2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
[QUOTE= 65648060 ][/QUOTE] اولى را من زدم منوپيور  امروز هم اخريش را مى زنم شنبه برم پانكچر&n ...

عزیزم آب زیاد بخور!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دومی رو نزدید؟؟؟ببخشید مشکلتون چی بود؟؟؟؟

عزیزم ستروتاید معمولا دیرتر شروع میشه مثلا از روز ۷-۸ سیکل.....

مگه دستورشو نداده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منوپیور که برا تحریک تخمدانه و معمولا عضلانیه..... ۳ پودر و ۱ آب رو باید قاطی کنی تزریق کنی.. ...

منوپیور بازو تزریق میشه؟؟؟؟؟یا دور ناف

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
آنا جان با سینافکت هم ممکنه این شرایط پیش بیاد؟ آخه منم دیشب نصفه شب یه همچین دردی گرفتم، زیر دلم وح ...

لی لا جان خیلی خوشحالم ک داری ب مامان شدن نزدیک میشی😍الهی ک چند روز دیگه خبر مثبت شدن شمارو اینجا داشته باشیم🙏

والا اگه قبل انتقال تزریق داخل رحمی و منع خاصی نداری دکتر من میگفت خوبه.....

ممنون آناجان

امروز زنگ زدم مرکز ناباروری گفتم من میتونم انتقالمو بندازم عقب و شنبه نیام

گفتند هنوز معلوم نیست که جنین کیفیت فریز داشته باشه و شما تا روز شنبه پروژسترون روزی دوتا را ازریق کنید و شنبه بیاید ببینیم میشه انتقال داد یا نه

حالا سوالم اینه من این پروژسترون ها را بزنم و شنبه انتقال ندم و یه دفعه قطع کنم مشکلی برام پیش نمیاد؟ پریود میشم؟

ممنونم از توضيحت، اين هفته ميرم حتما به دكترم ميگم تست رو انجام بدم خيالم راحت بشه منم فكر ميكنم فش ...

سلام به همگی ...

پرپر جون شما هنوز زیر نظر دکتر نقاب هستی؟

دکتر خوبیه؟استرس که نمیده به بیمار ؟

برا زایمان هم میخای زیر نظرش باشی؟

ببخش از اینهمه سوال 

دنبال یه دکتر خوب میگردم ! 

آنا ولاله جون ...ممنون که هستین 

خدا قوت عزیزان !

سلام به همگی.من دو روزه برا چهاردهمین بار انتقال جنین دادم دوتاجنین انتقال دادن برام.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ان شالله با این انتقال مامان بشی دیگه ... الهی آمین 

فدات خواهری انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی.من دو روزه برا چهاردهمین بار انتقال جنین دادم دوتاجنین انتقال دادن برام.

عزيزم انشاالله نتيجه مى گيرى آفرين به اراده شما.به اميد خدا دوهفته ديگه جواب مثبت شدنتو مى شنويم.