2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684663 پست
خیلی ممنون از توضیحات کاملت  اگه منفی بود هم دوبار تکرار کنم ؟؟؟

به منفی فکر نکن اما در هر حال باید تکرار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امپول ستروتايدچطوربايدبزنم؟چو ميخوام خودم بزنم اگهراهنمايي كنيدممنون ميشم.سرنگش يجوريه ازش سردرنميار ...

راحته یه سرنگه آماده تزریقه.....

زیرجلدیم هست......

باز صفحه ۶ تاپیک رو نگاه کن روش تزریق بعضی آمپولا هست شاید کمکت کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما سوال داشتم یہ ھفتہ بعد از انتقال سہ تا جنین لک قھوہ ایی و داخل ترشحات رگہ ھای قھوہ ایی با ...

عزیزم ایشالله برا لانه گزینیه.....

توکل کن به خدا ایشالله مامان شدی.....

دكترم روز ١٣ و ١٥ انتقال ازمايش نوشته بود ولي من ١١ انتقال ازمايش خون دادم 🙊😬ازمايش دومم ١٣ ا ...

پس روز ۱۵ هم بدی دیگه بتاهات تکمیلن....

عزیزم ایشالله برا لانه گزینیه..... توکل کن به خدا ایشالله مامان شدی.....

ممنونم جواب دادین اگہ خدا بخواد قرارہ خالہ بشم خودم ھنوز نامزدم دعاکنید برای خواھرم نزدیک بہ ھشت سالہ کہ منتظرہ

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
عزیزم اگه ناراحت نمیشی بگم به نظرم مال شما هم انقباضه . چون منم دقیقا وقتی شکمم سفت میشه نفسم میگیره ...

نه بابا چرا ناراحت بشم.....

خودم همچین حسی دارم.....

اما هنوز کامل مطمئن نیستم چون بعضا هست بعضا نیست فعلا استراحتمو بیشتر کردم ببینم این دو روز چطور میگذره.....

چون ترجیح میدم اورژانس نرم اما مجبور بشم میرم....

شنبه مطب زنگ میزنم ببینم میتونن با دکتر تماس بگیرن و نظری ازش بگیرن....

عزیزان سلام من دوروز پیش پانکچر شدم و۲۷تخمک ازم گرفتن هایپرشدم ودارومصرف میکنم جالب اینکه اسفند۹۵عد ...

عزیزم خدارو شکر فقط خیلی حواست به رژیم غذاییت باشه.....

ایشالله کلی جنین عالی خواهی داشت.....

به نظرتون امکان گرفتنه این جنینها هست؟ Aرو به B

بله عزیزم جنین با گرید سی هم گرفته چه برسه آب....

قرارہ خالہ بشم اگہ خدا بخواد خانم گلم دعاکن ممنونم عزیزہ دلم

ایشالله خاله شدی عزیزم.....

بچه‌ها من انوکساپارین تزریق میکنم شکمم وحشتناک کبود و دردناک شده پوستش آزرده شده میشه روی ران تزریق ...

به مدت روی رونات بزن.....

قسمت نرمش بزن.....

منم سر بارداری قبلیم هر از گاهی اینکارو مبکردم.....

برند انوکسانت چیه چون بعضیاشون خوب نیستن.....

دفعه بعد ابن برند رو نگیر.....

روش تزریقشم صفحه ۶ تاپیک هست یه مروری کن ببین درست تزریق میکنی.....

همون سلکسان و هپارین و......

عزیزم چی شد ذخیره تخمدانت بیشتر شد؟ با دارو؟

عزیزم احتمالا یا خطایی پیش اومده و یکی از آزها مشکل داره یا آندومتریوزش باعث خطای آزمایش شده بوده.....

ممنونم جواب دادین اگہ خدا بخواد قرارہ خالہ بشم خودم ھنوز نامزدم دعاکنید برای خواھرم نزدیک بہ ھشت سال ...

عزیزم ایشالله عروسی و بعدشم مامان شدن خودتم جشن بگیریم.....

عزیزم ایشالله عروسی و بعدشم مامان شدن خودتم جشن بگیریم.....

ممنونم سلامت باشید🌺🌺🌺

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
پشیمونی که 11 آزمایش دادی؟؟ اخه ایموجی ناراحت و عصبی زدی     میشه میزان هر دو بتا رو بگی ...

ايموجي خندس😅😅كار درستي نيست زودتر ازمايش دادن اخه، خيليا ازمايش دومي كه دكترشون نوشته بتاشون بالا رفته

به مدت روی رونات بزن..... قسمت نرمش بزن..... منم سر بارداری قبلیم هر از گاهی اینکارو مبکردم..... ...

منم همين را ميزنم بايد خيلي زمان بزاريم براي وارد شدن مايع به بدن اينجوري ديگه كبود نميشه