2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
فدات عزیزم دلم به دعاهای شما قرصه..... دعا کنین سر موعد بیاد الان واقعا آمادگیشو از هیچ لحاظ ندارم. ...

عزیزدلم ایشااله هر چی از خدا میخوای بهت بده ک ایقد دلگرمی میدی خیالم راحت شد آخه منم روزهفدهم بتام549بود خدا کنه امروز صدای قلب نی نیمو بشنوم😊

سلام آناجون خوبی؟

آنا جون من هفته پیش رفتم نسخه سه و چهار آز های تکمیلی رو بدم تو سازمان انتقال خون که نسخه ۳ رو نداشت دکترم سی دی مارکرارو هم برام ننوشت موند فقط چند موردش الان جواب رو گرفتم میشه لطف کنی یه نگاه بندازی ممنون 

خداجونم شکرت       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم ایشااله هر چی از خدا میخوای بهت بده ک ایقد دلگرمی میدی خیالم راحت شد آخه منم روزهفدهم بتام54 ...

میشنوی عزیزم.....

یه عمر طولانی و با عزت قراره برات بتپه قلب دردونه قشنگت.....

شایدم دردونه های قشنگت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون خوبی؟ آنا جون من هفته پیش رفتم نسخه سه و چهار آز های تکمیلی رو بدم تو سازمان انتقال خون ...

چشم عزیزم نگاه میکنم.....

عزیزم این ۴ تا آیتم که نرمالن....

کاش نسخه ۳ رو هم انجام بدی چون برا منم اینا نرمال بودن.....

دو تا آز بعدیتم ظاهرا نرمالن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چشم عزیزم نگاه میکنم..... عزیزم این ۴ تا آیتم که نرمالن.... کاش نسخه ۳ رو هم انجام بدی چون برا منم ...

آنا جون سازمان انتقال خون نداشت نسخه ۳ رو 

کجا باید انجام بدم؟؟اطلاع دارین هزینه ش چقدره؟؟

بعد اینکه سی دی مارکرها چی ؟

اوناواجبه بدم؟؟ آخه اصلا دکترا به حرف آدم گوش نمیکنن که بنویسن 

هزینه سی دی مارکرها ۵۰ تومن بیشتر نبود ولی چون ننوشت من کلی دوباره باید اسیر شم 

ببخشید سوالام زیاد شد آنا جون من دیشب قرص ال دیم تموم شد پریود که بشم باید برم تو سیکل و به احتمال زیاد هایپر میشم 

میگم من تا بعد پانکچر میتونم این آزمایش هارو بدم ؟؟

خداجونم شکرت       
آنا جون سازمان انتقال خون نداشت نسخه ۳ رو  کجا باید انجام بدم؟؟اطلاع دارین هزینه ش چقدره؟؟ بع ...

عزیزم من همه آزامو نیلو انجام داده بودم.....

به نظرم بده برات یه دکتر معمولی بنویسه سی دیارو اگه همه رو نیعنی دوتاییارم) داره سازمان انتقال انجام بده نه که با نسخه ۳ همون نیلو انجام بده.....

نسخه ۴ اون زمان حدود ۴۰۰ بود فکر کنم.....

سی دی مارکرام حدودای ۳۰۰ بود.....

چون دوتاییا مهمن اگه انتقال خون نداره مجبوری نیلو انجام بدی.....