2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
آنا جون یه سوال دیگه اینکه این امپول واریوپپتیل حتما باید شب تزریق کنم؟قبل شام یا بعد شام فرق میکنه؟ ...

عزیزم فکر نکنم خیلی فرق کنه اما چون غلظت خونو بالا میبره بتونی روز تزریق کنی شاید بهتر باشه.....

که لااقل تحرک داشته باشی.....

فقط حتما آب زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

وای نه ال دی بهم نداده.حتما باید میداد؟چرا به من ال دی نداده نگران شدم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من الان رفتم تو ماه هفتم هنوزم سینه هام شلن!!!!! یعنی باردار نیستم؟؟؟ ولی پسرم همش لگد میزنه ...

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه کی میشه بچه ی من لگد بزنه به شکمم خدایا 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

آنا جونم خدا عزیزات برات نگه داره.فدات بشم که هوای همه ما رو داری.با دل پاکت برا منم دعا کن بلکه انتظار ده ساله همسرم نتیجه بده.دوست دارم زودتر جواب بگیرم.بگو خدا دلمون شاد کنه.

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  

دکتر به من گفته چون ذخیره ات زیر یکه اگه بدنت به این آمپولا جواب نده و تعداد حداقل پنج تخمک بهم بده آی وی اف میکنم وگرنه آی وی افت به آی یو آی تبدیل میکنم کلی منو انداخت به استرس که خدایا چند تا تخمک میشه

واریوپپتیل و سینال اف و هاچ ام جی آمپولایی هستن که برا من تجویز کرده. آیا این آمپولا جواب خوبی میدن؟

وای نه ال دی بهم نداده.حتما باید میداد؟چرا به من ال دی نداده نگران شدم

نه عزیزم قرار نبود حتما ال دی بده....

پرسیدم ببینم اگه داشتی دیگه خیالت جمع باشه و به بارداری فکر نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جان عزیزم خدا حفظش کنه کی میشه بچه ی من لگد بزنه به شکمم خدایا 

خیلی زود.....

خودتم نمیفهمی کی به اون مرحله رسیدی.....

آنا جونم خدا عزیزات برات نگه داره.فدات بشم که هوای همه ما رو داری.با دل پاکت برا منم دعا کن بلکه انت ...

عزیزم اگه قابل باشم همیشه دعاگوی دوستان هستم.....

ایشالله انتظار دوستای منتظرم وصل بشه به یه انتظار شیرین نه ماهه و بعدشم در آغوش کشیدن صحیح و سالم دردونه هاشون.....

دوستان بعد پانکچر اگه انتقال نباشه دیگه دارو نمی دن تو اون سیکل؟

نه دیگ نهایت مکمل داشته باشی.....

بعدشم دیگه وقتی بری تو سیکل انتقال فقط داروهای انتقالو خواهد داشت....

دکتر به من گفته چون ذخیره ات زیر یکه اگه بدنت به این آمپولا جواب نده و تعداد حداقل پنج تخمک بهم بده ...

عزیزم فعلا به چیزای خوب فکر کن.....

ضمنا خدارو چه دیدی شاید با آی یو آی قراره مامان بشی.....

🙏🏻دعاي دسته جمعي براي برآورده شدن حاجات و رفع بلا🙏🏻 "از غروب پنج شنبه تا غروب جمعه" ترجيحاً ن ...

عزیزم قابل باشم ادا کردم.....

سلام خانما آمپول پروژسترون ۵۰ پودری یا روغنیہ؟ ممنون میشم جواب بدین

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )