2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684662 پست
آتی جون احتمالا اچن مدلیشم بوده..... فکرتو درگیر نکن..... حالت چطوره؟

قربونت عزیزم خودت چطوری بهتری ؟ منکه هنوز انقباض دارم سپردم بخدا شبا اصلا خواب ندارم استخوان عانه و واژنم دردش خیلی زیاده . شکمم حس میکنم بزرگ نشده یا وزن اضافه نکردم این مدت بخاطر قندم خیلی اذیت شدم از خوراک افتادم . امروز  دکتر زنان  و غدد وقت دارم ببینم چی میگن . شما چکار کردی زنگ زدی مطب دکتر ؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام این آزمایشه هورمونیشه

ظاهرا همه چی نرماله که.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا ویتامین خوبه واسش مصرف کنه

عزیزم من نمیتونم بگم چی بخوره چون اعتقاد دارم حتما باید دکتر تجویز کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت عزیزم خودت چطوری بهتری ؟ منکه هنوز انقباض دارم سپردم بخدا شبا اصلا خواب ندارم استخوان عانه و ...

والا مطب که ساعت سه به بعد باید زنگ بزنم.....

والا دردای من همیشه نیست ولی معمولا میگیره یکی دو ساعتی هست.....

تو هم به خودت استرس نده دیگه چیزی نموتزه نهایت یکی دو هفته این ور و اون ور نیاد....

من چون خیلی زوده یه کم استرسم بیشتره......

تو سعی کن آرامشتو حفظ کنی....

منم دردم دقیقا تو محدوده بیکینی هست.....

یعنی به اندازه کف دستم اون ناحیه درد میگیره ول نمیکنه.....

ظاهرا همه چی نرماله که.....

بله دکترام همینو میگن توبیضه هاش اسپرم پیدا میکنن بخاطر مشکل مالی تا حالا نرفتیم برای میکرو واسه همین بیوپسی نکرده ولی دکترا میگن به احتمال خیلی زیاد اسپرم داره منم یه جورایی مطمینم داره به خاطر همین خیالم راحت حداقل ولی دوست دارم تقویت بشه بلکه کیفیت اسپرم ها خوب باشه جنین خوبی تشکیل بشه به امید خدا 

خدایا...شکرت😍
بله دکترام همینو میگن توبیضه هاش اسپرم پیدا میکنن بخاطر مشکل مالی تا حالا نرفتیم برای میکرو واسه همی ...

همسره منم آزو هست 

یه بار باردار شدم سقط شد 

به دکتر گفتیم بهش ویتامین بده بخوره گفت مگه ندادم؟؟؟

به نظر من برو تا دکترش براش ویتامین بنویسه 

برای همسر من ویتامین سی و ای و فولیک اسید نوشت 

بیضه هاشم شبا ده دیقه خنک میکنه 

خداجونم شکرت       
اینم سونو گرافیشه

عزیزم خیلی سردرنمیارم از سونو ولی ظاهرا واریکوسل هر دو طرف رو داره.....

رفتی دکتر بپرس ببین آزواسپرم انسدادیه یا غیر انسدادی؟

سلام به دوستای گلم ... و انا جون و لاله جون

سلام به روی ماهت عزیزم.....

انا جون. دکتر محمد زاده واسه ی من این ازمایشایی که عکسشو میفرستم نوشته به نظرت اینا کافیه؟

عزیزم اینا فقط تستهای روتینن!!!!!

که همه قبل شروع سیکل دادیم.....

سلام بچه ها منم این ماه میکرو دارم برام داعا کنید عشقا 

کیا با اولین میکرو باردار شدن ؟؟

. خدایا اگر بنده مطیعی نیستم دوستانی دارم که به ذکرت مشغولند، به نعمت وجودشان و احترام مناجاتشان و دل پاکشان به ما نظر کن................... خدایا منو لایق مادر شدن کن قول میدم بهترین مامانه دنیا بشم ........خدایا دوستام یادت نره اونا هم چشم به رحمت و مهربونیت دارن ارزوهاشونو براورده کن ( امین)