2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
سلام خانما آمپول پروژسترون ۵۰ پودری یا روغنیہ؟ ممنون میشم جواب بدین

روغني

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون سینال اف هم همون کار گونال اف رو انجام می ده؟ دوستان جدیدا کی گونال اف گرفته و از کدوم دارو ...

من گرفتم و 450واحدم اضافه دارم کاشکی میشد برسونم بهت.کجایی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون سینال اف هم همون کار گونال اف رو انجام می ده؟ دوستان جدیدا کی گونال اف گرفته و از کدوم دارو ...

من گرفتم و 450واحدم اضافه دارم کاشکی میشد برسونم بهت.کجایی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام. کیا جدیدا سیکل میکرو شروع کردن؟ داروها راحت گیر میاد؟ من با سینال جواب نگرفتم میخوام سری بعد به دکتر بگم گونال بنویسه واسم. اما تو این وضعیت نمیدونم گیر بیاد یا نه

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت گلم ایرانیش تاثیر ندارہ؟

چرا ، هممون تقريبا ايرانيش رو ميزنيم

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
اخه تو ذهنم بود که سری قبل گفت برای میکروی بعدی باید حتما سرم داشته باشی دکتر قلعه باغی دکتر خیلی ...

دکتر قلعه باغی یک نامه به دکترم نوشته که متن نامه به اینصورت بود که در صورت میکرو مصرف 1ماه پردنیزولون و برحسب نیاز سرم ای وی ای جی تزریق شود که منم نامه رو دادم به دکتر کبودمهری .ایشون بررسی کردن با دکتر قلعه باغی هماهنگ کردن تصمیم ابن شد که نیاز به سرم نیست .

بچه ها من پیش دکتر عارفی بودم، بهشون گفتم قبل شروع سیکل داروهام رو همه رو بنویسن که برم بگیرم قبل اینکه گیر نیاد، بهم گفت نگران دارو نباش ما خودمون داریم. حالا نمیدونم داروخانه خاصی رو معرفی میکنه یا چی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 "از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه" ترجيحاً ن ...

عزیزم منم میخونم. گفته بودی هرکی میخونه لایکت کنه، لایک کردم اما دیدم اسمم نیست.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم میخونم. گفته بودی هرکی میخونه لایکت کنه، لایک کردم اما دیدم اسمم نیست.

گفتم ريپلاي كنه بگه هست نه لايك، چون بعضيا عادت دارن پستارو لايك ميكنن كلا واسه همين قاطي ميشه اينجوري...

🙏🏻دعاي دسته جمعي براي

برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻

"از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه"

ترجيحاً نفري يكبار دعاي مشلول خوانده شود لطفا ولي هر كسي نميتونه اين دعا رو بخونه ميتونه يا١٠٠ تا صلوات بفرسته و يا ده مرتبه امن يجيب بخونه...

لطفا با وضو و به نيت جمع بخونيد... ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

‏١- parmis٦٣***

٢- شاينا٣٣***

٣- ماماني طاها

٤- هاانا

‏٥- sm-pa

‏٦-mohadeseh22

٧-تورك آنا***

٨- سوگلي***

٩-لاله سرخ

١٠-رعد و برق

١١- مربي زبان

‏١٢-nazaniiiiin***

١٣-مامان آينده هستم

١٤-نانيمامي

‏١٥- ninitopol

‏١٦- fiuuuna

‏١٧- zizi٢٧

١٨-بارانبهاري

‏١٩- parpar

‏٢٠-Ati٧٩٦٦

٢١-لي لا

٢٢-تمنايوجود***

فکر نکنم داشته باشی..... اگه میخواست بده بعد سونوی دوم میداد....

گلم ب نظر شما امپولام کم نیس ؟ برا منی ک ب آمپول جواب ننیدم کم نیست فقط روزی ۱۵۰ واحد پیورگان

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود