2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 "از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه" ترجيحاً ن ...

عزیزم میشه منم اضافه کنی من به زایمانم دارم نزدیک میشم . ممنون 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

🙏🏻دعاي دسته جمعي براي

برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻

"از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه"

ترجيحاً نفري يكبار دعاي مشلول خوانده شود لطفا ولي هر كسي نميتونه اين دعا رو بخونه ميتونه يا١٠٠ تا صلوات بفرسته و يا ده مرتبه امن يجيب بخونه...

لطفا با وضو و به نيت جمع بخونيد... ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

‏١- parmis٦٣

٢- شاينا٣٣

٣- ماماني طاها

٤- هاانا

‏٥- sm-pa

‏٦-mohadeseh22

٧-تورك آنا

٨- سوگلي

٩-لاله سرخ

١٠-رعد و برق

١١- مربي زبان

‏١٢-nazaniiiiin

١٣-مامان آينده هستم

١٤-نانيمامي

‏١٥- ninitopol

‏١٦- fiuuuna

‏١٧- zizi٢٧

١٨-بارانبهاري

‏١٩- parpar

٢٠-Ati٧٩٦٦

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها  فردا انتقال دارم عفونت گرفتم چیکار کنم؟

سلام، نگران نباش فردا موقع آماده سازي واسه انتقال به دكترت بگو لازم باشه دارو ميده بهت... فقط اگه انتقال دادي و پماد واژينال بهت داد بيشتر از دو بند انگشت نبر داخل اپليكاتور رو...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
نترس یک بار بزنی عادی میشه واست، حداقل کنترل کار دست خودته😀 من زیر جلدی هامو خودم میزدم، پروژسترو ...

ایول به خودت و شوهرت 

منکه دلم میترکه به سوزن نگاه کنم شوهرمم که هیچی

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
یعنی انتقالو کنسل نمیکنه؟ خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم من قبل انتقال هم عفونت ادراری گرفتم هم عفونت واژینال 

ولی خوب طی چند روز خودمو خوب کردم 

مایعات زیاد بخور تند تند دستشویی برو تو خونه شورت نپوش خودتو خوب خشک کن 

به من دکتر هیچ دارویی نداد گفت الان نمیشه کاری کرد خود استروژن محیط واژن رو مستعد عفونت میکنه و گفت هیچ کار غیر معمولی انجام نده 

فقط با اب نمک چندبار شستم 

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا
آنا جون .ایا همه ازمایشات رو همون یه متخصص مینویسه.نیازی هست حتمان همسرم بیاد .چون نمیتونه بخاطر کار ...

عزیزم متخصص زنان باشه بله همه رو میتونه بنویسه.....

دفترچه همسرتم ببر اگه کاریوتایپ و دی اف آی هم میخوایی بدین

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من رفتم توچهل سالگی😢 فکر میکردم تا این سن دیگه مامان بشم ولی نشد. متاسفانه بخاطر شغل همسرم ت ...

عزیزم خدا بخواد این چیزا ملاک نیست.....

پس بهش فکر نکن...

تا شروع مجدد درمان به خودتون برسین.....

روحی و جسمی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام کسی هست

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
آنا جون عزیزم ایشالا که چیزی نیست من فردا وقت دکتر دارم هر چی بهم گفت خبرشو میدم . ما که هم قرص و آم ...

ایشالله عزیزم.....

تو به خودت اصلا استرس نده پیک بحرانیو رد کردی سعی کن خودتو آروم کنی.....

منم این بتامتازونامم بزنم خیالم یه کم راحتتر میشه.....

سلام بچه ها  فردا انتقال دارم عفونت گرفتم چیکار کنم؟

نگران نباش به دکترت بگو بهت پماد میده منم دقیقا روز انتقال بهم پماد داد.....

مامانم شدم خیالت تخت.....

پی دکسان هستش انا جون خودم تزریق نمیکنم چون پروژسترون دارم پرستار میاد خونه برام تزریق میکنه اوایل خ ...

عزیزم یعنی با پروژسترون با هم تزریق میکنی؟

کاش لااقل دو ساعت فاصله بدی.....

ایول به خودت و شوهرت  منکه دلم میترکه به سوزن نگاه کنم شوهرمم که هیچی

شوهر منم دفعه های اول رنگ و روش میپرید تا آمپول رو بزنه😂

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz