2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما هم تعداد تخمکت زیاد بوده خیلی قطعا فولی هات یا همین تعداد بوده یا بیشتر از 23 تا باید ازمایش ...

خب لاله جون آزمایش استرادیول انجام میدادم چی رو نشون میداد..‌؟اینکه نباید انتقال بدم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها واسه من تو پانکچر ۸ تا تخمک گرفتن ۵ تا جنین تشکیل شده الان اومدم واسه انتقال دوتا شو انتقال ...

به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... مهمون 9 ماهه ی دلت میشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خب لاله جون آزمایش استرادیول انجام میدادم چی رو نشون میداد..‌؟اینکه نباید انتقال بدم؟

اینکه چقدر میزانش بالاست و ریسک ایجاد شرایط خطرناک براتون چقدره
چون شما با توجه به تعداد تخمک هات هایپر بودی
اگه استرا هم بالا بود خیلی خطرناک بود مثبت شدنت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه دومه یه دختر دارم و شاغلم میخوام هم جنسیتش پسر بشه هم دو قلو باشه چون میخوام دو سال کار نکنم بخا ...

عزیزم خوب پیش دکترای زنان که فلوشیت نازایی دارن و تو کار میکرو و آی وی اف هستن باید بری......

ضمنا باید ببینی اون دکتر یا مرکز کار تعیین جنسیتم انجام میده یا نه یا مرکزی که میری انجام میدن یا نه.....

والا چون اینجا به ندرت دوستان تو کار تعیین جنسیت بودن و هرکسیم بوده فقط گذری اومده اطلاعات خیلی ریز ندارم.....

به نظرم از مراکز اطلاعات بگیر اول بعد ببین اگه دوست داری زیر نظر یه دکتر باشی یکی از دکترای مرکز رو انتخاب کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینکه چقدر میزانش بالاست و ریسک ایجاد شرایط خطرناک براتون چقدره چون شما با توجه به تعداد تخمک هات ه ...

اره من هایپر شدم.. 

درواقع قبل پانکچر خود دکترم گفت. گفت به احتمال زیاد هایپر میشی و انتقالت میفته دوماه دیگه. که ماهم باتوحه ب شرایطتمون راضی بودیم که عقب بیفته... 

آز استرا ضخامت اندو رو نشون میده چیو نشون میده؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
واینکه کسی میدونه با شرایط من هزینه اش چقدره؟

خوب هزینه میکرو که حدوای ۶-۷ تومنه البته به مرکز و دکتر  و میزان داروها بالا پایینم میشه.....

تعیین جنسیتم باید ببینی فکر کنم به تعداد جنینات ربط داره کم کم سه تومنم اونو باید در نظر بگیری من پنج تومنم شنیدم......

هزینه سونوها و آزمایشها و..... رو هم باید در نظر بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها واسه من تو پانکچر ۸ تا تخمک گرفتن ۵ تا جنین تشکیل شده الان اومدم واسه انتقال دوتا شو انتقال ...

ایشالا که مامان میشی عزیزم💚

عزیزم خوب پیش دکترای زنان که فلوشیت نازایی دارن و تو کار میکرو و آی وی اف هستن باید بری...... ضمنا ...

بیمارستان آبان تعیین جنسیت میکنه.

عزیز ایشالله اون سه تارم برا نی نی دوم انتقال میدی البته ایشالله دومیم با معجزه میاد......

ب نظر من هم تو زمستون خيلي بهتره  اما متاسفانه ما نميتونيم چون پسرم مدرسه ميره  سر پسرم& ...

اردیبهشتم بد نبوده بهتر از تابستونه اگه همسراتون طبع گرم دارن......

ایشالا که مامان میشی عزیزم💚

عزیزم شما بتاتون اومد پایین😔خیلی ناراحت شدم خداروشکر ک جنین بازم داری ببین مطمعن باش سری بعد حتما مامان میشی منم قبل عید انتقال دومم بتام مثبت شد بعد اومد پایین انتقال بعدش مامان شدم..خدا بهترینهارو برات گذاشته کنار