2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه خیلی غده دکتر براش سینال و سلن و کیوتن و الکارنتیتن نوشته میگه دیگه فرتیل نمیخورم .. چون ...

اتفاقا منم فقط مکملهای تجویزی رو میخوردم سخت نگیر......

الکارنتینش محلوله؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون سلام بهتری؟

سلام عزیزم چند روزه بهترم.....

دو روزم هست بتامتازونامو زدم.....

استخونام درد میکنه فکر کنم از عوارضشه......

دیگه باید واسه ورجک تحمل کرد.....

تو چی کار کردی عزیزم؟

همه چی روبراهه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم چند روزه بهترم..... دو روزم هست بتامتازونامو زدم..... استخونام درد میکنه فکر کنم از عوا ...

خب خداروشکر آنا جون که بهتری. امیدوارم استخون درداتم از بین بره زودتر. منم فعلا سینافکت میزنم، منتظرم پری بیاد برم سونو روز دوم و داروهای اصلی رو شروع کنه. بهش گفتم پیورگان دارم گفت خیلی داروی تاپی نیست، بهت ترکیبی میدم حالا دیگه نمیدونم میخواد چیکار کنه. بهش هم گفتم با کلومیفن هشت نه تا فولیکول خوب داشتم، حالا امیدوارم دوز داروهامو یه جوری تنظیم کنه که هایپر نشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خوب هزینه میکرو که حدوای ۶-۷ تومنه البته به مرکز و دکتر  و میزان داروها بالا پایینم میشه..... ...

رویش کرج سوال کردم گفت ای وی اف چهار و خوردی و پی جی دی سه و خوردی کلا 8 تومن فکر کنم بدون هزینه سونو و دارو گفت

سلام عزیزم چند روزه بهترم..... دو روزم هست بتامتازونامو زدم..... استخونام درد میکنه فکر کنم از عوا ...

راستی یه سوال ؟ شاید البته به نظرت مسخره بیاد. اما نمیشه به جای اینهمه آمپول و اینا همون کلومیفن بدن برای تحریک تخمدان؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اکثر مشکل باروری داشتن که ای وی اف کردن درسته؟

بله اینجا تک توک هستن واسه تعیین جنسیت اومدن اکثرا برا مشکل نابارورین......

یه چند نفریم که تعیین جنسیت کردن فقط اومدن یه اطلاعات کلی گرفتن دیگه بهمون سر نزدن که حتی بدونیم موفقیت آمیز بود یا نه......

فقط اینو بگما عزیزم وقتی جنینات تشکیل شدن و فرستادی برا تعیین جنسیت باید این احتمال رو در نظر بگیری که همه دختر باشن ها من دیدم همچین موردی برا یکی پیش اومده بود و هر نه تا جنینش دقیقا از اون جنسی بود که نمیخواست......