امروز پانکچر شدم و فقط نه تا تخمک داشتم . نه تا خیلی کمه . شوهرمم ی کم ضعیف هستش میترسم ک جنین کم تشکیل بشه . ی سوال میگم این نه تا تخمک ک ازم گرفتن هر نه تا رو مستقیم با اسپرم لقاح میدن و ببینن ک چن تا جنین شده ؟ یا اینکه قبلش این نه تا تخمک رو از نظر کیفیت جدا میکنن و اونی ک سایزش کوچیکه استفاده نمیشه ؟؟ لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم ترسم از اینه ک جنین کم تشکیل بشه چون شوهرم ضعیفه

شوهر من هم ضعيف هست 

توكل كن به خدا حتما درست ميشه در اين راه فقط بايد روحيه قوى و پر انرژى باشى 

أفكار منفى را از خودت دور كن حتما جنين هاتشكيل ميشه اميدوار باش 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من هم ضعيف هست  توكل كن به خدا حتما درست ميشه در اين راه فقط بايد روحيه قوى و پر انرژى با ...

شما تخمک کشی شدین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
منوپیور بازو تزریق میشه؟؟؟؟؟یا دور ناف

اکثرا عضلانی تجویز میشه اما بعضیا زیر جلدیم براشون تجویز شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آناجان امروز زنگ زدم مرکز ناباروری گفتم من میتونم انتقالمو بندازم عقب و شنبه نیام گفتند هنوز ...

نه عزیزم مشکلی ایجاد نمیشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی.من دو روزه برا چهاردهمین بار انتقال جنین دادم دوتاجنین انتقال دادن برام.

مبارکه عزیزم.....

هم انتقالت هم مامان شدنت.....

یادت باشه من اولین نفرم که مامان شدنتو تبریک گفتما!!!!!

عزیزم خوب فقط نه تا تخمک ازم کشیدن چ میدونم از این نه تا چن تا جنین بشه ؟ کیفیت این نه تا رو ک نمیدو ...

برای من ۳۳ تا تخمک بود ۳۱ تاش بی کیفیت بود عزیزم 

من ازاین نظر دارم میگم انشالله که ۹ تاشم برات جنین با کیفیت میشه😘😘😘😘

خداجونم شکرت       
اولين بارم هستivf مى كنم  ٣بار iui كردم چند عمل هاى ديگه 😞 ،مى دونستم راه سختى پيش روم هست ام ...

همین کافیه......

امید که باشه پشت بندش شادیم میاد.....

ثمین جون ایشالا ایندفعه به مامانشون وفادارن

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنون آنا جون که با توجه به شرایطی که توشی بازم جواب سوالای مارو میدی عزیزم      

مگه آنا جون چشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام انشاءالله اینبار پرامید و شاد میای خبرای خوب میدی عزیزم

انشالله به امیدخدا

مبارکه عزیزم  تبریک میگم  انشالله مامان دوقلوها هستی

فدات انشالله خدا از دهنت بشنوه