2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست

اولين بارم هستivf مى كنم 

٣بار iui كردم چند عمل هاى ديگه 😞 ،مى دونستم راه سختى پيش روم هست اما پر انرژى و با اميد بودم اين چند روز همسرم ناراحتم كرد باعث شد تمام انرژى و اميدم را از دست بدم اينجا مخصوصا انا جانم و بقيه دوستان انرژى دادن يكم بهتر شدم اما نه مثل چند روز پيش ،امروز كه داشتم نارها دست مى كردم امدم جايگزين كنم روغنى كه تمام شده بود چشمم به شيشه اى كه از اول ivf امپولهام را مى ريختم توش افتاد قايمش كرده بود در كابينت كه كسى نبينه ، چيدم ديدم چقدر اميد چقدر درد چقدر ذكر خدا را من صدا كردم با تزريق هر كدامش، حسى در قلبم اميد اينكه به زودى مادر ميشى را به من داد خنده ام كه اين چند روز محو بود دوباره امد روى لبم و پر انرژى و قوى تر از قبل💪🤗🙏 

راه راه سختى هست نميشه گفت ivf موفق ميشه يا نه اما حداقل از يك چيز خيالم راحت هست من اميدى دارم به وسعت دريا 

و خداى دارم مهربان 🙏❤️

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم انشاالله نتيجه مى گيرى آفرين به اراده شما.به اميد خدا دوهفته ديگه جواب مثبت شدنتو مى شنويم.

فدات خواهری انشالله امیدوارم این اخریش باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اولين بارم هستivf مى كنم  ٣بار iui كردم چند عمل هاى ديگه 😞 ،مى دونستم راه سختى پيش روم هست ام ...

امیدوارم خدا ناامیدت نکنه و دستتو بگیره با امید برو جلو نه از دست شوهرت کاری برمیاد نه هیچکس دیگه فقط خدا باید بخواد .دستتو به سمت خدا دراز کن انشالله انشالله دست رد به سینت نمیزنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لی لا جان خیلی خوشحالم ک داری ب مامان شدن نزدیک میشی😍الهی ک چند روز دیگه خبر مثبت شدن شمارو اینجا د ...

فدااات شم بهارجونی با اینهمه انرژی مثبتی که میدی. به قول ارسطو لایک داری       

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم فکر نکنم سینافکت باعث درد اون مدلی بشه حالا شاید درد خاص خودشو داشته باشه اما مثل داروهای تحری ...

ممنون آنا جون که با توجه به شرایطی که توشی بازم جواب سوالای مارو میدی عزیزم    

سلام به همگی.من دو روزه برا چهاردهمین بار انتقال جنین دادم دوتاجنین انتقال دادن برام.

سلام انشاءالله اینبار پرامید و شاد میای خبرای خوب میدی عزیزم

اولين بارم هستivf مى كنم  ٣بار iui كردم چند عمل هاى ديگه 😞 ،مى دونستم راه سختى پيش روم هست ام ...

عزیزم هر کس یه جور دلتنگه. من که اصلا امید ندارم حالم اصلا خوب نیست، ولی امیدوارم با همین اولین بار آی وی اف چنان دور و برت شلوغ شه که نرسی حتی موهات رو شونه کنی، چه برسه به اینکه بخوای بشینی حرص و جوش و غصه بخوری. یه جوری که تو خونه فقط صدای مامان مامان گفتن بچه هات باشه

ممنون آناجان امروز زنگ زدم مرکز ناباروری گفتم من میتونم انتقالمو بندازم عقب و شنبه نیام گفتند هنوز ...

قطع پروژسترون مشكلي نداره خيالت راحت و چند روز بعدش پريود ميشي... البته اگه انتقال دادي و انشالله مثبت شدي حالا حالاها نبايد قطع كني....

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!