2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
رعدوبرق عزیزم دکتر تو سونوهایی که شما رو می کرد به تعداد کم تخمکات اشاره کرد،یعنی موقعی که سایز تخم ...

اون موقع که گفت سه تاش به درد میخوره با توجه به سایزش.آزمایشگاه گفت از اون سه تا هم یکیش پوچ بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی گریم‌گرفته تو تایپینک که از تجربه های عزیزان نوشته بودی نگاه میکردم با اینکه از شوهرم خیلی بهتر ...

عزیزم خوب خیلیام بودن شرایطشون بدتر بوده و نتیجه گرفتن.....

منفی فکر نکن......

من با بدترین شرایط طبیعیم باردار شدم......

پس از رحمت خدا ناامید نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان نزدیکی برای کسانی که تو مرحله پانکچر هستند می شه موجب آسیب به تخمک شود؟

من همش احساس می کنم یکی دو تا از تخمکهام که بزرگ شده بود تو نزدیکی مثل بادکنک ترکیده خ خ خخ

چون قبلش احساس سنگینی می کردم دیگه نمی کنم

عزیزم هپاتیت که ده سال یه بار نیست..... فقط یه بار میزنی که سه مرحلست..... احتمالا قبلا زدی هر سه ...

ببخشيد الان دارم مى خونم دوباره 

متوجه شدم 

منظورم اين هست ١٠سال پيش واكسن سه مرحله ايش را زدم 

🙈

١٠سالم تمام شد امسال تا الان ٢مرحله اش را زدم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
دوستان نزدیکی برای کسانی که تو مرحله پانکچر هستند می شه موجب آسیب به تخمک شود؟ من همش احساس می کنم ...

مرمر جون من شنیدم میگن قبل پانکچر نزدیکی نباسه چون تخمدان بزرگ میشه دردناک هست . بک نکنم اینجور چیزی باسه دیگه اونا که بزرگ شدن کوچیک نمیشن البته دقیق نمیدونم حالا بقیه دوستان میان راهنمایی میکنن 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیرم تخمدانا وقتی بزرگن این ریسک رو داری نگران نباش برا شما پیچش نبوده..... چون تورشن تخمدان واقعا ...

آنا جان با سینافکت هم ممکنه این شرایط پیش بیاد؟ آخه منم دیشب نصفه شب یه همچین دردی گرفتم، زیر دلم وحشتناک درد گرفت، قبلا هم با کلومیفن اینجوری شده بودم، اما رو مبل که میشینم دولا ، آروم میشه انگار همچین دردی نبوده. اون زمان به دکترم گفتم گفت مال داروهاست، چیز خاصی نیست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام صبح بخيرمن از16تاتخمك 10تاجنين واسم تشكيل شده ك 9تاشوفريزكردن گفتن يكيش كيفيت نداره كاش هايپرنم ...

عزیزم حتما حکمتی تو کاره سخت نگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان نزدیکی برای کسانی که تو مرحله پانکچر هستند می شه موجب آسیب به تخمک شود؟ من همش احساس می کنم ...

نه عزیزم......

فقط نباید رو تخمدانا فشار بیاد به خاطر همون بحث تورشن و.....

ببخشيد الان دارم مى خونم دوباره  متوجه شدم  منظورم اين هست ١٠سال پيش واكسن سه مرحله ايش ...

خوب عزیزم فقط یه بار تو کل عمرمون همون سه مرحله ای هپاتیت کفایت میکنه.....

اون ده سال یه بار فکر کنم همون دیفتیری کزازه.....

من هپاتیت رو زدم دیگه قرار نیست ده سال یه بار تکرار کنم که.....

bopo عزیز ممنون از اطلاعات خوبی که بهم دادی. دکترم ذوالقدر هست ولی من بعد از پانکچر باید با دکتر آ ...

همشون تو لاله هستن . انشالا با اولین انتقالت باردار شی و از این دوران پراسترس رد شی . منم هفته بعد با آصف جاه لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی دارم 😊 امیدوارم بعدش بتونم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم و هفته بعد آخرین اتاق عمل رفتن قبل از بارداری باشه برام . خسته شدم انقدر که هربار تو بیمارستان و اتاق عمل و زیر بیهوشی بودم . به امید روزی که همه باردار شن چندتا چندتا ، نخواسته و یهویی😆😆

آنا جان با سینافکت هم ممکنه این شرایط پیش بیاد؟ آخه منم دیشب نصفه شب یه همچین دردی گرفتم، زیر دلم وح ...

عزیزم فکر نکنم سینافکت باعث درد اون مدلی بشه حالا شاید درد خاص خودشو داشته باشه اما مثل داروهای تحریک تخمدان نیست.....